S-a dus "Săgeată" spre minifotbal! Marius Niculae, din nou pe teren alături de Cătălin Munteanu şi Matache! Au derby cu echipa lui Petre Marin, Ghionea sau Nicoliţă

9 mai 2018 1382 afişări Fotbal Intern
S-a dus "Săgeată" spre minifotbal! Marius Niculae, din nou pe teren alături de Cătălin Munteanu şi Matache! Au derby cu echipa lui Petre Marin, Ghionea sau Nicoliţă

Fostul atacant Marius Niculae a renunţat la cariera profesionistă în 2015, dar la aproape 37 de ani poate fi urmărit în continuare pe terenul de fotbal.

"Săgeată" a debutat în Liga 1 a Campionatului de Minifotbal Bucureşti, el marcând două dintre golurile lui Danco Pro, în victoria cu 7-2 obţinută în faţa echipei La Maria şi Ion.  

Printre coechipierii lui "Săgeată" se numără alţi foşti dinamovişti, Cătălin Munteanu, de asemenea marcator a două goluri în acest meci, şi portarul Florin Matache. Cei trei speră ca la finalul sezonului să se situeze pe unul dintre primele două locuri ale clasamentului, singurele care asigură calificarea la Campionatul Regional, organizat de Federaţia de Minifotbal din România la Ploieşti în perioada 8-10 iunie.

Printre echipele din Liga 1 a CMFB se numără şi Pronostic Sportiv, formată în mare parte din foşti jucători ai roş-albaştrilor: Petre Marin, Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Bănel Nicoliţă, Stelian Stancu, dar şi Bogdan Pătraşcu, jucător care şi-a petrecut o bună parte din carieră în Italia, la Piacenza.

De asemenea, în campionatul Capitalei, în care participă 80 de echipe, îi mai regăsim pe Marius Mitu (Old Boys) şi Nicu Epaminonda (Luxury Team), însă competiţia propune şi nume insolite, cum ar fi fostul mare baschetbalist Paul Helcioiu (La Grande Familia) sau prezentatorul TV Dani Oţil (La Maria şi Ion).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.