La Dinamo continuă telenovela „cine l-a recomandat pe Kopic?”. Eugen Voicu le-a răspuns fanilor pe Facebook. Un fost jucător de la Rapid a fost printre cei care l-au propus pe croat sponsorului despre care Dănciulescu și Prunea spun că se află în spatele mutării. Declarațiile acționarilor se bat cap în cap. EXCLUSIV

La Dinamo continuă telenovela „cine l-a recomandat pe Kopic?”. Eugen Voicu le-a răspuns fanilor pe Facebook. Un fost jucător de la Rapid a fost printre cei care l-au propus pe croat sponsorului despre care Dănciulescu și Prunea spun că se află în spatele mutării. Declarațiile acționarilor se bat cap în cap. EXCLUSIV
  • Publicat:
  • Actualizat:

ProSport a aflat că Emil Dică, fost jucător la Rapid, în prezent directorul unei firme de consultanță și intermediere sportivă, se află printre cei care i-au recomandat sponsorului Cătălin Mișu varianta Zeljko Kopic la Dinamo. Totul s-a întâmplat cu zece zile înainte de sosirea tehnicianului croat la București, cu mențiunea: „dau în scris că rămâneți în prima ligă”. Eugen Voicu a intervenit în subiect, pe una dintre paginile suporterilor și a negat implicarea sponsorului în această mutare, în timp ce Andrei Nicolescu spune că Mișu „a fost una dintre sursele” sale din această tranzacție.

La Dinamo continuă telenovela „cine l-a recomandat pe Kopic”. Un fost jucător de la Rapid ar fi fost printre cei care l-au propus pe antrenorul croat 

La Dinamo continuă telenovela „cine l-a recomandat pe Kopic?”. Totul a început cu deja celebra întrebare formulată de una dintre jurnalistele acreditate la conferința de presă în care tehnicianul a fost prezentat: „L-ați căutat pe Google, cum l-ați ales?”. Ultimul episod s-a consumat sâmbătă, atunci când Eugen Voicu, acționarul Red&White și președintele consiliului de administrație al acționarului majoritar al SC Dinamo 1948 SA, a reacționat în urma unei postări pe care administratorii paginii DDB Italia i-au dedicat-o antrenorului croat.

 Zeljko KLOPPIC. Nu știe el să zâmbească prea mult, dar știe ce trebuie, fotbal. Să trăiască sponsorul care a insistat pentru aducerea lui”.

În trena mesajului, șeful de la Certinvest a comentat tranșant, apoi a șters postarea. „Și nici măcar nu este adevărat, sponsorul nu are nicio legătură cu subiectul”.

Din start, trebuie să prezentăm personajele. Sponsorul despre care se vorbește este Cătălin Mișu, patronul de la Regata, care are un contract comercial cu clubul și este reprezentată pe spatele tricourilor de joc ale lui Dinamo.

Andrei Nicolescu, 1 martie: „Nu avea cum să fie implicat un sponsor în alegerea unui antrenor”

Pe Cătălin Mișu l-au nominalizat, în trecutul apropiat și în peisajul subiectului: „cine l-a recomandat pe Kopic?”, Ionel Dănciulescu și Florin Prunea. În postura analiștilor sportivi, cei doi foști fotbaliști ai „câinilor” au dezvăluit că Mișu, care în trecut a mai sponsorizat, prin firma menționată și Rapidul, este cel care a insistat pentru aducerea croatului pe banca lui Dinamo.

„Cătălin Mișu mi-a spus mie, după un meci, citez: „cât m-am zbătut eu să-l aduc pe Kopic”. Dacă minte el, mint și eu”, a transmis Dănciulescu la DigiSport. Discursul său a fost susținut de Florin Prunea, în timp ce Andrei Nicolescu a negat, fervent, informațiile:

Nu are cum să fie implicat un sponsor într-o alegere. Eu nu cred că a spus acest lucru Cătălin (n.r. Cătălin Mișu)”.

Andrei Nicolescu, în luna decembrie: „Trei surse diferite mi-au propus numele lui Kopic”

Acesta este contextul, iar ProSport a aflat date noi despre acest subiect care pare că a consumat foarte multă energie în rândul acționarilor, printre suporteri, dar și spațiu în presa sportivă.

Pentru început redăm o declarație a lui Andrei Nicolescu, din luna decembrie, din emisiunea EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. „Trei surse diferite mi-au propus numele lui Kopic”. Cum sursele nu se divulgă, administratorul special al SC Dinamo 1948 SA nu a spus despre cine este vorba.

Am luat decizia într-o noapte, nu în noaptea dinainte să vină și cred că a fost vorba de o noapte înainte”.

Întrebarea este dacă, printre sursele Nicolescu, se află și Cătălin Mișu de la Regata?

Și de aici începe dezvăluirea ProSport. Am verificat informațiile livrate de Ionel Dănciulescu, iar omul de afaceri din Târgoviște, care pe lângă postura sponsorului este și un personaj aflat în anturajul clubului – merge cu echipa în deplasări, este nelipsit de la meciuri și chiar a fost prezent și în cantonamentele desfășurate în Slovenia și Turcia-, este implicat în aducerea lui Kopic!

