Steaua – CS U Craiova 3-1. Cât a contat revenirea lui Sânmărtean în echipă. Oțelul – Chiajna 1-2. Șumudică, la fel ca Mourinho

Steaua - CS U Craiova 3-1. Cât a contat revenirea lui Sânmărtean în echipă. Oțelul - Chiajna 1-2. Șumudică, la fel ca Mourinho
  • Publicat:
  • Actualizat:

Liga 1 a programat sâmbătă, două meciuri, Oțelul Galați – Concordia Chiajna și Steaua – CS U Craiova. În prima partidă a zilei, care a început de la ora 18:30, Chiajna a învins cu scorul de 2-1, după ce a fost condusă. Gălățenii au jucat, în finalul partidei, în opt oameni, trei dintre aceștia fiind eliminați. Steaua s-a distrat cu CS U Craiova, învingând-o cu 3-1. Sânmărtean, revenit în echipă după conflictul avut cu Gâlcă, a marcat un gol de la 20 de metri și a pasat pentru Varela în ultimele secunde ale partidei.

UPDATE 22:46 FINAL DE PARTIDĂ‚ Adrian Cojocaru fluieră finalul meciului dintre Steaua și CS U Craiova. Elevii lui Gâlcă nu au întâmpinat nicio dificultate în această partidă, reușind să câștige cu scorul de 3-1. Adi Popa și Sânmărtean au înscris pentru echipa campioană, iar când mai erau doar câteva secunde până la final, Varela a înscris din pasa mijlocașului certat, până acum puțin timp, cu Costel Gâlcă. Și, dacă nu era suficient, Ivan îl imită pe fundașul Stelei și înscrie golul de onoare pentru CS U Craiova. Final de meci nebun!

Eu vă mulțumesc pentru atenție și vă urez un weekend plăcut în continuare.


UPDATE 22:43 Curelea, în minutul 88, nu reușește să marcheze, mingea trimisă de acesta trecând milimetric deasupra porții lui Arlauskis. Păcat. Același Curelea a ratat și contra Rapidului. Nu pare a fi tocmai norocos în ultima perioadă jucătorul celor de la CS U Craiova. Între timp, steliștii se distrează cu apărarea oltenilor, jucătorii lui Gâlcă fiind mai degrabă concentrați pe „floricele” în careul lui Brac.Trei minute de prelungire au fost arătate de la margine.


UPDATE 22:40 „Când cel mai bun om de pe teren este portarul, ai probleme mari ca antrenor”, spune comentatorul celor de la Look TV. Brac a intervenit la un șut al lui Tănase, din minutul 81. Din nou. Steliștii conduc în continuare cu scorul de 2-0. Un plus pentru elevii lui Gane: au jucat ceva mai bine decât în prima repriză. Nu că ar mai conta acum asta. E greu de crezut că se mai poate întâmpla ceva până la finalul partidei. În dreptul craiovenilor, mă refer. Că nu știm cât mai rezistă sârbul Brac.


UPDATE 22:28 Iată și cea de-a treia modificare a lui Gâlcă. Din păcate, dorința noastră nu s-a îndeplinit. Iancu este scos de pe teren, iar în locul lui intră Keșeru. Prestație slabă pentru Iancu, care nu ținem minte să mai fi atins mingea din prima repriză.


UPDATE 22:25 Gâlcă face și cea de-a doua schimbare în minutul 66. În locul lui Stanciu intră Chipciu. Dacă ne permiteți un moment răutăcios, parcă am vrea ca a treia modificare la Steaua să fie cea a lui Sânmărtean, curioși fiind cum ar reacționa mijlocașul. Ferfelea este aproape să marcheze în minutul 70 din lovitură liberă, dar Arlauskis reușește să respingă șutul acestuia, unul care se ducea spre vinclu. Nu au nici noroc oltenii.


UPDATE 22:20 Mă plângeam că nu sunt ocazii de gol și iată că a apărut una. A Stelei, evident. Sânmărtean i-a pasat lui Pîrvulescu, iar acesta a șutat puțin pe lângă bara porții celor de la CS U Craiova. Minutul 62, Steaua conduce cu scorul de 2-0. Campioana pare mulțumită cu acest rezultat, în timp ce oltenii par depășiți la fiecare fază.

Prima schimbare făcută de Gâlcă: Tănase îl înlocuiește pe Pîrvulescu, cel care și-a salvat echipa de la gol în prima repriză. Latovlevici i-a oferit lui Tănase banderola de căpitan.


