Tricolorii mici, doar egal în Bosnia

Tricolorii mici, doar egal în Bosnia
  • Publicat:
  • Actualizat:

Elevii lui Săndoi au reușit doar un rezultat de egalitate în deplasarea de la Zenica, contra Bosniei, scor 1-1. Paradoxal, după cum s-a desfășurat meciul trebuie să ne declarăm mulțumiți cu acest rezultat, în repriza secundă bosniacii distrându-se cu defensiva noastră.

Meciul a avut două reprize total diferite. În prima, tricolorii mici au controlat ostilitățile, reușind să înscrie devreme, în minutul 5, prin Torje. Mijlocașul dinamovist a profitat de o degajare greșită a portarului advers și a înscris cu sânge rece. În rest, ritmul meciului a fost unul scăzut, România practicând un joc inteligent, care i-a ținut la distanță pe bosniaci.

A doua repriza s-a desfășurat în cu totul alte coordonate. Ocaziile de gol s-au derulat cu repeziciune la ambele porți, Bosnia având de cele mai multe ori inițiativa.

Golul marcat din penalty de Aganovic (56), cel mai bun jucător de pe teren, a turnat plumb în ghetele noastre. Doar norocul a făcut ca scorul să rămână 1-1, Aganovic și Mahmutovic făcând șah-mat defensiva României. Ratările lui Torje și Stancu au reprezentat singurele oportunități ale elevilor lui Săndoi de a marca în repriza a doua.

Deși putea să se califice pentru baraj încă de astăzi, Naționala mică va trebui să aștepte meciul de săptămâna viitoare, contra Țării Galilor, decisiv pentru stabilirea clasamentului final. Doar o victorie săptămâna viitoare ne aduce calificarea la baraj de pe locul unu, în timp ce un egal ne-ar trimite cel mai probabil pe locul doi.

 

Primul 11 trimis de Săndoi în partida contra Bosniei este următorul:

Tătărușanu – Ninu, Tudose, Mardare, Sepsi – Torje, Ropotan, Chiacu, Deac – Bogdan Stancu, Keșeru(cpt)

 

min 93: Fluier Final:Bosnia-România 1-1.

min 89: Mesanovic cade în careu, dar de data aceasta arbitrul nu mai acordă lovitură de la 11 metri.

min 86: Meciul este tot mai fragmentat, niciuna din echipe nu riscă, nereușind să se apropie periculos de poarta adversă.

min 81: Stancu este găsit la marginea careului cu o pasă printre, dar șutul acestuia este respins cu un reflex senzațional de portarul advers. România are două mari ocazii după intrarea lui Ochiroșii.

min 80: Noul intrat Ochiroșii reușește o fază superbă pe partea stângă, dar fundașii resping șuturile succesive ale stelistului.

min 79: Deac, o fantomă în această a doua repriză este schimbat de Ochiroșii.

min 75: Mesanovic este angajat în adâncime, iar execuția acestuia de la marginea careului se duce în transversala portarului Gloriei.

min 74: Asalt total la poarta lui Tătărușanu. Elevii lui Săndoi sunt total debusolați. Lovitură liberă de la 25 de metri este respinsă de zidul nostru în corner.

min 71: Mahmutovic și Aganovic fac șah-mat defensiva noastră. Aganovic reușește o acțiune pe partea dreaptă de această dată, centrează perfect pentru Mahmutovici, al cărui șut trece pe lângă. Scăpăm cu bine și după această fază, dar Bosnia domină total.

min 70: România este în corzi, Aganovic scapă singur pe stânga și trage din alergare, puțin peste poarta noastră.

min 67: Dublă schimbare pentru România, Săndoi îi introduce pe Homei și Bicfalvi în locul lui Ninu și Chiacu, fără îndoială cei mai slabi jucători ai României.

min 65: Ratare incredibilă pentru Bosnia. Mahmudovic trage din interiorul careului, dar mingea este deviată în corner. Lovitura de colț aduce pericol în careul lui Tătărușanu, dar acesta reține în cele din urmă.

min 63: Sepsi este faultat dur de un adversar la mijlocul terenului. Pentru intervenția sa, atacantul bosniac primește cartonaș galben.

min 61: Ocazie imensă pentru România. Torje este angajat în adâncime, scapă singur cu Nurkovic, dar preferă să dribleze portarul, în locul șutului direct; mingea este deviată de goal-keeper-ul advers în lateral.

min 58: Torje execută o lovitură liberă de la mare distanță, dar șutul său trece la un metru de transversala porții adverse.

min 56: Gool Bosnia. Noul intrat Mahmudovic obține un penalty după o intervenție greșită a lui Ninu. Aganovic execută în forță și înscrie în poarta lui Tătărușanu.

min 55: Lovitură liberă pentru România de la 35 de metri. Șutul lui Keșeru lovește zidul, apoi mingea este recuperată de un fundaș.

