Trăiască factorul Politic! Dinamo – Csikszereda 2-0 după dubla lui Dennis care poate striga în replică spre Ciuc: la retur, încă una și mă duc! Iată cum am trăit ziua barajului, între demnitate și dezastru pentru alb-roșii . EXCLUSIV VIDEO & FOTO

Trăiască factorul Politic! Dinamo - Csikszereda 2-0 după dubla lui Dennis care poate striga în replică spre Ciuc: la retur, încă una și mă duc! Iată cum am trăit ziua barajului, între demnitate și dezastru pentru alb-roșii . EXCLUSIV VIDEO & FOTO
  • Publicat:
  • Actualizat:

La capătul primului sezon de Superliga după o ediție de amărăciune istorică în Liga 2, Dinamo București se află din nou la răscruce. Pe Arena Națională s-a disputat manșa tur a barajului pentru continuarea în Superliga. Iar ProSport ți-a pregătit un format special prin care ai fost permanent conectat la partidă! Liveblog baraj Dinamo între demnitate și dezastru!

Cele mai importante informații în timp real au fost oferite de jurnalistul Cătălin Mureșanu, realizatorul emisiunii Exclusiv Dinamo, imagini în exclusivitate din jurul partidei livrate de Mihai Pop (video & foto), cronica live a meciului realizată de jurnalistul Gabriel Berceanu. Totul într-un maraton „alb-roșu” de la primele ore ale dimineții și până după finalul celor 90 de minute!

Liveblog baraj Dinamo. Trăiască factorul Politic!

Bordușanu pentru Amzăr și Gregorio pentru Milanov, schimbări de energie pentru mărirea diferenței ochite bine de Kopic. Efect imediat: Abdallah ajunge ca un tanc printre adversari, Dinamo stă mai coerent în ultima treime de-acum, șutul lui Pavicic de la 14 metri e blocat (53). Imediat, Bani ratează greu de înțeles, un exterior stângaci din centrare, peste poartă.

Cad fizic ciucanii cu tot curajul lor de a echilibra lucrurile. Ori poate tocmai acesta le acutizează istovirea. Se ascut diferențele dintre ei și jucătorii de prim eșalon, limitele se îngroașă în ciuda modificărilor operate de Ilyeș.

Politic ia la mână fundașii harghiteni, driblează în buza careului mare, își face mingea pe o fază admirabilă și trage formidabil, tare și înfipt! E 2-0 și stadionul își reglează pulsul din minutul 73.

Se văd și sferturi de ocazie pentru ciucani, pe un final de meci care trebuie scos din regulile fotbalului oricum pentru Dinamo. Însă bucuria e meritată, finalmente, pentru „câini”. În mod normal, doar un accident născut de un zeu hapsân ar putea să întoarcă destinul de Superligă pentru alb-roșii la retur.

Pentru azi, trăiască factorul Politic! Inspirația și talentul lui Dennis au limpezit în concret ce risca să rămână doar inimă convulsivă arzând pe jar din cântecul peluzei.

Minutul 60. Dinamo conduce, dar nu se seduce pe tabelă

Trece timpul nu tocmai convenabil pentru Dinamo, golul marcat a creat așteptări de descătușare în tribune, însă ciucanii au echilibrat rapid situația urcând liniile ceva mai curajos. Posesie covârșitoare pentru alb-roșii, dar pe tranziția negativă a oaspeților apar șansele băieților lui Kopic.

Din alergare, Abdallah încearcă șut de mare atacant (56), primește totuși aplauze pentru că nu de generozitate a dus lipsă vreodată galeria „câinilor”. Peste trei minute, tot pe calea Madagascarului se duce finalizarea… Riscurile echipei de Liga 2 devin pericole mari. Dar de apreciat că riscă!

Gol în primul minut din repriza a doua!

Sunt 31.123 de fani pe Arena Națională pentru Dinamo – Csikzereda, turul barajului pentru Superliga. După cum ProSport anunțase încă din jurul prânzului (detalii mai jos în liveblog), destul de departe de estimarea generoasă de 35.000 de suporteri venită din partea dinamoviștilor.