UPDATE 22:10 Madson îl lovește cu mingea, fără vreo intenție, pe Adrian Cojocaru, căruia îi scapă fluierul din gură. Centralul se amuză pe seama situației. Este minutul 55, tabela arată tot 2-0 pentru Steaua. Până acum, celei de-a doua reprize îi lipsesc cu desăvărșire ocaziile de gol.


UPDATE 22:00 A început repriza a doua. Se insistă asupra fazei din minutul 9 reclamată de olteni. Din ce putem să ne dăm seama, mingea nu a trecut de linia porții. Dar nu putem fi siguri. Nicio modificare făcută de cei doi tehnicieni. Comentatorul celor de la Look TV au mai enumerat câteva dintre personalitățile prezente la meci: Gică Hagi, Gică Craioveanu și Emil Săndoi.

CS U Craiova a avut prima ocazie a partidei, în minutul 46, prin Rocha. Început îndrăzneț de meci pentru olteni. Gâlcă a ieșit mai târziu de la vestiare, nu a văzut intervenția lui Arlauskis la șutul lui Rocha. Abia în minutul 48 se îndrepta tehnicianul steliștilor spre bancă.


UPDATE 21:45 Adrian Cojocaru fluieră finalul primei reprize. Steaua intră la vestiare cu avantajul de două goluri de pe tabelă. Adi Popa și Sânmărtean au înscris pentru echipa lui Gâlcă. De cealaltă parte, cei de la CS U Craiova nu au amenințat poarta lui Arlauskis. În minutul 45, Ferfelea putea să marcheze, dar lovitura liberă a fost slab executată de acesta. Iată o poză trimisă de Florin Marian, reporterul ProSport, care se află la masa presei, singura populată la acest meci. Pleșan, jucător care a evoluat și la Steaua, se află la meci, la lojă. El s-a accidentat în prima etapă, contra celor de la Pandurii. Putem doar să bănuim că nu este mulțumit de prestația echipei la care evoluează.


UPDATE 21:35 GOOOOOL STEAUA Spuneam că suntem curioși de evoluția lui Sânmărtean, iar mijlocașul ne-a răspuns după ce a marcat de la 20 de metri golul de 2-0. A pus apoi un deget la gură, în care părea să spună că astfel a reușit să le închidă gura tuturor contestatarilor săi. Din minutul 34, Steaua conduce cu 2-0. CS U Craiova nu pare să existe pe teren. Cu excepția portarului, care a intervenit de câteva ori, restul jucătorilor par depășiți. Iancu a fost din nou oprit de același portar sârb din a majora scorul. Execuția sa, cu călcâiul, din minutul 36, a fost scoasă de Brac.


UPDATE 21:26 În minutul 26, Latovlevici șutează de la 30 de metri, iar mingea este deviată și respinsă cu greu de portarul oltenilor. Jucătorul neagreat de Victor Pițurcă ar fi reușit golul etapei dacă nu intervenea sârbul. Și asta sub ochii selecționerului, prezent la meci. Cu excepția șutul din minutul 9, cei de la CS U Craiova nu au pus probleme la poarta lui Arlauskis.


UPDATE 21:17 Se pare că cei de la CS U Craiova au ajuns astăzi la o înțelegere cu Pablo Brandan, fundașul care a evoluat și la Steaua. Cei de la Sport.ro spun că Brandan a fost adus liber de contract în România de impresarii Marius Bilașco și Bogdan Mara. În primăvară, argentinianul de 31 de ani își dăduse acordul pentru a ajunge la FC Clinceni, dar transferul nu s-a materializat, dat fiind faptul că echipa nu a promovat în Liga 1. Este cea de-a 12-a achiziție făcută de olteni în această vară.


UPDATE 21:09 În minutul 9, oltenii au reclamat faptul că mingea ar fi depășit linia porții. Din reluările oferite de cei de la Look TV este greu să ne dăm seama dacă Pîrvulescu a scos mingea la timp sau nu. Și parcă ne este dor de tehnologia de la Campionatul Mondial. Până acum am fi știut dacă mingea a intrat sau nu în poartă. Un minut mai târziu, Iancu l-a luat la țintă pe Brac și nu a reușit majorarea scorului.


