Se sfâşie legendele Rapidului!? Pancu: "Daniel Niculae e foarte supărat pe mine. Sper să fie din nou prietenul meu"

23 iul 2018 7079 afişări Fotbal Intern
Se sfâşie legendele Rapidului!? Pancu: "Daniel Niculae e foarte supărat pe mine. Sper să fie din nou prietenul meu"

Pancu şi Niculae, două dintre simbolurile rapidiştilor, nu-şi mai vorbesc. Giuleştenii au reuşit cu cei doi în club să promoveze în Liga 3 şi recent s-au rezolvat şi problemele legate de marcă şi palmares. Totuşi, "Nico", care avea calitatea de preşedinte şi jucător, a anunţat că renunţă la funcţia de conducere.

"Au fost cele mai grele trei săptămâni din cariera mea. Am plecat cu Nico la un drum, fără acte, pentru reînvierea Rapidului. Acum este şi cu acte. Trei săptămâni nu am ştiut ce să fac. Am încercat să găsesc o soluţie. Toată lumea mi-a spus, rămâi acolo şi încearcă să îl convingi să revină. E imposibil. Este o pierdere imensă şi sportiv şi spiritual.

Este cea mai grea perioadă şi nu ştiam ce hotărâre să iau. Toată lumea mi-a spus mergi înainte şi încearcă să îl convingi şi pe el. Am încercat să îl conving", a dezvăluit Pancu la Digi Sport.

Atacantul a dezvăluit că Nico a rupt legătura cu el, totul fiind cauzat de anumite declaraţii ale "vârfului" de 40 de ani. "E foarte supărat pe mine. În luna martie a mai avut intenţia să plece. El e supărat pe mine, eu sper să fie din nou prietenul meu", a anunţat Pancu.

Niculae a anunţat în mai multe rânduri că vrea să plece de la echipă din cauza situaţiei juridice, iar Daniel Pancu a declarat că nu e de acord cu atitudinea colegului său. 

"El în orice situaţie pierde. Vom avea meci cu Steaua pe 2 iunie şi dacă îl pierdem, toată lumea o să spună că e de vină Niculae, că nu a mai venit. Dacă promovăm, o să spună: 'A plecat Niculae şi ce facem?' Ăsta e mesajul meu pentru el, dacă nu răspunde la mesaje. Acum, înţelege ce vrea el", a spus în primăvară Pancu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.