La prima fază de atac după reluare, Bani centrează excelent din flancul drept, Politic vine pe colțul lung și împinge cu capul în colțul porții. E 1-0 pentru Dinamo, teoretic ar trebui să forțeze pentru un retur cu mai puțină presiune!

Pauză pe Arena Națională și doar 0-0

Dinamo dă senzația că e mai mereu aproape și totuși atât de departe de gol. Exemplul emblematic: Abdallah preia oribil spre ceea ce ar fi putut însemna, altminteri, fază de unu la unu cu portarul (32). Nu lipsește doar ultima pasă, ci și penultima reacție, de minte limpede, care să așeze eficiența în locul unei roiri în ultima treime care te păcălește la ochi, dar nu afectează tabela.

Să marcheze ciucanii? Ar părea imposibil, lecția e clară, totul la cutie, încrâncenare și… ne vedem în Harghita! Cred totuși că e și o chestiune de suflu, deja se simt momente când spațiile nu mai pot fi acoperite de baricada mobilă în alb-negru. Până acum, abundența de centrări negândite a dinamoviștilor e salvarea pentru tras sufletul. Iar când mingea e jos, Abdallah calcă între valuri în loc să găsească drumul simplu și drept spre poartă (41).

E 0-0 la pauză, aș îndrăzni să cred că prin strategia ofensivă arătată, Dinamo nu marchează. După o repriză de rezistență, mesaj clar de la Ciuc: încă una și se duc!

Minutul 30. Csikszereda a absorbit iureșul scurt

Apro, fundașul stânga din L2, trage din unghi, slab, ca să arate parcă mai mult faptul că Csikszereda încă respiră (18). Jebari este, previzibil, omul care poate inventa ceva pentru ciucani, dar nu se sincronizează cu Jelena. Trage apoi pe centru (25), fără emoții reale.

În atac, dinamoviștii schimbă des cu diagonale, dar efectul pozitiv e relativ. Pentru că trupa lui Ilyeș are timp să se stabilizeze, tocmai pentru că erorile de preluare de după pasă le conferă un izvor de timp pentru reconfigurare. Cu stoperii la centru, răbdarea e încă un prieten bun, dezlănțuirea începutului s-a risipit.

Exasperat de centrările coechipierilor care mai mult oferă praguri de contraatac pentru adversar, Politic trage pe scurt în loc de centrare. Alt corner. Tot degeaba. Pavicic șterge cu capul, curge mingea aproape paralel cu poarta. Dar încă o ocazie mare în dreptul favoriților.

Minutul 15. Trei ocazii mari în asediul alb-roșu, salvează uluitor Gyenge!

Sud Dinamo dă tonul, „România, România”, deși pe teren sunt mai mulți stranieri în echipa de start a lui Kopic și mai mulți români la Csikszereda. Dar câte paradoxuri n-a trăit Dinamo recent! Cu peste 30.000 de oameni pe Arena Națională, nu știi încă dacă presiunea se toarnă prin istorie și responsabilitate mai greu pe umerii alb-roșilor ori prin caracterul excepțional al momentului pe ciucanii care poate nici n-au avut, cei mai mulți dintre ei, astfel de asistențe adverse.

Domină relaxat și stângaci totodată dinamoviștii, dar Ilyeș a transmis echipei lui din răutatea și din dârzenia mijlocașului de cremene care a fost. Jebari încearcă o lansare eliberatoare spre Vereș, n-a venit nimeni doar în vizită la Capitală! Este, dacă vreți, până acum un start în oglindă cu acela din finala Cupei României, Corvinul vs Oțelul. Eșaloanele se anulează când e atâta miză. Până la prima ocazie!

Trage Politic plasat, cu pământul, dar de la distanță mare și scoate doar corner (10). Același dinamovist, singur cu Gyenge, șutează în portar! Prima șansă uriașă. Corner. Capul lui Grigore, din doi metri, scos uluitor de portarul ciucan! A început iureșul așteptat de toți „câinii”!

