Scandal la Craiova lui Mihai Rotaru! O parte dintre suporterii lui CSU vor să treacă la FCU. „Vom lua legătura cu Peluza Sud 97!” | EXCLUSIV

Scandal la Craiova lui Mihai Rotaru! O parte dintre suporterii lui CSU vor să treacă la FCU. „Vom lua legătura cu Peluza Sud 97!” | EXCLUSIV
  • Publicat:
  • Actualizat:

Craiova este „Maracana românilor”, dar din păcate oraşul din Bănie este împărţit în aceste momente în două tabere. Peluza Sud 97, galeria Universităţii Craiova, este forţa oraşului din Bănie, cea care este recunoscută de toate galeriile din ţară şi susţine formaţia lui Ovidiu Stângă, liderul Ligii a doua.

De partea cealaltă au rămas susţinătorii Craiovei lui Mihai Rotaru, cei care au ales în 2013 să susţină proiectul unei formaţii care a primit loc direct în Liga 2 de la Federaţia Română de Fotbal. Însă, între cele două formaţii au avut loc două meciuri în urmă cu aproape opt ani, în al doilea eşalon, iar ambele meciuri s-au încheiat la egalitate.

Scandal la Craiova lui Mihai Rotaru. „Nu ne vom mai prezentata la meciurile acestei clone!”

Dar între timp, deşi formaţia lui Mihai Rotaru a obţinut o Cupă a României în 2018, dar şi titlul de vicecampioană a României în sezonul trecut n-a fost suficient pentu o parte dintre suporterii lui CSU, cei care au dat un comunicat în cursul acestei zile. Organizaţia Punct și de la capăt a emis următorul mesaj  şi a dezvăluit că este gata să ia legătura cu Peluza Sud 97, cea care susţine FC Universitatea Craiova din Liga 2.

