Teoria care dinamitează derby-ul CFR Cluj – U Cluj, după cele trei penalty-uri făcute de jucătorii „șepcilor roșii”! De ce a fost un meci ciudat: „Te poți duce cu gândul și mai departe” | VIDEO EXCLUSIV ProSport SPECIAL

Teoria care dinamitează derby-ul CFR Cluj - U Cluj, după cele trei penalty-uri făcute de jucătorii „șepcilor roșii”! De ce a fost un meci ciudat: „Te poți duce cu gândul și mai departe” | VIDEO EXCLUSIV ProSport SPECIAL
  • Publicat:
  • Actualizat:

Meciul dintre CFR Cluj și U Cluj, 4-0, a ridicat unele semne de întrebare după ce campioana a primit trei lovituri de la 11 metri în urma a trei hențuri în suprafața de pedeapsă.

CFR Cluj a avut trei lovituri de la 11 metri în meciul cu U Cluj, toate dictate pentru henț

Meciul dintre CFR Cluj și U Cluj a fost marcat de un fapt foarte rar întâlnit pe terenul de fotbal. Gazdele au beneficiat de trei lovituri de la 11 metri, toate acordate pentru hențuri comise de elevii lui Ioan Ovidiu Sabău.

În minutul 24, arbitrul de centru Marcel Bîrsan a indicat punctul cu var după hențul evident comis de Ispas, iar Janga a transformat și a deblocat tabela. În minutul 42 a fost rândul lui Miron să comită penalty, după ce a atins balonul cu mâna, în cădere, iar fundașul Cristi Manea a dus scorul la 3-0.

În repriza a doua, Marcel Bîrsan a dictat din nou penalty din cauza unui henț comis de jucătorii lui U Cluj, după ce Pițian a făcut henț.

Ultimele două lovituri de la 11 metri au fost dictate după consultarea imaginilor de pe monitorul VAR.

Teoria care dinamitează derby-ul CFR Cluj – U Cluj, după cele trei penalty-uri făcute de jucătorii „șepcilor roșii”! De ce a fost un meci ciudat: „Te poți duce cu gândul și mai departe”

Desfășurarea meciului dintre CFR Cluj și U Cluj l-a pus pe gânduri pe antrenorul Florin Motroc, prezent în studioul ProSport SPECIAL.

Fostul fotbalist important al Rapidului a spus că „te poți duce cu gândul și mai departe”, după ce fotbaliștii lui U Cluj au comis trei lovituri de la 11 metri.

„Nu m-aș gândi la alte lucruri. Cred că fiecare a făcut astăzi atât cât a putut, dar au fost niște greșeli destul de mari. Mai ales în suprafața de pedeapsă, trebuie să știi cum să te protejezi și să nu faci astfel de greșeli. Trebuie să ataci jucătorul advers cu mâna la spate. Cred că au fost doar greșeli personale, nu mă gândesc la alte lucruri”, a declarat Octavian Abrudan la ProSport SPECIAL.

„Octavian a punctat foarte bine legat de imprudența celor care au făcut henț. Mă uitam la ultimul penalty, se duce efectiv și dă cu mâna. Nu-mi pot explica imprudența asta, gesturile astea. Te poți duce cu gândul și mai departe.

Octavian e diplomat și n-a vrut să discute pentru că e din familia celor de la U. Dar, cu tot respectul, nu ai voie să faci asemenea gesturi. Sunt jucători care n-au 17-18 ani. Sunt jucători cu experiență. Când faci asemenea gafe și asemenea cadouri e clar că nu poți emite pretenții. Săracul Sabău ce să le mai zică acum?”, a spus Florin Motroc la ProSport SPECIAL.

Alin Grigore / Autor
Joacă fotbal de la vârsta de 7 ani și știe cam toate secretele acestui sport, mai ales când vine vorba despre defensiva unei echipe. Datorită iubirii față de „sportul rege” a decis să se dedice în totalitate acestuia și a luat drumul jurnalismului sportiv. În urma studiilor superioare ... citește mai mult
A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
×