„Te-am iubit, te iubim şi te vom iubi, Ilie Dumitrescu! Poate până la urmă îţi vei reveni din declinul ăsta!” Mesajul unui fan stelist de ziua marelui fotbalist şi răspunsul lui Ilie

7 ian 2019 5818 afişări Fotbal Intern
„Te-am iubit, te iubim şi te vom iubi, Ilie Dumitrescu! Poate până la urmă îţi vei reveni din declinul ăsta!” Mesajul unui fan stelist de ziua marelui fotbalist şi răspunsul lui Ilie
GALERIE (2 de imagini) VEZI GALERIA

Horia Enache, liderul grupului „Old Boys 1947 CSA Steaua Bucureşti” a postat ieri, pe pagina lui de facebook, un mesaj pentru Ilie Dumitrescu, în ziua în care marele jucător al Stelei a împlinit 50 de ani. Printre vorbe de iubire şi de preţuire pentru legenda roş-albaştrilor, Horia a strecurat şi câteva înţepături, aluzii la faptul că actualul analist TV o numeşte Steaua pe actuala FCSB.

„Sângele tău şi emblema din pieptul tău nu vor fi schimbate nici măcar de diavolul care ne-a făcut rău tuturor din 2003 pâna azi!”, a scris Horia. Iată mesajul integral al lui Horia Enache, iniţiatorul acţiunii „Stele pentru îngeri”, de la finalul anului trecut, prin care s-a strâns un TIR plin cu alimente pentru cei 427 de copii orfani de la Valea Screzii:

La mulţi ani, Ilie Dumitrescu!

La mulţi ani copilului ce a crescut în sărăcie... La mulţi ani copilului ce trăia de dimineaţă până  seara în complexul sportiv al Armatei “STEAUA BUCUREŞTI”!

La mulţi ani, Ilie Dumitrescu... La mulţi ani din partea celor ce au stat pe garduri pentru tine... La mulţi ani din partea celor ce te-au sunat înaintea primei tale umilinţe, pentru a te preveni!

Te-am iubit, te iubim şi te vom iubi, Ilie Dumitrescu... Sângele tău şi emblema din pieptul tău nu vor fi schimbate nici măcar de diavolul care ne-a făcut atât rău tuturor din 2003 pâna azi!

Poţi face ce vrei tu, Ilie Dumitrescu... pentru noi nu vei fi Mister niciodată... Vei fi doar copilul nostru, copilul armatei, copilul Stelei Bucureşti!

Să fii sănătos, Ilie Dumitrescu... Poate până la urmă îţi vei reveni din declinul ăsta... Poate până la urmă te vei dispensa de câteva mii de euro de la gigi tv şi vei spune tuturor cine este Steaua Bucureşti!

În încheiere îţi spun iar că noi te vom iubi indiferent de vrei sau nu vrei tu... Numele tău este sfânt  pentru noi şi, chiar dacă asta este doar o postare pe facebook, îţi voi face printscreen şi îţi voi da pe mesaj!

La mulţi ani, Ilie Dumitrescu!

Horia Enache i-a trimis pe mesaj lui Ilie Dumitrescu un „print screen” cu această postare, iar specialistul Digi Sport a răspuns după câteva ore: „Mulţumesc mult! Sănătate şi fericire vă doresc!”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.