Sportul moare şi patronul se bate! Momente incredibile în curtea FRF

18 sep 2013 10074 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Sportul moare şi patronul se bate! Momente incredibile în curtea FRF

*Dacian Varga şi Vasile Şiman s-au bătut ieri, „parte în parte“, în curtea interioară a FRF

Patronul Sportului a înregistrat la Federaţie un contract fals, potrivit căruia jucătorul mai are încă un an de petrecut la Sportul Stundenţesc
„Of, Doamne! Scap eu de ăsta şi mă întorc la fotbal!“, declara în urmă cu mai puţin de două luni Dacian Varga. Ce nu ştia atunci era faptul că mai avea, potrivit unui nou contract înregistrat la FRF de Vasile Şiman, încă un an de jucat în tricoul „studenţilor“. A aflat că nu e jucător liber abia ieri, la acelaşi sediu FRF: „M-am trezit aşa, cu contractul semnat“, a declarat acesta. În sediul FRF, Şiman şi Varga, care s-au întâlnit întâmplător, au avut un schimb violent de replici, unul care s-a încheiat aşa cum numai în faţa blocului poţi să mai vezi: cu o invitaţie din partea lui Şiman de a se bate, parte în parte, în curtea Federaţiei, mai exact în cea interioară, unde bătaia se putea desfăşura în linişte, pentru că în acea parte nu sunt montate camere de supraveghere.

„Fotbalistul lu’ peşte eşti tu“

Şiman: „Na, că te-am rezolvat iar!“

Varga: „Băi, tu îţi baţi joc de mine? Ce e cu contractul ăla? Eu nu am semnat nimic. Când scap de tine? Când?“

Şiman: „Ai grijă, bă! Te am încă un an. Vrei să te mai am doi, trei? Să fiu sigur că tu nu mai joci niciodată? Fotbalistul lu’ peşte eşti tu!“
Şi apoi a început bătaia. Parte în parte, aşa cum a cerut patronul. Una din care Şiman a ieşit mai şifonat decât fotbalistul care a avut timp, în perioada în care se credea a fi liber de contract, să-şi menţină forma fizică, în cazul în care vreo echipă ar fi fost interesată de serviciile lui. Tot ce a reuşit Şiman să facă a fost să-i rupă tricoul şi să-l zgârie. După cinci minute de îmbrânceli, cei doi au fost despărţiti de câţiva martori ai incidentului.

Reprezentat fals în contract

Nu e prima bătaie dintre Şiman şi Varga. Anul trecut nu a fost parte în parte, dar o masă şi câteva scaune au fost aruncate de patron înspre jucător. După calmarea spiritelor, Varga a izbucnit: „A venit cu un fals grosolan, nesimţit. Sunt 10 pagini, pe fiecare dintre ele cică ar fi semnătura mea. E alta în fiecare“. Un alt aspect ciudat care pare să îi dea dreptate lui Varga este legat de faptul că în contractul înregistrat apare ca reprezentat al clubului Gheorghe Cristea, care nu se mai află la echipă de un an şi jumătate. Jucătorul s-a întâlnit ieri cu avocaţii pentru a-l da în judecată pe Şiman. Din nou.

Nu comentez, domnule! Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere. Dar pe dumneavoastră v-a sunat cineva?
Vasile ŞIMAN, patron Sportul Studenţesc

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.