Tragedie! S-a stins din viaţă Denis, băiatul lui Cosmin Paşcovici. VIDEO | Ultima dorinţă, transmisă tricolorilor. Reacţia mamei: "Zbor lin, te voi iubi mereu!"

11 oct 2018 30720 afişări Fotbal Intern
Tragedie! S-a stins din viaţă Denis, băiatul lui Cosmin Paşcovici. VIDEO | Ultima dorinţă, transmisă tricolorilor. Reacţia mamei: "Zbor lin, te voi iubi mereu!"
  • O veste tristă cutremură fotbalul românesc! Fostul internaţional Cosmin Paşcovici e în suferinţă după ce fiul său, Denis, s-a stins din viaţă!

UPDATE Farul, fosta echipa a lui Cosmin Paşcovici, a transmis un mesaj de condoleanţe pentru pierderea suferită.


O veste tristă cutremură fotbalul românesc! Fostul internaţional Cosmin Paşcovici e în suferinţă după ce fiul său, Denis, s-a stins din viaţă! Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei naţionale de fotbal, alături de un mesaj video cu Paşcovici, care le-a transmis tricolorilor ultima dorinţă a fiului său aflat în suferinţă ca urmare a unui atac cerebral!

"În această seară s-a stins din viaţă Denis, băiatul fostului internaţional Cosmin Paşcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorinţă a fiului aflat în suferinţă după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naţionale l-au primit acum, la şedinţa dinaintea partidei Lituania-România.

Federaţia Română de Fotbal şi Echipa naţională de fotbal a României transmit condoleanţe şi sunt alături de familia îndurerată. Odihneşte-te în pace, Denis!", se arată în mesajul postat de Echipa naţională de fotbal, pe Facebook.

Denis (14 ani) s-a luptat foarte mult timp cu bolile, fiind supus la nu mai puţin de 17 operaţii pe creier. Încă de la vârsta de 2 ani a suferit mai multe intervenţii pe creie pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. Au urmat mai multe tratamente de chimioterapie, fiind imobilizat în scaunul cu rotile. Mama lui Denis, Ionela Adina Paşcovici, a postat un mesaj de adio pe pagina de Facebook:

"Zbor lin, Denis! Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!", e mesajul de adio al mamei lui Denis.

Cosmin Paşcovici a plecat în Franţa pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul lui Denis. Fostul jucător de la Farul Constanţa plecase în "Hexagon" pentru a munci la o vie:

"În 2006, la început, am plecat în Franţa la muncă. Ajunsesem la fundul sacului şi am plecat să fac bani pentru ca Denis trebuia să plece la control în aprilie. Numai că, după ce s-a întâmplat atacul cerebral, şi după ce a revenit acasă, cazul a avut parte de mediatizare puternică la emisiune la Măruţă. S-au adunat bani, din care Denis face acum reflexoterapie, chinetoterapie, masaje, exerciţii pentru vorbire. Noroc cu oamenii care ne ajută. Şi acum sunt venit în Bucureşti pentru că un domn vrea să ne ajute. Tot ce am agonisit eu din fotbal s-a dus. Din 2006 şi până în 2016, în toţi cei zece ani petrecuţi aproape numai în Franţa, am cheltuit toţi banii. Aici nu ni s-a dat nicio şansă. Ni s-a spus că mai are de trăit 3-4 luni, dar niciodată nu am ascultat şi am mers pe instinctul de părinţi", a spus Paşcovici, în 2017, pentru DigiSport.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.