UPDATE 21:03 GOOOOOOL STEAUA Adi Popa deschide scorul în minutul 3 după o acțiune personală, exact atunci când Pîrvulescu se ridica după ce a dărâmat un panou publicitar. Antrenorul celor de la CS U Craiova, Gane, le cere jucătorilor să șuteze la poartă, chiar dacă unii dintre ei se află la 25-30 de metri de ea. Presupunem doar că ține la statistică, altfel nu înțelegem de ce le-ar cere asta în locul unor combinații care i-ar aduce într-o poziție mai bună.

Steaua conduce cu scorul de 1-0. Se anunță un meci destul de interesant.


UPDATE 21:00 A început partida dintre Steaua și CS U Craiova. Liniște totală în Ghencea, asta probabil spre avantajul oltenilor, care nu vor simți presiunea suporterilor steliști. Arbitrul Adrian Cojocaru a fluierat startul meciului, ultimul pentru Steaua înainte de returul contra celor de la Aktobe. Va fi interesant de urmărit Sânmărtean, cel care revine în echipa de start a lui Gâlcă după conflictul pe care l-a avut cu acesta. Iar după un Oțelul – Chiajna, sperăm să vedem un meci mult, mult mai bun. Avem nevoie de asta, de fapt.


UPDATE 20:28 Final de partidă. Concordia câștigă primele trei puncte în acest sezon, după cele două goluri înscrise de Purece. Oțelul se află la a doua înfrângere consecutivă, după cea contra celor de la Dinamo, din prima etapă. Măcar nu mai poate niciun reporter să îi pună întrebări incomode lui Șumudică la finalul partidei. În ultimul minut de prelungiri, Cojoc a văzut și el cartonașul roșu. Practic, Oțelul Galați a încheiat meciul în opt oameni. Iar Șumudică s-a întors după doar două minute înapoi pe teren. La timp cât să-și felicite jucătorii.

Urmează partida dintre Steaua și CS U Craiova.


UPDATE 20:25 GOOOOOL CONCORDIA În minutul 84, Purece reușește „dubla” pentru echipa lui Șumudică. Clar, a fost inspirat tehnicianul atunci când l-a introdus pe acesta. Șumudică se află la doar câteva minute distanță de prima victorie din carieră împotriva Oțelului Galați. Încă un motiv în plus să creadă în asta: în minutul 87, Karlyi vede cel de-al doilea cartonaș galben și este eliminat. Gălățenii joacă în 9 oameni. Misiune imposibilă pentru cei care au condus prin golul lui Tudorie.

Și totuși, Șumudică nu pare să se bucure de cele trei puncte de care sunt aproape ilfovenii. La golul de 2-1, antrenorul a plecat la vestiare. Credem că încearcă să-l imite pe Mourinho.


UPDATE 20:15 Avem echipele de start pentru partida de la ora 21:00, de pe Look TV. De remarcat încă o dată faptul că Sânmărtean este titular în echipa lui Gâlcă, dar și că Tănase este rezervă în acest meci. Latovlevici a preluat banderola de căpitan.


UPDATE 20:12 100 de persoane vor asista la meciul dintre Steaua și CS U Craiova, unul care se va disputa cu porțile închise. Printre VIP-urile înscrise pe listă amintim de Pițurcă, selecționerul naționalei fiind însoțit de Neagoe, Anghel Iordănescu, dar și noul președinte al CCA, Kyros Vassaras. Cel din urmă va fi prezentat oficial luni, în cadrul unei conferințe de presă la care va participa și președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Între timp, la Galați se întâmplă lucruri amuzante. Măcar atât, dacă de fotbal nu prea avem parte. Arbitrul asistent ridică fanionul pentru un ofside al gălățenilor, dar apoi își cere rapid scuze, dându-și seama că a greșit. Iar Alexandru Tudor cred că a pierdut șirul cartonașelor galbene pe care le-a arătat în această partidă. Minutul 78, scorul este în continuare 1-1.


UPDATE 20:00 GOOOOL CONCORDIA Daniel Florea a fost introdus în minutul 46 de către Șumudică. 20 de minute mai târziu, Purece îi ia locul. Ceva ne spune că antrenorul Chiajnei este nervos. Are și motive. Echipa acestuia este condusă, deși pe teren se joacă 10 contra 11. Și iată că Șumudică nu duce lipsă de inspirație. După doar un minut de la introducere, Purece egalează situația de pe tabelă. Minutul 64, 1-1. Bine, o mână de ajutor a oferit-o și portarul gălățenilor, care a gafat la șutul din lovitură liberă a lui Purece.