Transferul de senzatie pe care Dinamo il negociaza in ultima zi de mercato! Actionarul Andrei Nicolescu confirma ProSport: „E ultimul pe care il vrem”

Cu relații în lumea fotbalului românesc, Mișu ar fi primit numele lui Zeljko Kopic și de la un fost jucător al Rapidului care-i este prieten. Este vorba de Emil Dică, în prezent directorul unei firme de consultare și intermediere sportivă. Acest lucru s-a întâmplat la data de 20 noiembrie, mesajul fostului fotbalist fiind concret. „Luați-l și o să rămâneți în Liga 1. Îmi asum scris!”.

În acel moment, Ovidiu Burcă era, încă, antrenorul lui Dinamo. Fostul tehnician a plecat după meciul cu FCSB, în data de 29 noiembrie.

Spunem „și de la” pentru că, în continuarea articolului, Cătălin Mișu susține că, înainte de discuțiile cu Dică, un partener de afaceri de-ai săi, din Croația, i-a înaintat această variantă!

Repetăm, tehnicianul croat a aterizat la București și a semnat contractul pe 1 decembrie. Între timp, șefii lui Dinamo, prin Andrei Nicolescu, au discutat, pe rând, cu Ionuț Badea, Florin Bratu, Ionuț Chirilă, Liviu Ciobotariu, Claudiu Niculescu și alți tehnicieni români.

Contactat de ProSport în legătură cu această informație, fostul jucător din Giulești a confirmat.

Nu vreau să comentez foarte multe pe marginea acestui subiect, spun doar atât: le-am sugerat celor de la Dinamo, prin Cătălin Mișu, varianta Zeljko Kopic. Atât și nimic mai mult”.

De aici, Emil Dică a aflat cu stupoare, chiar de 1 decembrie, prin intermediul colaboratorului său din Croația, că Zeljko Kopic urmează să vină la București. L-a sunat pe Andrei Nicolescu și i-a transmis acestuia recomandarea făcută lui Cătălin Mișu de la Regata, din informațiile noastre aceasta fiind singura discuție directă despre „subiectul Kopic” purtată între Dică și Andrei Nicolescu.

Cătălin Mișu și Zeljko Kopic, în Giulești, la unul dintre meciurile Rapidului (sursa foto- Digisport)
Cătălin Mișu și Zeljko Kopic, în Giulești, la unul dintre meciurile Rapidului (sursa foto- Digisport)

În schimb, fostul jucător de la Rapid și Cătălin Mișu au mai interacționat pe subiect chiar înainte cu două zile ca Zeljko Kopic să ajungă la București. Reamintim declarația lui Andrei Nicolescu. „Am luat decizia într-o noapte, nu în noaptea dinainte să vină și cred că a fost vorba de o noapte înainte”.

Andrei Nicolescu, luni, 11 noiembrie: „Cătălin Mișu este una dintre cele trei surse pe care le-am avut în alegerea lui Kopic”

Contactat telefonic pe marginea acestui subiect, Andrei Nicolescu a transmis, luni, că sponsorul Cătălin Mișu a fost una dintre cele trei surse pe care le-a pomenit în emisiunea EXCLUSIV DINAMO de la ProSport.

Da! Una dintre cele trei surse care l-au recomandat pe Zeljko Kopic este Cătălin Mișu”.

În acest context, declarația vine în antiteză cu afirmația lui Eugen Voicu de pe Facebook și confirmă implicarea lui Mișu în telenovela „cine l-a recomandat pe Kopic”.

Sponsorul Cătălin Mișu recunoaște discuțiile cu Dică și spune că i-a spus, pentru prima oară lui Andrei Nicolescu despre Zeljko Kopic, înainte de meciul lui Dinamo de la Craiova

ProSport a luat legătura și cu sponsorul Cătălin Mișu, cel care a confirmat că Emil Dică a fost printre cei care l-au propus pe Kopic. Afaceristul a mai transmis că, pentru prima oară, varianta i-a fost transmisă de un partener de afaceri din Croația. Când? Înaintea meciului pe care Dinamo l-a disputat și l-a pierdut, în Bănie, în fața celor de la Universitatea Craiova (12 noiembrie). Tot atunci i-a prezentat lui Andrei Nicolescu posibila țintă pentru înlocuierea lui Ovidiu Burcă.

Nicolescu spune că a luat în calcul orice variantă după ce Burcă și-a anunțat demisia!

Sunt prieten cu Emil Dică și am avut mai multe discuții cu el despre Zeljko. Kopic era pe lista mea dinainte, printr-un partener de afaceri din Croația. Cred că prima oară am primit referințe în 9 noiembrie și i-am transmis lui Andrei Nicolescu în săptămâna meciului de la Craiova, undeva în 12, 13 noiembrie. Așa e, Dică mi-a întărit referințele”, a spus Cătălin Mișu pentru ProSport.

Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă…
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
”Dan Petrescu?”. Gigi Becali a provocat hohote de râs în direct, după ce FCSB a luat titlul
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
Singurele echipe din Superligă care au felicitat-o pe FCSB după ce a devenit campioana României
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la 57 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a…
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de regretata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în…