Ora 20:00. Start în barajul cu Csikszereda!

Dinamo: Golubovic – Moura (c), R. Grigore, Homawoo, Amzăr – Milanov, Gnahore, Pavicic – Bani, Abdallah, Politic

Rezerve: Răilean, Gregorio, D. Iglesias, Ilic, Bordușanu, P. Neagu, Al. Irimia, N. Roșu, Costin

Csikszereda: Gyenge – J. Nagy, Kelemen (c), Csuros, Apro – Vereș, Jebari – Szondi, Babati, Gal-Andrezly – Jelena

Rezerve: Karacsony, Gheralia, Makrai, Bakos, Pinter, Bloj, Balogh, Gergely, Vita

Ora 19:45. Atmosferă electrizantă pe Arena Națională!

Zeci de mii de dinamoviști s-au unit în cântec la momentul greu pe care echipa trebuie să îl treacă astăzi:

Ora 19:00. Imagini senzaționale de la stadion!

Florin Matache, eroul de la Liberec pentru dinamoviști, e antrenor la clubul Astra Kids unde pregătește tineri goalkeeperi. În imagini senzaționale, ca o veritabilă metaforă pentru prezentul clubului, surprinse în exclusivitate de ProSport, acesta îi antrenează chiar acum pe puști, la doar câțiva metri de suporterii lui Dinamo care intră pe stadion!

Pe unul din terenurile cu suprafață sintetică din complexul Arenei Naționale, fără să fie observat de fani și total implicat în activitatea lui, de parcă prezentul dureros al echipei pentru care făcea meciul vieții lui în cupele europene e pe altă filă a istoriei!

În același timp, autocarul cu echipa dinamovistă a sosit la Arena Națională. Antrenorul Kopic a coborât zâmbitor, în vreme ce un tânăr suporter alb-roșu i-a strigat lui Politic: „Dennis, două goluri am visat!”

Ora 18:30. Echipele de start în meciul cu Csikzereda

Zeljko Kopic îl titularizează pe Ricardo Grigore în defensivă și păstrează un 4-3-3 implementat și la meciul cu UTA Arad, ultimul din play-out. De partea cealaltă, Robert Ilyeș propune un 4-2-3-1, cel puțin „pe foaie”:

Dinamo: Golubovic – Moura (c), R. Grigore, Homawoo, Amzăr – Milanov, Gnahore, Pavicic – Bani, Abdallah, Politic

Rezerve: Răilean, Gregorio, D. Iglesias, Ilic, Bordușanu, P. Neagu, Al. Irimia, N. Roșu, Costin

Csikszereda: Gyenge – J. Nagy, Kelemen (c), Csuros, Apro – Vereș, Jebari – Szondi, Babati, Gal-Andrezly – Jelena

Rezerve: Karacsony, Gheralia, Makrai, Bakos, Pinter, Bloj, Balogh, Gergely, Vita

Oficialii dinamoviști sperau ca deschiderea celor două case de bilete de la Arena Națională să însemne un aport consistent la numărul total al suporterilor alb-roșii de pe stadion. Cu toate acestea, imaginea surprinsă cu doar o oră și jumătate înainte de startul meciului la casa de bilete Maior Coravu e una dezolantă. O mână de oameni doar!

Ora 18:00. Statistica rușinii pe continent pentru alb-roșii!

Dinamo București are 18 titluri de campioană a României în palmaresul impresionant. La capătul acestui sezon, se află în top 3 cele mai titrate echipe ale Europei la acest capitol care tremură pentru retrogradare! O concluzie rușinoasă dezvăluită în exclusivitate de o analiză marca ProSport!

Am parcurs toate echipele care au retrogradat deja sau care încă mai au griji privind retrogradarea pe acest final de sezon în toate primele ligi ale Europei. Apoi, am selectat formațiile care au câștigat măcar un titlu de campioană.

