Stadioanele pentru Euro 2020 vor fi gata la timp pentru... antrenamente! Ministrul Sportului a explicat ce înseamnă asta

4 apr 2019 1864 afişări Fotbal Intern
Stadioanele pentru Euro 2020 vor fi gata la timp pentru... antrenamente! Ministrul Sportului a explicat ce înseamnă asta

Prezent într-o conferinţă de presă, cu ocazia lansării candidaturii României pentru ediţia de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret din 2024, Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, a oferit noi detalii şi despre situaţia stadioanelor din Bucureşti intrate în renovare pentru Campionatul European din 2020. Oficialul a dat asigurări că totul va fi gata, doar că Stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf vor fi bune la vremea respectivă ... pentru antrenamente!

Stadiul lucrărilor la arenele bucureştene a stârnit multe discuţii în ultima vreme şi reprezintă un subiect fierbine, din moment ce Euro 2020 începe să bată la uşă, iar construcţiile încă sunt în fază incipientă. „Din punctul meu de vedere, mari probleme nu avem în privinţa stadioanelor”, a ţinut să argumenteze Bogdan Matei, care a continuat: „Vă asigur că stadioanele vor fi gata pentru Euro 2020. Pentru antrenamente, ca să fim foarte bine înţeleşi, să nu ducem discuţia într-o altă direcţie!”

Întrebat ce înseamnă „stadion de antrenament”, ministrul a evidenţiat trei lucruri:

„1. Să asigurăm condiţiile necesare pentru un antrenament.

2. Să asigurăm condiţii pentru publicul care îşi doreşte să urmărească antrenamentul respectiv.

3. Să asigurăm cadrul pentru conferinţe de presă şi tot ceea ce îşi doreşte staff-ul pentru un antrenament de calitate”.

Bucureştiul va găzdui patru meciuri la Euro 2020, trei în grupe şi unul în optimi.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.