min 53: Tudose primește cartonaș galben, după ce stopează un contraatac periculos.

min 51: A doua schimbare în garnitura de start a Bosniei, Mahmutovic intră și el în teren.

min 50: Corner de pe partea dreaptă pentru bosniaci, dar Tătărușanu intervine.

min 48: Ninu îl găsește pe partea stângă pe Torje, dar preluarea acestuia lasă de dorit. După pauză, Torje și Deac au făcut schimb de benzi.

min 47: Torje ia o acțiune pe cont propriu, trece în viteză de trei jucători, dar este faultat la marginea careului. Tot mijlocașul dinamovist execută, mingea este oprită cu mâna în propriul careu de un fundaș bosniac, dar arbitrul nu acordă nimic.

min 46: Începe repriza secundă. Încă de la pauză, antrenoul Bosniei efectuează prima schimbare, arucându-l în luptă pe Mesanovic.

min 45+2: Final prima repriză. Arbitrul pune capăt unei prime reprize în care, România, fără să impresioneze, și-a atins scopul, conducând cu 1-0.

min 45: Bosniacii beneficiază de o lovitură liberă de la 40 de metri de poarta lui Tătărușanu, dar centrarea căpitanului Bosniei rămâne fără rezultat.

min 44: Ropotan se resimte după o intrare dură, cu ambele picioare înainte a unui jucător advers. Fotbalistul lui Dinamo este scos în afara terenului pentru a primi asistență medicală.

min 42: Apărarea noastră nu face la timp pasul la offsaid, dar Mardare intervine decisiv, în ultimul moment în fața unui atacant bosniac.

min 41: Deac croșetează picioarele fundașilor bosniaci, mingea ajunge la Sepsi, al cărui șut în forță lovește plasa laterală.

min 40: Stancu ia o acțiune pe cont propriu, ajunge în preajma careului, dar pasa către Torje este imprecisă.

min 38: "Tricolorii mici" fac un joc inteligent, încercând să conserve acest rezultat și să contraatace tăios.

min 35: O neatenție a defensivei noastre îi oferă posibilitatea unui atacant bosniac să rămână singur cu portarul, dar vârful nu reușește preluarea și este deposedat de Tudose.

min 34: Aganovic are o cetrare foarte bună către Hamzici, dar șutul acestuia, din interiorul careului, trece la un metru de transversala lui Tătărușanu.

min 33: România beneficiază de o altă lovitură liberă, de data aceasta de la 35 de metri de poartă. Șutul atacantului nostru este blocat de zid.

min 30: Sepsi reușește o diagonală de 40 de metri până la Torje, pe partea dreaptă, dar mingea este interceptată în ultimul moment de fundașul stânga al Bosniei.

min 28: Deac primește un balon de la Ropotan, driblează, dar este faultat de un fundaș bosniac. Lovitura liberă este interceptată de portarul advers.

min 26: Arbitrul acordă celor două echipe o pauză pentru hidratare. Căldura pare a fi insuportabilă la Zenica.

min 24: Keșeru execută foarte bine o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar Ninu reia din interiorul careului, la o palmă de bara porții adverse.

min 20: Dacă echipa Bosniei a fost mai ofensivă în debutul meciului, acum elevii lui Săndoi controlează ostilitățile la mijlocul terenului. Ropotan și Chiacu închid foarte bine jocul, recuperând foarte multe mingi.

min 18: Deac reușește o pasă de excepție către Stancu, dar apărarea adversă face la timp pasul la offside.

min 16: Combinație rapidă între Ninu, Torje și Deac pe partea dreaptă a atacului nostru, dar un fundaș bosniac intervine decisiv în fața mijlocașului clujean.

min 15: Același Aganovic, cel mai activ jucător de pe teren trece de Ninu, dar centrarea sa nu este ajunsă de niciun coechipier.

min 12: Aganovic, căpitanul Bosniei, are o incursiune pe partea dreaptă, dar este oprit prin fault de Ninu. Lovitura liberă rămâne fără niciun rezultat.

min 10: Torje, autorul golului, este scos la margine pentru a pimi îngrijiri medicale după un contact mai dur cu un adversar. Mijlocașul pare să fie în regulă și va reveni în teren.

min 7: Bosniacii nu acuză șocul și obțin o lovitură liberă de la 28 de metri de poarta noastră. O execuție foarte bună, respinsă cu greu de portarul Gloriei, în corner

min 5: GOOL România. Portarul Bosniei are o degajare slabă, mingea este interceptată de Chiacu care îi transmite o pasă lui Torje. Acesta, plecat de la limita offsaid-ului, înscrie cu sânge rece pe lângă portarul bosniac.

min 3: Nicu încearcă să-l lanseze pe Torje în adâncime, dar mingea este interceptată de un fundaș advers.

min 1: Jucătorii bosniaci au început mai bine, punând presiune pe poarta lui Tătărușanu.

 

 

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:…
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea…
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum a fost recuperată
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat…