Nu Florin Talpan! Nu Vasile Dîncu! El este generalul care se opune vehement revenirii FCSB și a lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea: a declanșat un scandal uriaș în MApN! | EXCLUSIV

Nu Florin Talpan! Nu Vasile Dîncu! El este generalul care se opune vehement revenirii FCSB și a lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea: a declanșat un scandal uriaș în MApN! | EXCLUSIV
  • Publicat:

ProSport a aflat că omul care se opune vehement mutării echipei lui Gigi Becali pe stadionul din Complexul Sportiv Steaua este general-locotenentul Cătălin Zisu.

FCSB vrea să joace din nou pe arena din Bd. Ghencea, dar vicecampioana României nu este acceptată de conducerea CSA Steaua. Juristul Florin Talpan a pus decizia clubului „militarilor” pe seama faptului că există un conflict pentru identitate între cele două entități, explicând că nu se poate închiria stadionul grupării conduse de Gigi Becali. Clubul Sportiv al Armatei Steaua este acum sub presiune, după ce Marcel Ciolacu a anunțat, prin intermediul ProSport, că va face tot ce îi stă în putință pentru a îi netezi drumul lui FCSB spre arena din Ghencea.

Potrivit informațiilor publicației noastre, general-locotenentul Cătălin Zisu este omul care nu acceptă ideea că vicecampioana ar putea să joace pe stadionul din Complexul Sportiv Steaua, în ciuda faptului că i s-a transmis, din interiorul MApN, că accesul lui FCSB nu va putea fi blocat pentru totdeauna.

Nu Florin Talpan! Nu Vasile Dîncu! El este generalul care se opune vehement revenirii FCSB și a lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea: a declanșat un scandal uriaș în MApN!

ProSport a intrat în posesia unei informații bombă: cel mai aprig dușman al lui Gigi Becali în ceea ce privește revenirea pe stadionul Ghencea este general-locotenentul Cătălin Ștefăniță Zisu, Comandantul Comandamentului Logistic Întrunit din cadrul MApN! Sursele noastre susțin că acesta se opune cu înverșunare întoarcerii clubului patronat de afaceristul din Pipera pe arena reconstruită.

Interesant este că în trecut Zisu era considerat „pro-Becali”, ceea ce ridică numeroase semne de întrebare pentru motivele care îl determină acum pe general să își folosească influența pentru a stopa echipa finanțatorului roș-albaștrilor.

De altfel, în interiorul MApN ar exista deja voci care sunt în contradicție cu cea a lui Zisu. „Nu îl putem bloca la infinit pe Becali să intre pe Ghencea”, i-ar fi transmis personaje importante celebrului „gradat”.

Cătălin Zisu a făcut parte, în anii 2000, din Consiliul Director al Asociației Fotbal Club Steaua București, entitate care i-ar fi facilitat lui Gigi Becali preluarea echipei de fotbal.

Marcel Ciolacu se implică și vrea ca FCSB să joace pe arena folosită și administrată de CSA Steaua: „Stadionul Ghencea este al statului român”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, prin intermediul ProSport, că are de gând să o sprijine pe FCSB pentru a putea juca pe stadionul din Ghencea, unde în prezent evoluează doar CSA Steaua.

Omul politic a transmis un mesaj ferm, că arena respectivă este construită din bani publici și, deci, aparține statului român, astfel că nu este proprietatea clubului „militarilor”.

„Este momentul ca această situație aberantă să înceteze! Mă voi implica pentru ca suporterii să meargă atât la meciurile celor de la FCSB, cât și la cele ale Stelei.

Cred că într-o țară în care fotbalul a ajuns să trăiască din amintiri este momentul ca această situație aberantă să înceteze! E aberant ca FCSB și Steaua să fie folosite într-un război orb al orgoliilor, război din care pierd, cu siguranță, atât suporterii, cât și fotbalul românesc!

Nu sunt prieten cu Gigi Becali, dimpotrivă, avem principii de viață și crezuri politice diferite – să nu uităm că domnia sa a fost acum câțiva ani demnitar PRM. Dar aici nu e vorba de politică, ci de normalitate și decență. De aceea, i-am spus acum câteva zile lui Gigi Becali că mă voi implica pentru ca, într-un interval rezonabil de timp, suporterii să poată merge în Ghencea, atât la meciurile din prima ligă ale FCSB, cât și la cele ale Stelei, în divizia secundă.

Dacă două echipe uriașe, precum Milan și Inter, pot împărți același stadion, bănuiesc că vom reuși să facem și în România ca, până la urmă, rațiunea să învingă”, a spus Marcel Ciolacu, pentru ProSport.

Marcel Ciolacu i-a răspuns lui Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua l-a avertizat „să fie foarte atent când face asemenea declarații”

Marcel Ciolacu a anunțat că o va ajuta pe FCSB să joace pe stadionul din Ghencea, iar Florin Talpan i-a transmis omului politic să fie foarte atent când face asemenea declarații. Juristul Clubului Sportiv al Armatei a explicat că nu poate să îi închirieze arena vicecampioanei cât timp cele două cluburi se judecă în continuare pentru identitate.

„Nu mă bag în declarațiile politice, dar l-aș ruga pe domnul Ciolacu să fie foarte atent când face asemenea declarații. El nu știe că noi am am fost și suntem în litigiu cu FCSB și nu cred că este momentul ca FCSB să joace în Ghencea, acea declarație nu are rost, practic se încurajează nerespectarea hotărârii instanțelor de judecată și nu este normal.

Un alt club dacă va face cerere să joace în Ghencea, sunt sigur că va juca”, a spus Florin Talpan.

Marcel Ciolacu a reacționat imediat și i-a transmis juristului „militarilor” că litigiul dintre CSA și FCSB nu are nicio legătură cu obligațiile pe care le are gruparea din Bd. Ghencea de a închiria stadionul cluburilor care solicită acest lucru.

„Stadionul Ghencea este al statului român. Construit din banii românilor. Prin urmare, nimeni – rețineți, NIMENI, nu își poate aroga vreun drept de proprietate asupra sau să dispună după bunul plac cine îl folosește sau nu. Conform legii, acel stadion poate fi închiriat de oricine plătește și respectă regulile. Adică inclusiv de FCSB!

Litigiile între diferitele părți nu au nicio legătură cu dreptul de a folosi un stadion. Ca să fiu clar: dacă un primar are un proces cu un cetățean, atunci acel cetățean nu mai poate primi nicio autorizație de la primărie pentru că se judecă cu primarul?! Este total absurd! În plus, orice control al Curții de Conturi ar arăta că într-o situație de genul acesta a fost prejudiciat bugetul prin refuzul de a încasa bani din folosirea stadionului.

Îmi doresc ca noul ministru al Apărării să clarifice toate aceste aspecte pentru că este total neproductiv ca un stadion în care s-au investit zeci de milioane de euro să fie folosit la capacitate minimă doar pentru a hrăni orgoliile unora și altora”, a declarat Marcel Ciolacu, în exclusivitate, pentru ProSport.

Reacția lui Gigi Becali după ce Marcel Ciolacu i-a transmis că îl va ajuta să o mute pe FCSB în Ghencea

Marcel Ciolacu vrea să o vadă pe FCSB în Ghencea și a anunțat că va face tot ce ține de el pentru a-i facilita vicecampioanei accesul pe stadionul de 31.254 de locuri.

Gigi Becali a reacționat imediat și a recunoscut, prin intermediul ProSport, că își pierduse speranța până în momentul când a aflat că îl va avea alături în această luptă pe liderul PSD și al Camerei Deputaților.

Patronul vicecampioanei României i-a transmis juristului „militarilor”, Florin Talpan, ceea ce a subliniat și omul din fruntea PSD: stadionul este al tuturor românilor.

„Vă spun sincer că mă surprinde plăcut Marcel Ciolacu. Nu am o relație de prietenie cu el, ci pur si simplu avem o relație de respect. Prin această poziție, Marcel Ciolacu a demonstrat că în România încă mai sunt bărbați adevărați.

Eu unul nu mai credeam… Dar, el a sesizat perfect ce mi se întâmplă mie în Ghencea, iar Marcel intervine acum pentru toți cei care vor să plătească și să joace în Ghencea, nu doar pentru mine. În plus, Marcel Ciolacu are dreptate cu Curtea de Conturi.

Talpan se joacă acum cu multe lucruri, dar cu banii care pot intra la bugetul statului nu te joci, Talpane! Vreau să îi transmit lui Marcel Ciolacu că tot circul ăsta este declanșat de acest Florin Talpan, iar dacă Marcel Ciolacu o să poată legal să pună stop acestui circ, atunci jos pălăria în fața lui. Nu vreau nimic gratis in Ghencea. Le-am spus că plătesc și dublu, dar vreau sa fiu lăsat să joc acolo, deoarece stadionul nu este al lui Florin Talpan, ci al tuturor românilor”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Andrei Trifan / Autor
Fotbalul este viața lui. Actualul Redactor-șef al ProSport s-a îndrăgostit de Sportul Rege pe vremea Generației de Aur și a jucat, el însuși, la nivel de juniori, pentru formațiile de Liga 1 Rocar și FC Național mai bine de 11 ani. A absolvit Colegiul Național Tudor Vianu, dar pasiunea ... citește mai mult
A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de ani. Cine (și CE) era Simona, de fapt
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu o româncă de 28 de…
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina Europei”
Ea este cea mai sexy prezentatoare sportivă din lume! A debutat la 21 de ani și i se spune „Regina…
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost…
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Protocolul UEFA, încălcat grav în timpul partidei de pe Santiago Bernabeu: „Imaginile nu pot fi arătate pe stadion”
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți avea parte de clipe intense
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic:
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde şi de pacient"
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din…
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O septicemie este o situație imprevizibilă'
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Luptător de la Trupele Speciale, filmat masturbându-se la serviciu. Poliția Sibiu, zguduită de anchete
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Bayer Leverkusen le oferă fanilor tatuaje gratuite pentru a sărbători performanţele din acest sezon
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Care sunt cele mai BUNE motoare? Campioanele la consum / eficiență
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
×