Ianis Hagi, moment de sinceritate: "Răzvan Marin este jucătorul meu preferat" + clipa când i-a spus lui Gică Hagi: "E momentul să antrenezi Viitorul"

4 iun 2019 2156 afişări Tineret
Ianis Hagi, moment de sinceritate: "Răzvan Marin este jucătorul meu preferat" + clipa când i-a spus lui Gică Hagi: "E momentul să antrenezi Viitorul"

Ianis Hagi a acceptat să răspundă la curiozităţile suporterilor. Cei de la FRF TV au selectat 10 întrebări pe care i le-au adresat fanii, iar decarul Viitorului a fost deschis şi a mărturist că jucătorul român preferat este Răzvan Marin.

În plus, jucătorul în vârstă de 20 de ani a povestit cum l-a convins pe tată său să devină antrenorul echipei din Constanţa, dar şi care este cartea preferată şi ce s-ar fi făcut dacă nu ajungea fotbalist.

"(n.red. - FRF TV : Dacă nu ai fi reuşit în fotbal ce ţi-ai fi dorit să faci, unde te-ai fi văzut?) -"Tot în sport m-aş fi văzut şi sportul practicat cred că ar fi fost baschetul. Sunt fan baschet, mă joc pe play-station. Când eram în şcoala îl practicam destul de des, dar de când am început fotbalul nu am mai avut timp".

(n.red. - Cât timp te antrenezi pe zi ca să loveşti la fel de bine cu ambele picioare?) - "De când m-am dus la fotbal ştiam să dau cu ambele picioare, dar nu m-am culcat pe o ureche şi am încercat să-mi îmbunătăţesc tehnica cât mai mult şi să ajung la un nivel mult mai bun. Tehnica şi lovirea mingii am încercat să o îmbunătăţesc. Nu am ţinut o socoteală câte goluri am dat cu stângul şi câte cu dreptul".

Ianis, sfat pentru Gică Hagi: "Atunci i-am dat ideea să antreneze"

(n.red. - Ai avut vreun moment în care să fie nevoie să-l încurajezi pe tatăl tău să aibă puterea să meargă mai departe?) - "Nu, dar a fost un moment când Viitorul a început foarte prost un sezon, cred că în primele 5-6 meciuri a avut doar un egal. A schimbat antrenorul şi voia să aducă pe altcineva la echipă. Atunci l-au refuzat vreo 4 sau 5 antrenori. Eu şi toată familia i-am dat ideea să antreneze el. Am fost lângă el şi uitaţi că am obţinut rezultate incredibile în aceşti zece ani".

Ianis Hagi: "Răzvan Marin, preferatul meu"

(n.red. - Care este jucătorul tău preferat român, care activează în prezent, şi de ce?) - "Răzvan Marin, pentru că a ajuns la cel mai înalt nivel. A ajuns la un club imens. Sezonul trecut a fost incredibil pentru el, cu numere şi statistici de atacant, deşi el joacă mai retras. El este jucătorul meu preferat".

(n.red. - Care este ultima carte citită şi cine ţi-a recomandat-o?) - "Biografia lui Kevin Hart, nu mi-a recomandat-o nimeni, el este unul dintre modelele mele în viaţă. Nu am găsit-o în ţară, dar mi-a cumpărat-o sora mea din America. El povesteşte în carte că poţi să faci orice atâta timp cât tu îţi doreşti. Cartea aceea te motivează, indiferent de situaţia financiară pe care o ai".

Ianis Hagi, despre perioada petrecută în Italia

(n.red. - Care este cel mai important lucru pe care l-ai învăţat din perioada petrecută în Italia?) - "Cum să fii profesionist. Cum să te pregăteşti înainte de antrenament, pentru antrenament şi cum să termini acel antrenament, să te refaci fizic şi mental pentru a doua zi".

(n.red. - Care este cel mai frumos gol pe care l-ai marcat?) - "Cel din corner cu Bosnia, de la tineret. Mi-am dat seama că am vântul care mă avantajează şi am zis să dau direct spre poartă cu gândul că poate o atinge un coleg şi intră direct în poartă. Sunt fericit că a intrat direct şi până acum este cel mai frumos gol din cariera mea".

(n.red. - Cum te motivezi înainte de a intra pe teren?) - "Indiferent că este meci sau antrenament, de mic am avut mentalitatea că sunt cel mai bun de pe teren. Dacă gândesc altfel, din start pierd duelul cu adversarul direct. Trebuie să mă gândesc eu că sunt mai bun decât adversarul direct. Chestia asta mă motivează şi îmi dă puterea necesară să intru pe teren şi să dau totul".

(n.red. - Care este programul tău zilnic?) - "Mă antrenez undeva între 5 şi 6 ore, de obicei mă antrenez dimineaţa, după masa de prânz, odihnă, iar dacă nu fac sala de dimineaţă, fac după amiază, o oră de sală. Seara încerc să mă recreez, las toate gândurile de fotbal deoparte. Merg la un film, vreau să am timp pentru mine. Ies la un restaurant, la un film, după care odihnă, până-n ora 12, ca să fiu odihnit a doua zi".

(n.red. - Care-i hobby-ul tău când nu eşti pe terenul de fotbal?) - "Baschetul. Îmi place să mă joc, să joc NBA pe play station".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.