Realitatea dureroasă pentru alb-roșii este aceasta:

  • Grasshoppers Zurich (Elveția), cu 27 de titluri, va disputa baraj precum Dinamo
  • FC Valletta (Malta), cu 25 de titluri, a retrogradat deja

În rest, nicio altă echipă cu palmaresul național al dinamoviștilor, 18 titluri, nu se mai află într-o situație similară! 

Campioane deja retrogradate:

14 titluri – Ruch Chorzow (Polonia); 13 titluri – Hapoel Tel Aviv (Israel); 6 titluri – Hapoel Petah Tikva (Israel); 3 titluri – Hvidovre (Danemarca); 2 titluri – Gabala (Azerbaidjan), FK Makedonija (Macedonia de Nord), LKS Lodz (Polonia), Burnley (Anglia), Rudar Pljevlja (Muntenegru), FC Koln (Germania); 1 titlu – Kukesi (Albania), Etar Veliko Tarnovo (Bulgaria), Sheffield United (Anglia), Liria Prizren (Kosovo), Istanbulspor (Turcia), RWD Molenbeek (Belgia), Schifflange 95 (Luxemburg)

Campioane cu griji încă în privința retrogradării:

11 titluri – Vardar Skopje (Macedonia de Nord); 8 titluri – Fola Esch (Luxemburg); 4 titluri – Lokomotiv Sofia (Bulgaria), Shirak Gyumri (Armenia); 3 titluri – Odense (Danemarca), Feronikeli (Kosovo); 2 titluri – Lyngby (Danemarca), Warta Poznan (Polonia); 1 titlu – Cagliari (Italia), Hellas Verona (Italia), Ankaragucu (Turcia)

Ora 17:15. Ionuț Lupescu face o mărturisire dureroasă

Contactat de ProSport, președintele de onoare CS Dinamo, fostul mare internațional Ionuț Lupescu a confirmat și el prezența pe Arena Națională în această seară, la Dinamo – Csikszereda, turul barajului pentru Superliga. În exclusivitate, acesta a făcut o mărturisire dureroasă:

Sunt prima oară într-o astfel de postură, să o vadă live pe Dinamo într-un meci de baraj. Din păcate, aici s-a ajuns! În alte zile, de meci mare, Dinamo juca pentru trofee sau în cupele europene. Ne vom întâlni mai mulți, mergem să mâncăm împreună și apoi încercăm să susținem cum putem echipa, pentru ca Dinamo să se salveze”

Ora 16:45. Sunt așteptați aproximativ 100 de suporteri harghiteni

FK Csikzereda oferă prin pagina oficială de facebook o imagine a fanilor care fac deplasarea la București pentru meciul din această seară, barajul cu Dinamo (detalii în postările anterioare, de mai jos, despre situația fanilor alb-roșii).

Din informațiile ProSport, aproximativ 100 de fani harghiteni ai roș-negrilor se vor afla pe arenă:

Ora 16:00. Mircea Lucescu vine de la Salonic!

Antrenorul Mircea Lucescu se află deja în zborul dinspre Salonic spre București și va fi în tribunele Arenei Naționale pentru a susține Dinamo în fața provocării barajului. În exclusivitate pentru ProSport, reputatul tehnician care a asistat ieri la meciul prin care fiul său, Răzvan Lucescu, a devenit al Greciei cu PAOK Salonic, a declarat:

Sunt în avion, acum decolăm! Vin direct la stadion, cum se poate să lipsesc?! Sunt alături de Dinamo!”

Ora 15:15. Surpriză în tribune, ce mesaj are Gheata de Aur!

