Reacţia lui Helmuth Duckadam, după ce CSA Steaua a decăzut din drepturile de folosinţă a trei mărci: ”Era deja o aberaţie”

25 apr 2019 4840 afişări Fotbal Intern
Reacţia lui Helmuth Duckadam, după ce CSA Steaua a decăzut din drepturile de folosinţă a trei mărci: ”Era deja o aberaţie”

FCSB a obţinut o victorie importantă astăzi în procesul cu CSA Steaua. Curtea de Apel Bucureşti a decis ca echipa armatei să decadă din drepturile de folosinţă ale mărcilor ”Steaua Bucureşti”, ”CS Steaua 1947-1967” şi ”Steaua”.

Decizia poate fi importantă pentru dosarul în care CSA Steaua îi cere lui Gigi Becali (60 de ani) un prejudiciu de 37 de milioane de eruo, astfel că patronul FCSB poate argumenta că cererea acestora ar fi neîntemeiată. Preşedintele de imagine al vicecampioanei, Hemuth Duckadam, a reacţionat după decizia luată joi de Curtea de Apel Bucureşti:

”Era deja o aberaţie cu acel proces ăn care se cereau 37 de milioane de euro despăgubiri pentru siglă şi mai ştiu eu pentru ce alte prejudicii. Mi se pare ok decizia Curţii de Apel. Adică, este un prim pas în care cred eu că lucrurile se vor pune la punct.

Cred că va mai dura un an şi jumatate, poate chiar doi, dar cred că până la urmă şi dreptatea asta trebuie să fie odată restabilită. Da, mă simt mai bine", a spus Duckadam la Digi Sport.

CSA Steaua poate face recurs la această decizie în termen de 30 de zile de la comunicare. Indiferent de sentinţa care se va da la recurs în acest proces, clubul lui Gigi Becali nu va mai putea folosi niciodată numele "Steaua", pe care l-a pierdut prin sentinţă definitvă în 2016.

”Solutia pe scurt: Evocând fondul, după anularea cu reţinere: Admite în parte acţiunea. Constată decăderea pârâtei Clubul Sportiv al Armatei Steaua din drepturile conferite asupra mărcilor înregistrate: MN 26915 STEAUA BUCUREŞTI, MN 63179 CS STEAUA 1947 -1967, MN 63180 – STEAUA, MN 63287 – A, pentru toate produsele şi serviciile pentru care ele sunt înregistrate. Respinge în rest acţiunea ca neîntemeiată. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 20.411 lei cu titlu de cheltuieli de judecată proporţional cu admiterea în parte a acţiunii. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei, azi, 25.04.2019. Document: Hotarâre 25.04.2019”, se arată pe documentul postat pe site-ul portal.just.ro

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.