Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt 1-2, în runda a treia din play-out. Oaspeții au obținut o victorie prețioasă în prelungirile partidei

Chindia Târgoviște - FC Hermannstadt 1-2, în runda a treia din play-out. Oaspeții au obținut o victorie prețioasă în prelungirile partidei
  • Publicat:
  • Actualizat:

Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt s-au întâlnit în runda a treia din play-out-ul Superligii. Partida a putut fi urmărită la TV pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2, dar și în format Live Video Online pe www.prosport.ro.

Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt 1-2, în runda a treia din play-out

Final de partidă.

Min. 90+2: GOL FC Hermannstadt! Butean centrează din flancul drept, iar Opruț șutează superb cu stângul din voleu. Mingea se duce în plasa laterală, iar sibienii preiau conducerea.

Min. 90+1: Cartonaș roșu pentru Gabi Iancu! Imediat după ce a fost schimbat, atacantul sibienilor i-a înjurat pe fanii echipei gazdă. Arbitrul a venit imediat la margine și i-a arătat cartonașul roșu.

Min. 90: Schimbare la FC Hermannstadt. Iese Iancu, intră Babic.

Min. 86: Galben pentru Chindia. Celea, avertizat.

Min. 83: Schimbare și la FC Hermannstadt. Iese Popescu, intră Oroian.

Min. 83: Schimbare la Chindia. Iese Popadiuc, intră Buș.

Min. 79: GOL FC Hermannstadt! În urma intervenției VAR s-a decis acordarea unui gol pentru sibieni. Alhassan l-a învins pe Căbuz, iar inițial „centralul” a considerat că mingea nu a depășit cu întreaga circumferință linia porții. Ulterior, reluările l-au contrazis pe arbitru.

Min. 79: Galben pentru FC Hermannstadt. Alhassan, avertizat pentru proteste.

Min. 77: Galben pentru Chindia. Orozco, avertizat.

Min. 76: Schimbare la Chindia. Iese Neguț, intră Dinu.

Min. 71: Ocazie uriașă pentru Chindia! Neguț șutează violent din 6 metri, dar Letica are un reflex uluitor și respinge mingea.

Min. 69: Șansă de a înscrie pentru Chindia! Daniel Popa șutează în forță de la marginea careului, dar mingea se duce fix pe direcția lui Letica și portarul respinge.

Min. 66: Galben pentru Chindia. Neguț, avertizat.

Min. 64: Dublă schimbare la FC Hermannstadt. Ies Balaure și Biceanu, intră Bărbuț și Alhassan.

Min. 60: Ocazie mare pentru FC Hermannstadt! Daniel Paraschiv a fost la un pas să restabilească egalitatea, dar Orozco l-a deposedat excelent în ultimul moment.

Min. 57: Dublă schimbare la Chindia! Ies Dulca și Șerban, intră Atanase și Vorobjovas.

Min. 51: Ocazie pentru FC Hermannstadt! Căbuz iese excelent dintre buturi și respinge în fața lui Daniel Paraschiv.

Min. 47: Ocazie mare pentru FC Hermannstadt! Balaure șutează periculos cu pământul, dar Căbuz se întinde și respinge în lateral.

Min. 46: O primă schimbare la Chindia! Iese Corinus, intră Orozco.

Min. 46: A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 39: Galben pentru Chindia! Akhmatov, avertizat pentru o intrare târzie asupra lui Balaure.

Min. 37: Un prim cartonaș galben! Popadiuc, de la Chindia, avertizat pentru proteste.

Min. 35: Ocazie pentru Chindia! Popa îl servește frumos pe Neguț cu o centrare în centrul careului, dar șutul din voleu trimis de acesta din urmă este eșuat și balonul trece pe lângă bară.

Min. 23: Ocazie pentru FC Hermannstadt. Gabi Iancu își încearcă norocul cu un șut e la marginea careului, dar Cătălin Căbuz e atent și reține.

Min. 21: GOL anulat pentru Chindia Târgoviște! Aflat într-o poziție de offside, Popadiuc îi pasează lui Daniel Popa, care șutează de la 20 de metri și înscrie, ajutat fiind și de o gafă a lui Letica. Asistentul a ridicat fanionul și reușita nu a fost validată.

Min. 15: GOL Chindia Târgoviște! Daniel Popa profită de o minge pierdută de Biceanu și e lansat de Popadiuc cu o pasă excelentă de la mijlocul terenului. Scăpat singur cu portarul, Popa l-a driblat pe Letica și, în ciuda faptului că și-a închis mult unghiul, a reușit să trimită mingea în plasă.

Min. 2: Ocazie pentru Chindia! Șerban șutează cu dreptul de la marginea careului, însă mingea e deviată de un apărător advers și portarul reține fără emoții.

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Corinus, D. Dumitrașcu – D. Șerban, Dulca, Akhmatov, Neguț – D. Popa, Popadiuc
Rezerve: D. Moldovan, C. Atanase, C. Dinu, S. Buș, O. Perianu, Orozco, A. Ioniță, Vorobjovas, A. Mihaiu
Antrenor: Anton Petrea

FC Hermannstadt: Letica – Butean, Antoche, I. Stoica, Opruț – Balaure, Biceanu, M. Sota, C. Popescu – G. Iancu, D. Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Medina, Issah, Alhassan, C. Bărbuț, Oroian, Limaj, Babic
Antrenor: Marius Măldărășanu

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei) / A1: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca), Arbitru asistent VAR: Vadana Sorin (Cluj-Napoca)

TOATE FAZELE VIDEO DIN DUELUL Chindia Târgoviște – FC Hermannstadt pot fi văzute AICI.

Despărțite de un singur punct în clasamentul din play-out, Chindia Târgoviște și FC Hermannstadt se vor întâlni, duminică, de la ora 13:00, într-un duel foarte important în lupta pentru evitarea retrogradării.

FC Hermannstadt este pe locul 8, cu 18 puncte. În primele două partide din play-out, sibienii au obținut două remize, scor 1-1 cu FC Voluntari și 1-1 cu FC Botoșani. De partea cealaltă, Chindia Târgoviște este pe locul 6 în clasament, cu 19 puncte. În runda inaugurală din play-out, elevii antrenați de Toni Petrea au cedat în deplasare cu FC Botoșani, scor 0-1, iar în etapa precedentă s-au impus, tot în deplasare, cu CS Mioveni, scor 1-0.

La capitolul dueluri directe, balanța dintre cele două echipe este destul de echilibrată. Doar în 2022, Chindia și FC Hermannstadt s-au luptat în trei partide oficiale. În Superliga, partida din turul sezonului regular s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 pe terenul Chindiei. În schimb, în returul de la Sibiu, târgoviștenii s-au impus cu 1-0. Cele două grupări s-au întâlnit și în grupele Cupei României, pe 7 decembrie, iar atunci câștig de cauză a avut FC Hermannstadt, care s-a impus fără drept de apel, scor 4-1.

Declarații oferite înaintea partidei

Înaintea partidei de duminică, Andrei Șerban a declarat:

„Este un meci foarte important, așa cum vor fi de altfel toate cele pe care le mai avem de jucat. Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas, meci cu meci. A fost foarte importantă victoria de la Mioveni, ne-a readus pe drumul cel bun. Atmosfera este bună, ne-am pregătit bine toată săptămâna.

Cred că nu am avut șansă în meciurile anterioare. Nu vreau să mă gândesc la ce a fost, mă gândesc doar la viitor, să fim mai atenți. Sper ca suporterii să vină în număr mare alături de noi și mâine și să ne susțină, așa cum au făcut-o și la Mioveni”, a spus mijlocașul Chindiei Târgoviște.

De partea cealaltă, Marius Măldărășanu a transmis:

„Este o bătălie, mai sunt șapte meciuri, ne dorim să scoatem maxim în fiecare joc. Am fost întrebat după meciul de Cupă dacă îmi doresc să câștigăm play-out-ul. Există posibilitatea asta, dar îmi doresc să câștigam după fiecare etapă un loc în clasament.

Ca să câștigăm după această etapă un loc, trebuie să câștigăm la Chindia, o echipă care este periculoasă. A avut și ea o serie negativă, dar câștigând la Mioveni, pare că și-a revenit. Târgoviște este o echipă cu jucători foarte periculoși, luați individuali. Este periculoasă când atacă, dar și când se apără, pentru că au o tranziție pozitivă foarte bună.

Lăsând la o parte meciul de Cupă, venim după patru rezultate pozitive, în care am adunat puncte. Va fi o luptă, știm că și starea gazonului de la Ploiești nu este una bună. Sunt meciuri foarte echilibrate în play-out, ne-am dori să fie un meci ușor, dar cu siguranță va fi unul greu”, a declarat antrenorul lui FC Hermannstadt.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării în cadrul Universității din București, iar în presă a debutat la Sport.ro, în septembrie 2019. A lucrat aici până în februarie 2021, când a făcut pasul la Playsport.ro, unde a contribuit la lansarea pe piață a unui nou site ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Galacticii nici nu vor să audă! Motivul pentru care întârzie anunțul transferului lui Kylian Mbappe
Galacticii nici nu vor să audă! Motivul pentru care întârzie anunțul transferului lui Kylian Mbappe
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
Final de drum pentru Halep? Lovitură grea anunţată direct de CIO
Final de drum pentru Halep? Lovitură grea anunţată direct de CIO
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl…
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii…
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria locului din România este fabuloasă
Cu 10 lei poți să trăiești cu ochii tăi o călătorie splendidă în trecut. Istoria locului din România este fabuloasă
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Toți proprietarii de apartamente cu DOUĂ CAMERE au fost avertizați. Anunțul venit marți, 7 MAI
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri de la 11 metri VIDEO
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri…
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”