Fost jucător emblematic și ulterior antrenor secund al lui Dinamo, Dorin Mateuț este o prezență rară la meciurile alb-roșilor. Însă, cu Csikszereda, va fi pe Arena Națională! Iată ce mărturistește „Gheata de Aur” în exclusivitate pentru ProSport:

Am spus că am două obiective, Corvinul să câștige Cupa României și Dinamo să se salveze. Primul, cronologic, a fost bifat, am mes la Sibiu, mi-a ieșit. Acum trebuie să mă implic sufletește și pentru cealaltă iubire din cariera mea, Dinamo. Merg la meci, sunt prezent alături de colegii din generația mea și de alți mari dinamoviști. O să ne strângem și o să susținem echipa. Dinamo nu are voie să retrogradeze și trebuie să aibă mare atenție, să-i trateze pe adversari cu mare atenție! Să nu uităm acest detaliu, vorbim de o echipă care are în spate un sprijin important, joacă și pe o primă impresionantă”

Dorin Mateuț, entuziasmat de calificarea Corvinului în finala Cupei. „Joacă fotbal, nu lălăială, umplem Sibiul! Am două dorințe, trofeul și Dinamo să se salveze”. „Mateo” a scos „Gheata de Aur” din casă pentru prima oară după ce a câștigat-o. „Am pus-o-n straiță și am plecat, alături de mama, la Hunedoara”. INTERVIU EXCLUSIV

Ora 14:15. S-au deschis casele de bilete, câte s-au vândut până acum?

De la ora 12:00 s-au deschis casele de bilete de la Arena Națională, care vor funcționa până la ora 20:45, cu toate că Dinamo vs Csikszereda are fluierul de start la 20:00.  Sunt disponibile pentru fani casele din Pierre de Coubertin și Maior Coravu.

  • Dinamo informează că mai există locuri libere pe stadion doar la Tribuna 2 și în Peluza Cătălin Hâldan, inelul 3!

Din sursele ProSport, deși se vorbește deja de atingerea bornei de 35.000 de bilete vândute, până acum s-ar fi vândut undeva puțin peste 29.000 de bilete la care se adaugă cele 2.000 de abonamente. Așadar, undeva la puțin peste 31.000 de suporteri până la această oră.

Iată harta de interes pentru fanii „câinilor”, publicată de facebook Dinamo:

Ora 12:00. Primele puse în joc și echipele probabile

Bucureștenii joacă pe o primă totală de 150.000 de euro promisă de conducere jucătorilor încă dinaintea ultimei etape din play-out. Ciucanii se pare că vor avea prime mărite față de cei 10.000 de euro per jucător deja stipulați în contracte pentru promovare, după cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate AICI.

Cum se prefigurează echipele de start pentru meciul de azi:

Dinamo: Golubovic – Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr – Milanov, Gnahore, Pavicic – Bani, Abdallah, Politic

Csikszereda: Gyenge – J. Nagy, Kelemen, Csuros, Gal-Andrezly – Vereș, Jebari, Bakoș – Bloj, Balogh, Jelena

Brigada de arbitri de la Dinamo – Csikzereda

Rareș Vidican a fost delegat de CCA la centru pentru acest baraj, iar asistenții săi sunt Mihai Marica și Daniel Mitruți. Din camera VAR va completa brigada Sebastian Colțescu, ajutat de Alexandru Vodă. În vreme ce Alexandru Deaconu va fi observatorul acestora.

Cum au ajuns cele două echipe la baraj

Dinamo s-a salvat in extremis de retrogradarea directă din Superliga, în ultima etapă de play-out. Victoria pe teren propriu contra celor de la UTA Arad, cumulată cu rezultatele favorabile din celelalte partide ale echipelor aflate în lupta pentru evitarea retrogradării, au dus roș-albii spre acest baraj în dublă manșă.

De partea cealaltă, Csikszereda Miercurea Ciuc a încheiat pe locul 6, ultimul!, play-off-ul din Liga 2 și s-a calificat la baraj profitând de faptul că nici Corvinul Hunedoara, nici CSC Șelimbăr nu au avut drept de promovare.

