Speranţe în Bănie: "Universitatea trebuie să renască"

7 ian 2012 919 afişări Fotbal Intern
Speranţe în Bănie: "Universitatea trebuie să renască" "Universitatea trebuie să renască"

ProSport a dezvăluit în ediţia de joi că divizionara secundă FC Olt intenţionează să se mute din retur la Craiova. Ieri, Ion Prioteasa (foto), preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, a spus că e de acord cu intenţia formaţiei din Liga a II-a.

Preşedintele CJ susţine că nu s-a implicat în niciun fel în vreo discuţie pentru aducerea grupării din Olt la Craiova, dar spune că pentru oraş ar fi un lucru benefic şi nu exclude o colaborare pe viitor.

"Am auzit de declaraţiile reprezentanţilor acestei echipe, dar eu nu sunt implicat în niciun fel în aceste discuţii, nici cu domnul Postolache, dar acest lucru nu cred că ar deranja. Dimpotrivă, dacă vom putea să aducem mai aproape de craioveni şi de doljeni o echipă de fotbal de Liga a II-a, cred că este un lucru benefic. Din punctul de vedere al CJ Dolj, nu pot să vă spun că s-ar putea implica mai mult decât cu ceea ce are în prezent, respectiv cu clubul de copii şi juniori, care produce talente", a declarat ieri Prioteasa.

Acesta a mai spus că şi-ar dori însă şi ca Universitatea să revină în fotbalul românesc: "În continuare mă gândesc că ar trebui să renască Universitatea Craiova. Niciodată nu mă gândeam că cea mai iubită echipă de fotbal din România ar putea să fie dezafiliată".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.