UPDATE 19:48 GOOOOL OȚELUL În minutul 54, Tudorie, cel care a revenit în România după ce a dat probe de joc în Germania, deschide scorul simplu, ca în curtea școlii, după o centrare a lui Murgoci. Oțelul conduce cu 1-0, deși se află în inferioritate numerică. La asta cred că ne așteptam foarte puțini dintre noi. „Poate că acum o să vedem fotbal”, a recunoscut sincer comentatorul partidei de pe Look Plus.


UPDATE 19:45 Imagini triste în Ghencea. La fel și la Galați, dar acolo sunt suporteri în tribune. Jucătorii lui Gâlcă au ieșit să inspecteze gazonul, unul foarte bun, dar tare, motiv pentru care oficialii echipei au cerut să fie udat. Stropitorile au pornit câteva minute mai târziu, luându-i prin surprindere pe cei de la CS U Craiova, care ieșiseră și ei pe teren. Câțiva dintre ei au fost udați oleacă.

Minutul 50 la Galați, scorul este tot 0-0. Cu excepția unei neînțelegeri între Alexandru Tudor și cel de-al patrulea arbitru de la începutul reprizei secunde, nimic demn de menționat.


UPDATE 19:36 Avem echipa de start a Stelei. Așa cum ProSport a anunțat încă de dimineață, Sânmărtean este titular pentru echipa lui Costel Gâlcă.

Arlauskis – Râpa, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Sânmărtean – Ad. Popa, Stanciu, Pârvulescu – Iancu


UPDATE 19:35 Nu știu voi, dar mie mi s-a părut scurtă pauza de la Oțelul cu Chiajna. Parcă aș fi vrut să mai țină puțin. Între timp, reporterul ProSport, Florin Marian, a ajuns pe stadionul Ghencea, acolo unde se va disputa meciul dintre Steaua și CS U Craiova. A ajuns exact atunci când autocarul Stelei parca. Fără suporteri, totul este pustiu și trist. O mână de jandarmi șomează în Ghencea și ascultă Paraziții în dube.

La Galați, Alexandru Tudor fluieră începutul reprizei secunde dintre Oțelul și Concordia. Reamintim faptul că scorul este 0-0. Încă 45 de minute…


UPDATE 19:20 Alexandru Tudor fluieră finalul primei reprize. După 45 de minute, scorul este egal, 0-0. Se anunță o repriză secundă dificilă pentru gălățeni, dat fiind faptul că vor juca în inferioritate numerică. Ne citim peste un sfert de oră.

PS: „Le Martin” scrie pe gulerul ridicat al lui Șumudică.


UPDATE 19:16 ELIMINARE Portarul Oțelului vede cartonașul roșu după o intrare în afara careului asupra lui Serediuc. Cu doar câteva minute înainte de încheierea primei reprize, tehnicianul gălățenilor se vede nevoit să îl introducă pe Vlasiei, portar anunțat inițial titular pentru această partidă, dar care s-a accidentat la încălzire. Minutul 45, scorul este 0-0, dar situația nu arată tocmai bine pentru Oțelul. 


UPDATE 19:05 În minutul 35, Cojoc îi trimite cu pieptul mingea lui Abraham, iar după o bâjbăială în careul Oțelului creată de ideea nu tocmai inspirată a fundașului, scorul a rămâne 0-0. Se pare că am cerut un pic prea mult atunci când am vorbit despre animarea partidei. Nu se va întâmpla una ca asta. Dar iată, în minutul 36, Dina șutează la poartă, însă nimerește bara. Imediat după aceea, jucătorii celor două echipe se iau la bătaie și sunt cu greu opriți de Alexandru Tudor. Pare logic, s-a jucat foarte mult fotbal până acum. De asta și tensiunea din teren este una la cote maxime.


UPDATE 18:50 „Nu am avut nicio ocazie mare până în acest moment”, a spus comentatorul partidei. Noi am merge mai departe și am spune că nu a existat nicio ocazie, fie ea mare sau mică. În minutul 20 scorul este în continuare 0-0 și mai interesante sunt cadrele cu Șumudică, în care ne chinuim să citim ce scrie pe gulerul ridicat al tehnicianului Concordiei. Sperăm ca meciul să se anime în curând.