Declarațiile lui Zeljko Kopic și Robert Ilyeș

În conferința premergătoare acestui tur de baraj, antrenorul dinamoviștilor, Zeljko Kopic, a mărturisit faptul că este emoționat în fața unui baraj ce reprezintă o premieră ca format pentru cariera lui:

Ne descărcăm bine la antrenament, trebuie să pregătim meciul cu Miercurea Ciuc, care este o echipă bună. Trebuie să fim la nivel maxim! Suntem favoriți, dar totul se decide pe teren. Am văzut câteva meciuri din Liga 2, Miercurea Ciuc e o echipă serioasă. Trebuie să dăm totul în ambele manșe! Am auzit că s-au dat peste 20.000 de bilete, știu că vom avea mulți fani. E important că vom fi împreună la meci. În alte campionate nu am mai avut baraje, e prima dată când joc la baraj. Nu îmi place să arăt că am emoții. Este presiune din primul moment în care am venit. Fiecare meci a fost important, mai ales ultimele. Următoarele două vor fi cu presiune, dar trebuie să știm să ne stăpânim pentru a juca bine. Încerc să dau totul și în aceste două meciuri”

De partea cealaltă, Robert Ilyeș de pe banca ciucanilor de la Csikszereda a punctat în conferință de presă:

Urmează cel mai important meci din istoria clubului nostru. O știu și băieții, o simt. Toată lumea s-a antrenat cu sută la sută motivație pe tot parcursul săptămânii. Toată lumea vrea să joace, vrea să fie în echipa de start. Toată lumea o simte, știe că o astfel de șansă, pe care o avem în fața noastră, s-ar putea să nu mai apară toată cariera. Cred în băieți, că vor da tot ce au mai bun, vor da tot ce pot. Am analizat ultimele lor trei-patru meciuri. Știm care sunt cei mai buni jucători ai lor. Cred că au punctele lor forte sunt în atac. Trebuie să fim foarte pregătiți pentru asta, apărarea noastră trebuie să fie foarte precisă, nu trebuie să permitem nici măcar o singură greșeală. Știm că pentru echipele mari este suficient dacă au o situație, pentru că profită de ea. Vom continua analiza, sper să le găsim punctele slabe, să profităm de ele. Cu toate acestea, au probleme și în apărare”

Ofițerul de presă al Echipei Naționale de Fotbal a Românei (2014-2022) și creatorul de content dedicat tricolorilor. A creat și dezvoltat Departamentul Comunicare al FRF, fiind vreme de aproape 8 ani Manager Comunicare, Proiecte Speciale sau Șeful Biroului de Presă FRF. În paralel a activat ... citește mai mult
Mihai Pop (foto&video) / FOTO & VIDEO
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i…
”VAR la mâna a treia”: imaginile care au făcut înconjurul lumii! Ce decizie a luat brigada de arbitri
”VAR la mâna a treia”: imaginile care au făcut înconjurul lumii! Ce decizie a luat brigada de arbitri
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă:
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Soția lui Cristi Manea a fost în Giulești, la Rapid – CFR Cluj și a dat verdictul: „Nu eram obișnuită!”
Soția lui Cristi Manea a fost în Giulești, la Rapid – CFR Cluj și a dat verdictul: „Nu eram obișnuită!”
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta arată FABULOS acum, după ce a dat jos peste 50 de kg
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta arată FABULOS acum, după ce…
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
Simona Halep, ANUNŢUL momentului. A ales o publicaţie străină
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică:  –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Rezultate admitere liceu 2024. Repartizarea computerizată, publicată azi
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini
O campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din…
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor…
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
Decizie pentru cine transferă bani. Noua regulă din 23 iulie pentru cei care folosesc bani cash
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care timpul parcă s-a oprit în loc
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care timpul parcă s-a oprit în…
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Lista instituțiilor din România unde poți învăța să dezvolți jocuri video
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform unui medic cardiolog VIDEO
Alimentele pe care ar trebui să le eviți cu orice preț și care îți „otrăvesc în mod activ” organismul, conform…
FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor
FCSB – Maccabi Tel Aviv, 1-1, în preliminariile Ligii Campionilor
Topul celor mai fiabile motoare: „Probabil nu se vor strica niciodată” | VIDEO
Topul celor mai fiabile motoare: „Probabil nu se vor strica niciodată” | VIDEO
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă în filmare
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă în filmare
×