Riccardo Piscitelli știe că vine criza și și-a mai luat o slujbă. Dinamovistul vrea să facă bani dintr-un proiect online

Publicat: 22 Mar. 2020, 22:33 Actualizat: 22 Mar. 2020, 23:09 Fotbal Intern
Riccardo Piscitelli știe că vine criza și și-a mai luat o slujbă. Dinamovistul vrea să facă bani dintr-un proiect online

Riccardo Piscitelli se apucă serios de afaceri. Italianul a acordat un interviu jurnaliștilor din țara natală și le-a spus că în această perioadă a început un proiect online. Are deja 100.000 de urmăritori pe Instagram.

Portarul lui Dinamo încearcă să profite din plin de oprirea campionatului românesc și muncește tot mai mult la proiectul său. Riccardo Piscitelli s-a făcut „antrenor online” și îi învață câteva trucuri pe cei care vor să învețe să apere. Pagina sa are deja 100.000 de „urmăritori”.

„Eu am cumpărat o minge pentru portari şi stau lângă un parc unde se află câteva ziduri ca să mă antrenez. Eu şi Jacopo Viola, portar care nu are echipă acum, dăm sfaturi şi recomandăm exerciţii portarilor care vor să facă ceva, mergem înainte cu un proiect în social media. Avem 100.000 de followers pe Instagram”, a declarat portarul italian, pentru tuttomercatoweb.com.

Piscitelli le-a povestit jurnaliștilor italieni ce măsuri s-au luat în România pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Italia este cea mai afectată țară de noul coronavirus. Doar în ultimele 24 de ore, 651 de persoane au murit din cauza COVID-19 și 7024 au contractat boala.

„La început am crezut că este ceva mai liniștit. În România nu s-a auzit nimic până în urmă cu aproximativ zece zile, doar vreo două cazuri. Am trăit în tensiune de când au închis Italia. Ai mei sunt din Seregno. Sunt bine, din fericire, dar pe de altă parte ei respectă regulile. Aici, în România, se închid centrele comerciale, magazinele, restaurantele. Sunt adoptate aceste măsuri, dar sunt puţine cazuri. Campionatul este întrerupt”, a mai explicat portarul lui Dinamo.

Miercuri a avut loc prima şedinţă prin videoconferinţă a „Grupului de Lucru” dedicat situaţiei competiţionale din România în contextul pandemiei Covid-19. În urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că cel mai apropiat termen pentru reluarea competiţiilor fotbalistice din România ar putea fi 16 mai.

Piscitelli a semnat cu Dinamo în vara anului 2019 și a jucat 24 de meciuri în tricoul „câinilor”.

 

Publicat: 22 Mar. 2020, 22:33 Actualizat: 22 Mar. 2020, 23:09 Fotbal Intern
Pe aceeași temă