Războiul Lucescu - Rednic ia amploare! Replică tăioasă a "Puriului": "Nu-l înţeleg! Păi, ce, am fost 'Strâmb' faţă de el?"

7 feb 2019 4163 afişări Fotbal Intern
Războiul Lucescu - Rednic ia amploare! Replică tăioasă a "Puriului": "Nu-l înţeleg! Păi, ce, am fost 'Strâmb' faţă de el?"

Mircea Lucescu şi Rednic sunt în conflict. "Il Luce" a fost antrenorul "Puriului" la Dinamo în intervalul 1985 - 1990 şi actualul selecţioner al Turciei a explicat cum l-a ajutat pe fostul său elev de-a lungul carierei. Dar, în scurt timp, între cele două părţi s-a ajuns la contre verbale şi chiar jigniri.

"Nu-l înţeleg! Cred că nu a citit declaraţia mea. Am spus foarte clar că sunt recunscător pentru ceea ce a făcut pentru mine. Vorbeşte de recunoştinţă, dar şi noi, antrenorii, trebuie să avem recunoştinţă faţă de jucători fiindcă ei ne-au 'făcut' antrenori.

A zis două chestii şi aş vrea să le clarific. Nu am fost în viaţa mea la Valentin Ceauşescu acasă, cred că am vorbit cu el de patru ori în viaţa mea. Trăieşte, puteţi să verificaţi, să vorbiţi cu el, iar la Standard am fost dus de Giovani Becali. În rest, să-i dea Dumnezeu sănătate şi să aibă multe succese. Nu mai vreau să vorbesc, gata, nu mă mai interesează subiectul. Regret conflictul, dar...mă face "Strâmb', păi, ce am fost 'Strâmb' faţă de el?", a spus Mircea Rednic într-o conferinţă de presă desfăşurată joi.

”Rednic ar trebui să-mi pupe şi picioarele pentru ce am făcut eu pentru el! N-a fost fotbalist rău, dar când a venit la Dinamo îl huiduiau toţi, îl fluierau toţi, nu ştiam pe unde să-l mai pun, pe ce poziţie să-l mai reprofilez, mijlocaş, fundaş. Şi l-am făcut şi căpitan de echipă ca să-l readuc în prim plan”, a spus Lucescu, în Fanatik, recent. Iar, Rednic a tunat: "Asta poate să îi spune fiului lui, nu mie. Eu când am venit la Hunedoara, eram calificat la Campionatul European de junior. El m-a ghidat, dar nu ştiu de ce face aceste declaraţii. El e supărat că nu îl sun. Acum ce să fac eu, să fiu supărat că Radu Ştefan nu mă sună, chiar pot să mă sune toţi pe care i-am antrenat? Lucescu să îşi vadă de treaba lui, eu am lucruri mult mai importante decât să îi răspund lui".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.