UPDATE 18:30 A început primul meci al zilei de astăzi: Oțelul Galați – Concordia Chiajna. Acestea sunt echipele trimise pe teren de către cei doi tehnicieni. Reamintim faptul că ambele au nevoie de victorie, dat fiind faptul că în acest sezon vor retrograda șase echipe. Alexandru Tudor este cel care va conduce la centru primul meci de astăzi. Concordia are lovitura de start a partidei.

Oțelul: Abraham – Cojoc, Mișelăricu, Sipovici, Murgoci – Karlik, V. Gheorghe – Avdici, D. Popescu, A. Zaharia – Tudorie
Concordia: Matache – Maftei, Reljici, Dyulgerov, Serediuc – Bucurică, Olberdam – Timov, Boldrin, Băjenaru – Dina

Presupun că nu a trecută neobservată prezența Cristinei Dorcioman, cel de-al patrulea arbitru al partidei. Aceasta l-a asistat pe Alexandru Tudor la alegerea terenului de către cei de la Oțelul Galați.


UPDATE 18:10 În așteptarea partidei dintre Oțelul și Concordia, care va începe în 20 de minute, vă invit să citiți un material interesant despre stadionul pe care se va disputa meciul Stelei contra celor de la CS U Craiova. După victoria din prima etapă din Giulești, jucătorii lui Gâlcă speră să câștige fără probleme și jocul care urmează în campionat. Partida va începe la ora 21:00 și se va desfășura cu porțile închise, deoarece clubul a primit două etape de suspendare ca urmare a faptului că la meciul din returul campionatului trecut, cu Oțelul, suporterii au aruncat cu torțe și petarde în teren. Stadionul nu se prezintă tocmai în cele mai bune condiții.

Ultimul meci găzduit pe Ghencea a fost pe 12 mai 2014, cel dintre Steaua și Pandurii.


UPDATE 17:40 Zilele trecute, cei de la Chiajna i-au adus pe Costel Orac și pe Liță Dumitru. Fostul fotbalist va ocupa funcția de director de imagine în cadrul clubului, în timp ce Liță Dumitru va conduce activitatea academiei de fotbal a grupării ilfovene: „Avem nevoie de experiența lui Costel Orac pentru a promova imaginea bună de care se bucură Concordia Chiajna în acest moment. Vrem să ținem aproape fostele glorii din fotbal, să fie alături de echipă, dar și de cei mai mici de la Academia de Fotbal a clubului, acolo unde l-am numit șef de centru pe Liță Dumitru”, a declarat primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

Între timp, vă prezint echipele probabile pentru partida dintre Oțelul și Chiajna. Ambele au început cu stângul sezonul competițional, după ce au pierdut în prima etapă în fața lui Dinamo (scor 4-0), respectiv a Astrei (2-0).
Oțelul: Vlăsie – Cojoc, Mișelăricu, Sipovic, Popescu – Gheorghe, Karlik – Avidic, Tudorie, Zaharia – Ciftici
Concordia: Râmniceanu – Maftei, Reljic, Dyulgerov, Serediuc – Al. Stan, Roșu – Olberdam, Timov, Băjenaru – Wellington


UPDATE 17:20 Etapa a doua a Ligii 1 va putea fi urmărită doar de abonații UPC. Joi, cei de la Romtelecom au scos din grila de programe Look TV și Look Plus din cauza faptului că negocierile cu ISB nu s-au concretizat încă. Astfel, 1,3 milioane de abonați nu vor putea să-și vadă în acest weekend echipa favorită. Există un interes mare în jurul partidei dintre Steaua și CS U Craiova, care se joacă de la ora 21:00 cu porțile închise. Pentru mai multe detalii privind situația televizărilor în acest moment, vă invit să citiți materialul de mai jos.


UPDATE 17:00 Bună ziua! Numele meu este Sorina Oprițescu și, împreună cu colegul meu, Florin Marian, vă vom ține la curent cu meciurile de astăzi din Liga 1: Oțelul Galați – Concordia Chiajna și Steaua – CS U Craiova. Primul meci este cel de la Galați și interesează mai mult prin prisma faptului că echipa lui Marius Șumudică trece printr-o perioadă mai puțin bună, reușind doar o victorie în ultimele 10 partide oficiale. Iar Concordia, în fața Oțelului, a înregistrat două remize și patru înfrângeri în ultimele 6 jocuri.

Un sfat pentru cel care îi va lua interviu lui Șumudică la finalul meciului: a nu fi abordat, în caz de eșec, subiectul înfrângerilor. Avem exemplul etapei anterioare legat de ce se poate întâmpla.


Ca și în prima etapă, Gâlcă și-a chemat jucătorii în cantonament în ziua meciului

Cel mai așteptat meci al zilei e cel din Ghencea, dintre echipa campioană și nou-promovata CSU Craiova. Steaua revine pe stadionul care îi poartă numele după două luni și jumătate, ultima partidă găzduită de vechea arenă fiind cea din returul campionatului trecut cu Pandurii, scor 2-2. Întâlnirea se joacă fără spectatori după ce Comisia de Disciplină a decis acest lucru pentru două etape ca urmare a petardelor aruncate pe gazon la ultimul meci jucat „acasă” de steliști, cel cu Oțelul, din penultima etapă a sezonului trecut.

La fel ca și la meciul din campionat cu Rapid, Costel Gâlcă i-a chemat pe fotbaliști în cantonament la hotelul Parliament în ziua meciului. Asta pentru că formația campioană are un program încărcat, cu meciuri din trei în trei zile. Însă după jocul cu CSU, echipa va rămâne în cantonament.

De ce trebuie să joace Sânmărtean

După ce nu a evoluat în Supercupă, Cupa Ligii, în prima etapă și în deplasarea de la Aktobe, Lucian Sânmărtean are șanse să fie iar titular în această seară pentru că Steaua a cerut Federației Române de Fotbal o poziție oficială vizavi de articolul 41 din Regulamentul Disciplinar. Sânmărtean își ispășise cele două etape de suspendare încă dinainte de jocul din campionat din Giulești, dar steliștii au declarat oficial că nu au vrut să riște din cauza interpretării acelui articol din regulament. Între timp, FRF a adăugat competițiile Supercupa și Cupa Ligii, iar Sânmărtean va putea evolua. Conducerea clubului pune presiune pe Gâlcă să joace Sânmărtean, după ce antrenorul l-a pedepsit sportiv pe  mijlocaș la utimele două jocuri, când nu l-a introdus pe teren. Acum va juca pentru că are nevoie pentru partida de miercuri cu FC Aktobe.

Echipele probabile la Steaua-CSU Craiova

STEAUA: Arlauskis – Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici – Prepeliță, Filip – Popa, Sânmărtean, Tănase – Chipciu

Antrenor: Constantin Gâlcă

CSU CRAIOVA: Brac – Dănănae, Frăsinescu, Kay, Vătăjelu – Madson, Nuno Rocha – Băluță, Ferfelea, Bancu – Curelea

Antrenor: Ionel Gane

Statistici pentru cele două meciuri

  • La Concordia joacă un fost echipier al Oțelului, Băjenaru, aflat la echipa de la Dunăre din 2012 până la finele ediției trecute.
  •  Șumudică nu a învins niciodată ca antrenor Oțelul. Rezultatele sale înregistrate până acum: Oțelul – Gloria Bistrița 3-0 (în 2009-2010); Rapid – Oțelul 0-0, Oțelul – Rapid 1-0 (în 2010-2011); Oțelul – Astra 1-1, FC Brașov – Oțelul 0-2 (în 2011-2012); Oțelul – Concordia 2-0 (în 2013-2014)
  • Din ultimele 6 deplasări, Concordia a scos un singur punct (la CFR Cluj) și a marcat doar două goluri

Steaua – CSU Craiova

  • Echipele antrenate de-a lungul timpului de „Jerry” Gane au avut doar o singură înfrângere în fața Stelei și de fiecare dată au marcat: 29.05.2009, Steaua – Univ. Craiova 2-1; 26.05.2013, CS Turnu Severin – Steaua 1-1; 02.11.2013, Corona – Steaua 1-1
  • Steaua n-a mai pierdut acasă în fața unei echipe din Craiova tocmai de la 29.11.1989, atunci când a cedat surprinzător în fața vechii Universitatea cu 1-2.
  • Este prima partidă între Steaua și CSU Craiova. Gruparea olteană a fost înființată anul trecut și acum a ajuns în premieră în prima ligă.

Statistică realizată de Răzvan TOMA

Sorina Oprițescu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Adio, Real Madrid! I-a spus „nu” lui Florentino Perez și pleacă la finalul sezonului
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o…
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
Lavrov: Rusia nu va accepta un armistiţiu cu Ucraina nici în cazul reluării negocierilor de pace
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen