Sorin Cârţu, primele declaraţii în calitate de preşedinte al Craiovei. Anunţul clar referitor la Devis Mangia

12 mar 2019 2671 afişări Fotbal Intern
Sorin Cârţu, primele declaraţii în calitate de preşedinte al Craiovei. Anunţul clar referitor la Devis Mangia
Sorin Cârţu (63 de ani) a fost numit în funcţia de preşedinte al Universităţii Craiova şi a fost prezentat oficial într-o conferinţă de presă susţinută marţi.
 
Prezent într-o nouă postură, Cârţu este convins că experienţa sa o va ajuta pe Craiova să îşi îndeplinească obiectivele. În plus, acesta a subliniat ideea că preluarea băncii tehnice în viitor este exclusă, liniştindu-l astfel pe actualul antrenor, Devis Mangia.
 
"Suntem din nou împreună, după doi ani şi jumătate-trei. Sunt într-o postură nouă în organigrama clubului. Am o experienţă foarte mare în ceea ce înseamnă fotbalul, 15 ani ca fotbalist, aproape 30 ca antrenor. Este un club care, în perioada 2013-2019, a evoluat foarte mult, a plecat din liga a doua, a construit totul de la zero şi treptat s-au obţinut nişte rezultate care îi conferă la momentul actual o anumită poziţie, una de frunte în fotbalul românesc.
 
Toate deciziile şi responsabilităţile tehnice sunt ale antrenorul Devis Mangia şi nu aş vrea să văd comentarii. Eu am anunţat că nu o să mai fiu niciodată antrenor. Vreau să credeţi acest lucru şi să respectaţi ceea ce spun", a declarat Cârţu.

La conferinţa de presă a participat şi managerul general Marcel Popescu, care a explicat atribuţiile lui Cârţu: "Venirea lui Sorin în club, în calitate de preşedinte a clubului este o recunoaştere a ceea ce au reprezentat marii jucători ai Universităţii Craiova. Sorin trebuie să reprezinte o punte de legătură între club şi mass-media, FRF şi LPF. Lângă mine se află un prieten de o viaţă, un om care a trăit în fotbal, care ştie ce înseamnă Universitatea Craiova, dar care nu ignoră ceea ce înseamnă fotbalul românesc".

În cariera sa de antrenor, Sorin Cârţu a antrenat echipele: Universitatea Craiova, Electroputere, România U21, Rapid, Veria, Oţelul Galaţi, FC Argeş, Poli Timişoara, Progresul Bucureşti, Dacia Mioveni, Pandurii, CFR, Steaua, Alro Slatina, CSU Craiova, FC Braşov şi CSMS Iaşi.

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.