Poli Iași – Oțelul Galați 1-1! Oaspeții au ajuns la 11 remize în 15 etape

Poli Iași - Oțelul Galați 1-1! Oaspeții au ajuns la 11 remize în 15 etape
  • Publicat:
  • Actualizat:
19:47

Min. 90: Final de meci!

Centralul a fluierat finalul partidei!

19:36

Min. 79: Gool Oțelul Galați!

Frederic reușește să egaleze pentru trupa lui Dorinel Munteanu!

19:30

Min. 73: Ocazie pentru Poli Iași!

Julián Marchioni trimite un șut de la distanță, însă balonul se duce pe lângă poartă!

19:08

A început repriza secundă!

Arbitrul a fluierat începerea reprizei a doua!

18:52

Min. 45: Pauză!

Centralul fluieră finalul primei părți!

18:36

Min. 32: Gool Poli Iași!

Shayon Harrison deschide scorul pentru formația lui Leo Grozavu!

18:00

Min. 1: Fluier de start!

Arbitrul a fluierat începerea partidei!

17:21

Echipele de start

Poli Iași: S. Lung – M. Martac, N. Samayoa, M. Katanec, R. Ispas – Bordeianu, J. Marchioni, C. Itu – R. Alin, S. Harrison, A. Gheorghiță.

Rezerve: Ailenei, Jatoba, A. Ciobanu, F. Ilie, C. Belu, S. Stefanovici, S. Buș, L. Phelipe, A. Dumitru.
Antrenor: Leo Grozavu.

Oțelul Galați: C. Dur-Bozoancă – M. Adăscăliței, D. Lovric, J. Cisse, M. Zhelev – J. Cisotti, A. Lopez Varela, M. Silva – F. Maciel, A. Pop, R. Tănasă.

Rezerve: R. Stoian, V. Jardan, G. Cârjan, K. Fatai, Ș. Bodișteanu, S. Pereira, D. Zivulic, C. Ghiocel, R. Latouchent.
Antrenor: Dorinel Munteanu.

Poli Iași a remizat cu Oțelul Galați, scor 1-1, în etapa a 15-a din Superliga, iar partida a putut fi urmărită în format Live Video Online pe ProSport.


Căzuți după pauză! Poli Iași a fost egalată pe final de Oțelul Galați, pe teren propriu, la fel cum s-a întâmplat și cu FCU Craiova. Oțelul a ajuns la 11 remize în 15 etape.

Poli Iași și-a făcut un prost obicei din a ceda puncte mult prea ușor pe finaluri de meci. Cu FCU Craiova a fost egalată în prelungiri, în superioritate numerică, iar vineri seară, în primul meci al etapei a 15-a, Poli a cedat din nou două puncte mari pe final și cu Oțelul.

Așa cum s-a întâmplat și cu FCU, dar și în deplasarea cu Dinamo, Iașiul n-a mai jucat nimic după pauză cu Oțelul, dând cu piciorul unei victorii ce i-ar fi asigurat un loc călduț la mijlocul clasamentului la final de tur.

Gafa lui Cisse și golul lui Harrisson

Venită în Copou după 3 meciuri în 9 zile, Oțelul și-a propus să nu piardă și și-a atins scopul. Trupa lui Dorinel Munteanu a părut vlăguită și nu a contat deloc în ofensivă în prima parte, în timp ce Poli a plusat doar la capitolul posesie.

Prima repriză, una modestă, fără vreo ocazie notabilă în prima jumătate de oră, a fost deblocată de gafa lui Cisse și de reușita atacantului britanic Shayon Harrison. În minutul 31, stoperul Oțelului Jonathan Cisse i-a pasat britanicului Harrison la limita careului, iar vârful Iașiului nu a iertat, învingându-l pe Dur Bozoancă cu un șut la colțul scurt, de la 15 metri.

Itu a fost aproape de 2-0 în minutul 42, însă a pus latul aiurea la bara a doua, în trei metri, ratând o execuție simplă din fața porții.

Același scenariu trist pentru ieșeni: gol primit și două puncte pierdute pe final

La pauză, Dorinel Munteanu și-a scos de pe teren jucătorii cu ”galbene” luate în prima parte, între ei și gafeorul Cisse, în timp ce Leo Grozavu a mutat și el, cu Luis Phelipe și Buș.

Simțind că echipa sa este mult sub nivelul altor partide, ”Munti” a schimbat din nou în minutul 56, epuizându-și toate modificările în mai puțin de o oră.

Iașiul n-a învățat, însă, nimic din semieșecul cu FCU Craiova. A căzut din nou în partea a doua, s-a mulțumit să apere fragilul avantaj, iar oțelarii au egalat nesperat, în minutul 81, prin Maciel, la primul șut pe poartă.

Bine găsit de Fatai, fotbalistul Oțelului a sprintat la limita ofsaidului dintre stoperii ieșeni și l-a învins pe Silviu Lung cu un șut de la 13 metri, la colțul lung.

Oțelul, aproape să dea lovitura prin Latouchent

Meciul s-a aprins pe final, când ambele echipe au căutat lovitura decisivă. Inexistentă în ofensivă până la golul lui Maciel, Oțelul putea da lovitura în minutul 81, dar Latouchent nu l-a putut învinge pe Lung, dintr-o poziție ideală. De cealaltă parte, Bordeianu (89) și Antonio Dumitru (90+1) au irosit șansa de a marca golul victoriei pentru Poli.

S-a terminat 1-1, specialitatea casei pentru Dorinel Munteanu, care a ajuns la a 11-a remiză în 15 etape cu Oțelul Galați. De cealaltă parte, ieșenii par să se fi molipsit de la rivalii din regiune, ajungând și ei la al patrulea egal în ultimele cinci etape!

Două puncte mari irosite de Poli Iași, după încă un meci în care a jucat modest după pauză, în timp ce Oțelul, la poate cel mai slab joc din acest sezon, a scos un punct cât o victorie la Iași.

Oțelul se pregătește de o deplasare lungă, la Arad, iar Iașiul are în față o serie de foc în startul returului, cu adversari unul și unul precum CFR Cluj, Hermannstadt, Farul, CSU Craiova sau FCSB.


Poli Iași – Oțelul Galați 1-1

Duelul dintre Poli Iași și Oțelul Galați de pe stadionul „Emil Alexandrescu” se poate vedea la TV pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport, iar cele mai importante faze vor fi Live Video Online pe ProSport.

Înaintea meciului direct de pe stadionul „Emil Alexandrescu”, Poli Iași și Oțelul Galați sunt la egalitate de puncte, ambele cu câte 16, însă formația condusă de Dorinel Munteanu are un golaveraj mai bun și ocupă locul 10 în clasamentul din Superliga.

În runda precedentă, Poli Iași a remizat cu Dinamo în deplasare, scor 0-0, în timp ce Oțelul Galați a terminat la egalitate cu Hermannstadt „acasă”, scor 1-1, spre nemulțumirea lui Dorinel Munteanu.

Echipa care se va impune în runda cu numărul 15 va face 19 puncte și va urca până pe poziția a 8-a, dar trebuie să spere ca U Cluj  să se încurce cu FC Voluntar, iar Sepsi OSK ci Petrolul Ploiești.

„În general, în România, agresorul e cel care strigă mai tare! Și este și acuzator. Mă aștept la foarte multe șicane, provocări, pentru că asta au demonstrat până acum la celelalte jocuri.  Au fost partide în care Galați a demonstrat că știe foarte bine această artă. Echipa e disciplinată, solidă, luptătoare, în foarte multe momente trece de limita regulamentului.

Am fost acuzați că nu ne vom apăra șansele corect cu Dinamo, în ultima etapă. Am arătat că nu s-a întâmplat acest lucru, iar promovarea Oțelului a avut și un sprijin din partea noastră. M-aș fi așteptat ca fair-play-ul să-și facă loc. Măcar așa, să primim un telefon sau niște semnale că ni se mulțumește. Nu s-a întâmplat lucrul ăsta ”, a precizat Grozavu, la conferința de presă.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult
Răzvan Lunga / Autor
Se descrie ca fiind un băiat vesel, pasionat de fotbal și este cel mai tânăr membru din echipa ProSport. Răzvan studiază la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și a absolvit Liceul Teoretic Victoria din București. citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă…
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume…
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi…
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Tragedie în România! A MURIT
Tragedie în România! A MURIT
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Sexsomnia: O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească
Sexsomnia: O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…