Peluza Sud 97 susţine FC Universitatea Craiova din Liga 2
CSU=PSD / Gruparea Punct. si de la capat isi anunta desfiintarea.
Totul a inceput in 2013 atunci cand partidul PSD a preluat fraiele si conducerea orasului Craiova. Cu mandatul castigat de d-na primar in tricoul echipei noastre de suflet cu ajutorul voturilor obtinute prin sustinerea suporterilor STIINTEI si promisiunea ca ne va construi un stadion nou si ne va scoate echipa fanion din situatia critica si dezastruoasa in care se afla la acea vreme.
Datorita unor neintelegeri cu Adrian Mititelu, aceasta reuseste sa ne sparga ca si galeria in doua, sa destrame orasul, odata cu infiintarea unei noi echipe ce avea sa obtina totul si sa poarte numele de Universitatea Craiova.
Taberele au fost impartite iar noi am ales sa sustinem noul proiect, orbiti pe atunci de fostele mari glorii ce s-au alaturat proiectului primariei care s-au dovedit mai tarziu a fi cumparate, si din ura fata de „actionar” – principalul vinovat, ne-au facut sa plecam pe acelasi drum alaturi de factiunea Sezione Ultra` 2000, factiune din care unii dintre noi faceam parte pe atunci.”
                             Gruparea vrea să să ia legătura cu liderii Peluzei Sud 97
Fiind foarte putini si dovedindu-ne minoritari chiar in meciul direct dintre cele 2 echipe ale orasului, putem spune ca si noi am contribuit la obtinerea unei mici parti din identitatea CSU, cu un intreg oras impotriva noastra.
Punctul culminant a fost atunci cand la meciuri, atat acasa cat si in deplasari au inceput sa apara mutre noi, oameni platiti si adusi de la anumite intreprinderi si fabrici cu scopul de a acapara simpatizanti si a minti intreaga regiune ca CSU are multi suporteri.
Acestia erau adusi la deplasari cu autocare platite fie din banii clublui, fie pe bani publici de la primarie, serviti cu mese „festive” cei mai norocosi (Fabrica de Avioane) sau cei mai putini norocosi cu o apa plata si un sandwich (Compania de Apa Oltenia). Inclusiv brigazile ce se dau „ultra” aveau asigurate o parte din deplasari, bani de combustibil si pentru a realiza diferite mesaje si coregrafii. Unii dintre membrii Peluzei Aservite lucreaza chiar si acum in prezent in cadrul primariei bine asezati strategic si incearca sa de lectii de moralitate si ultrasie.
De sarbatori fac gesturi caritabile in numele partidului pentru a strange fonduri si simpatizanti si pozeaza in „eroi de sacrificiu”, actiuni in care ne implicasem si noi dar ne-am dat seama la timp si ne-am retras.
Odata cu aflarea ultimelor „noutati” din cadrul clubului CSU Craiova am hotarat sa ne spargem ca si grup, deoarece unii dintre membrii nostrii au conceptii si mentalitati diferite. Va anuntam ca in ultima perioada am intrat mai in amanunt si am cercetat sub invelisurile acestui club si am aflat spre dezamagirea si dispeararea noastra ca CSU Craiova este asa cum se auzeau multe zvonuri, „echipa partidului”.
Subnumita in foarte multe randuri ca fiind o „clona”, cu o influenta politica de nedescris, echipa ce activeaza acum in Liga 1 reinfiintata peste noapte de Pavel Badea si introdusa direct la ordin de sistem in Liga a 2-a, a castigat tot ce detine „ilegal” prin tribunale – imn, culori, sigla, palmares, stadion, cu ajutorul PSD desigur, fiind renegata inclusiv de UEFA si restul forurilor fotbalistice.
In ultima perioada, anumiti oficiali din cadrul clubului ne-au explicat in birourile Malmo cum sta situatia in caz ca vrem sa ne dezvoltam mai mult ca si brigada, ce parcurs trebuie sa luam, moment in care ni s-au intins pe masa niste documente ce trebuiau a fi completate de noi ulterior pentru a deveni membrii de partid. Cum refuzul nostru nu a intarziat sa apara, am fost dati afara de gorilele ariciului venit recent din Maldive. Nu vrem sa dam nume tinta pentru a nu porni un conflict ce nu ne-ar face cinste. Ca nedreptate pentru noi, consideram ca aceasta nu este STIINTA noastra si nu merita sa poarte numele de Universitatea Craiova.
Avem informatii secrete, detalii cu lux de amanunte si detinem dovezi clare pe care nu dorim sa le facem publice deoarece vrem sa fim un pic transparenti si diplomati si nu dorim sa „spalam rufele in public”, sună prima parte a comunicatului.

„Vrem să discutăm cu membrii Peluzei Sud 97”

În continuare suporterii brigăzii respective au scris:

„In concluzie, avem destule motive si exemple de dat in aceste lucruri ce ne pun pe ganduri pe unii dintre noi si ne fac sa credem ca aceasta echipa este intr-adevar PSD-ista si cu orientare si sustinere politica.
Am contestat vehement in tot acest timp toate persoanele pe care le-am considerat vinovate pentru impartirea suporterilor STIINTEI si destramarea orasului nostru: Adrian Mititelu, Mihai Rotaru, Pavel Badea, Lia Olguta Vasilescu, Victor Piturca, dar si anumiti lideri de galerie.
Grupul nostru a fost mereu independent, liber si apolitic. Cu o mentalitate diferita, si iesiti parca din tipare, nu ne-am asociat niciodata pe deplin cu ceilalti suporteri ai Clublui Sportiv, unde parca nu ne gaseam locul.
Pe viitor dorim sa luam legatura si sa iesim la tratative si cu reprezentantii Peluzei Sud 97′, peluza ce a ramas verticala, pentru a alege calea cea dreapta si a merge sa sustinem adevarata echipa.
Ne vom suspenda activitatea, nu ne vom mai prezenta la meciurile acestei clone, in cautarea echipei noastre simbol a Oltenilor, fie chiar si cea patronata de Adrian Mititelu”, se arată în comunicatul oltenilor.
Daniel Vlad / Autor
Daniel e jurnalist sportiv din anul 2003, în prezent fiind reporter special la ProSport. Din 2003 și până în 2013 a lucrat la ProSport, după care în perioada 2013 - 2019 a activat la Fanatik. Din 2019 a revenit în echipa ProSport, unde evoluează și în prezent. În cei 21 de ani de presă, ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen