Dinamo – FCSB 0-1, în etapa a 17-a din Superliga | Florinel Coman îi învinge de unul singur pe „câini” și roș-albaștrii se distanțează la 5 puncte de CFR Cluj

Dinamo - FCSB 0-1, în etapa a 17-a din Superliga | Florinel Coman îi învinge de unul singur pe „câini” și roș-albaștrii se distanțează la 5 puncte de CFR Cluj
  • Publicat:
  • Actualizat:
22:45

Situația în clasament după Dinamo - FCSB 0-1

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe prima poziție în clasamentul din Superliga, cu 37 de puncte, distanțându-se la cinci puncte de urmăritoarea CFR Cluj și la șapte puncte de a treia clasată, Rapid București, care are însă un meci în minus.

De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe penultimul loc din Superliga, cu doar zece puncte obținute în cele 17 meciuri jucate până acum.

22:43

Min. 90+6: Final de meci!

Arbitrul fluieră finalul întâlnirii de pe Arena Națională! FCSB câștigă cu scorul de 1-0 derby-ul cu Dinamo!

22:33

Min. 85: Schimbare la FCSB!

Iese Florinel Coman, intră Dorin Rotariu, huiduit de către suporterii lui Dinamo.

22:20

Min. 71: Partida este întreruptă!

Arbitrii se întâlnesc la mijlocul terenului pentru a se sfătui, după ce suporterii au aruncat din nou cu materiale pirotehnice pe teren. În cele din urmă Iulian Călin repornește jocul.

22:16

Min. 68: Dublă schimbare la Dinamo!

Ies Abdallah și Bena, intră Politic și Bani.

22:00

Min. 52: GOOOL FCSB!

Florinel Coman execută foarte bine o lovitură liberă, peste zid, direct în poarta lui Golubovic!

21:58

Min. 49: S-au încins spiritele!

Jucătorii celor două echipe se încaieră în careu, iar suporterii lui FCSB aruncă cu torțe înspre grupul de jucători. Pompierii au intervenit rapid.

21:55

Min. 47: Ocazie pentru FCSB!

Coman lasă pentru Olaru în marginea careului mic, dar acesta din urmă nu reușește să deschidă scorul!

21:53

Min. 46: S-a reluat partida!

Arbitrul fluieră startul reprizei secunde! Dublă schimbare la FCSB: intră Compagno și Ovidiu Popescu, ies Miculescu și Djokovic.

21:35

Min. 45+7: Pauză pe Arena Națională!

Arbitrul pune punct primei reprize! Cele două echipe intră la vestiare la scorul de 0-0.

21:32

22.926 spectatori pe Arena Națională!

În ciuda temperaturii scăzute, pe Arena Națională asistă destul de mulți spectatori: 22.926.

21:30

Min. 45: FCSB cere penalty!

David Miculescu este lovit în careu de către Bena și roș-albaștrii cer penalty. Arbitrul Iulian Călin așteaptă confirmarea din camera VAR, dar în cele din urmă nu acordă lovitură de la 11 metri.

21:11

Min. 28: Schimbare la Dinamo!

Intră Patriche, iese Homawoo, care a acuzat niște probleme medicale.

21:09

Min. 24: Probleme pentru tușier!

Este corner pentru FCSB, Radunovic merge să execute, dar galeria lui Dinamo aruncă cu materiale pirotehnice și cu materialele din care au realizat scenografia. O petardă explodează lângă tușier, iar „centralul” verifică situația preț de câteva secunde și arbitrul asistent confirmă că poate continua.

21:00

Min. 7: Ocazie pentru FCSB!

Florinel Coman primește în marginea careului, dar trimite slab către poarta lui Dinamo și Golubovic reține fără probleme.

20:53

Mircea Lucescu, în priză!

Mircea Lucescu urmărește partida stând în picioare, alături de acționarii de la Dinamo. Să fie vreun semn?

20:50

Min. 4: Partida a fost întreruptă!

Din cauza materialelor pirotehnice utilizate de către suporteri, arbitrul a întrerupt partida preț de un minut pentru ca responsabilii să anunțe galeriile să înceteze.

20:44

Min. 1: A început partida!

Arbitrul fluieră startul partidei! Dinamo are lovitura de începere!

20:40

Prezență specială pe Arena Națională!

Mircea Lucescu este prezent în tribune la această partidă!

19:49

Partida va începe cu întârziere!

Meciul dintre Dinamo și FCSB va începe cu o întârziere de zece minute ca urmare a faptului că partida disputată anterior în etapa curentă din Superliga, cel dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova, a început, la rândul lui, mai târziu din cauza condițiilor meteorologice.

18:48

Echipele de start

Dinamo: Golubovic – Cr. Costin, Lucas, Homawoo, Amzăr – D. Iglesias, Bena, Ilic – Ghezali, Abdallah, Gregorio
Rezerve: Dujmovic – I. Roșu, Politic, Bordușanu, A.Bani, Patriche, Giafer, R. Grigore, Dr. Irimia
Antrenor: Ovidiu Burcă

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic, Ad. Șut, Olaru – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – Dawa, Haruț, Compagno, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Stadion: Arena Națională (București)
Arbitru: Iulian Călin (Ștefănești), A1: Ferencz Tunyogi (Zalău), A2: Romică Bîrdeș (Pitești)
Arbitru VAR: Sebastian Colțescu (București), AVAR: Mircea Orbuleț (București)

Știrea inițială…

Meciul dintre Dinamo și FCSB se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei cu numărul 17 din Superliga.

Dinamo – FCSB, în etapa a 17-a din Superliga

Partida poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe ProSport.ro și Live Video Online AICI. De asemenea, întâlnirea din Capitală se vede la TV pe Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport.

Înaintea acestei partide, FCSB este lider în clasamentul din Superliga, cu 34 de puncte, având un avans de două puncte față de urmăritoarea CFR Cluj, care are însă un meci în plus disputat.

De cealaltă parte, Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, cu doar zece puncte adunate în cele 16 etape disputate până acum, având un avans de doar două puncte față de codașa FC Botoșani.

Elias Charalambous, precaut înaintea partidei

„Va fi un meci greu indiferent de poziția din clasament. Nu cred că locul ocupat de Dinamo este cel corect pentru fotbalul prestat. M-am uitat la meciurile lor. Cred că Dinamo a luat mai puține puncte decât a meritat.

Aceste meciuri sunt mereu derby-uri. Sunt multe statistici, dar eu nu văd meciul de mâine așa. Nu vreau să dau atenție statisticilor. Din punctul meu de vedere, din titlurile pe care le-am văzut în media, este un derby.

Dinamo putea să ia mai multe puncte. Au jucători de calitate și m-am uitat la meciurile lor. Va fi un meci greu, dar trebuie să câștigăm acest meci”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Ovidiu Burcă e încrezător înainte de Dinamo – FCSB

„Este un meci de mare încărcătură, de mare intensitate, este derby-ul fotbalului românesc și sperăm să ne ridicăm la nivelul tradiției. Chiar dacă nu trecem printr-o perioadă foarte bună eu sunt foarte optimist și foarte încrezător că de data aceasta vom juca foarte bine și vom lua puncte. Ținând cont de poziția în care suntem acum e un derby destul de dezechilibrat, așa arată pe foaie. Realitatea, de multe ori, poate infirma calculele hârtiei.

Eu știu că avem o situație din care vrem să ieșim și ăsta ar fi cel mai frumos moment în care putem să întoarcem situația. E un derby, pentru suporteri ar fi un moment în care le-am reconfirma apartenența la acest club. Suntem într-o perioadă nu tocmai bună și avem nevoie de puncte. Îmi doresc foarte mult pentru acești jucători să poată să se bucure după un meci pentru că pare că am uitat lucrul ăsta, am suferit foarte mult.

În primul rând, la momentul promovării toată lumea m-a întrebat care e obiectivul. Atunci am cerut șase luni și timpul a cam expirat, e timpul să pun presiune pe jucători. Dacă până acum spuneam că s-a jucat bine, am ajuns la momentul în care lumea nu prea mai are răbdare. Îi simt bine pe jucători, toată perioada asta i-a făcut să se unească și simt că acesta este momentul în care putem să întoarcem situația. Sunt un antrenor destul de exigent, dar presiunea trebuie să o pui atunci când jucătorii sunt pregătiți.

(n.r. V-ar mulțumi un rezultat de egalitate?) Nu știu să vă răspund, noi ne dorim să câștigăm”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

 

Andrei Preotu / Autor
Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care ... citește mai mult
Jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent reporter special și realizatorul emisiunii EXCLUSIV DINAMO de la ProSport. Ziarist acreditat la clubul Dinamo București încă din anul 2004, Cătălin Mureşanu este autorul a mii de articole, interviuri, reportaje, cronici pe care le-a scris pentru ... citește mai mult
Robert Vișan / Redactor
Student la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării și tânăr de perspectivă în domeniu, și-a început cariera în anul 2021, fiind primit cu brațele deschise în cadrul familiei ProSport. Este pasionat în special de fotbal, handbal și tenis. citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu
Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
Lovitură devastatoare pentru Simona Halep
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:…
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea…
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Șoferii vor fi înregistrați. A intrat în vigoare din martie 2024. E imposibil să scapi
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum a fost recuperată
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat…