Rapidiştii nu se aşteptau la una ca asta! Ce a hotărât acum simbolul Giuleştiului, Daniel Niculae

17 iul 2018 5787 afişări Fotbal Intern
Rapidiştii nu se aşteptau la una ca asta! Ce a hotărât acum simbolul Giuleştiului, Daniel Niculae

Atacantul Daniel Niculae a anunţat că vrea să renunţe la funcţia de preşedinte al Academiei Rapid, club ce continuă tradiţia clubului vişiniu şi care a promovat în Liga 3. Nico avea un dublu rol de preşedinte şi jucător.

Pe pagina de facebook a Academiei Rapid se explică decizia lui Daniel Niculae şi se arată că acesta are la dispoziţie o lună pentru a reveni asupra hotărârii.

"Pentru că în ultimul timp se vehiculează o întreaga serie de teorii, este timpul sa ştiţi adevărul:

Daniel Niculae a fost parte integrantă a proiectului renaşterii rapidiste. Aportul lui la promovarea în Liga a III-a a fost determinant şi, pentru aceasta, întreaga suflare rapidistă îi este recunoscătoare.

Pe tot parcursul campionatului Ligii a IV-a, Academia Rapid a asigurat un climat favorabil performanţei, în cadrul unui buget demn de Liga a II-a.

În calitate de preşedinte, Daniel Niculae a avut deplină putere de decizie asupra cheltuielilor şi transferurilor de jucători. Odată cu promovarea în Liga 3, trecem la o altă etapă, în care bugetul trebuie să fie unul şi mai mare.

A fost constituită o societate pe acţiuni şi a fost câştigată licitaţia pentru achiziţionarea brandului F.C. Rapid. Societatea are acţionari puternici. Preferăm să menţinem deocamdată discreţia asupra identităţii lor, dintr-un motiv foarte simplu: încă de la începutul activităţii Academiei Rapid, conducătorii şi sponsorii au fost supuşi unor atacuri mediatice nedrepte şi de o intensitate fără precedent. Până la normalizarea situaţiei, nu dorim să expunem mediatic oameni de afaceri serioşi, care doresc să pună umărul la renaşterea rapidistă. Îi asigurăm pe suporterii noştri că există resursele financiare pentru finalizarea achiziţionării brandului F.C. Rapid, pentru asigurarea unui buget pentru promovarea în Liga 2, pe termen scurt, si pentru o prezenţă puternică în Liga 1, pe termen mediu.

Daniel Niculae a fost un jucător extraordinar atât anul acesta, cât şi în cariera lui. La finalul campionatului trecut i-a fost garantat un contract de jucător demn cel puţin de liga a II-a, dacă nu chiar de prima ligă. De asemenea, i-a fost garantat postul de preşedinte, cu puteri depline în gestionarea unui buget propice promovării.

În ciuda acestor realităţi, Daniel Niculae a optat să nu mai continue. Noi credem că locul lui este alături de Rapid! Pentru acest motiv, suspendăm funcţia de preşedinte pe o perioadă de o lună, cu speranţa că Daniel Niculae se va răzgândi şi va reveni.

Acţionarii şi sponsorii asigură echipei, în acest moment, toate condiţiile, peste nivelul unei echipe de liga a II-a, construiesc structura pentru o academie puternică de copii şi juniori, au configurat pregătirea noului sezon cu două cantonamente, unul la Braşov şi unul în Turcia, la cea mai modernă bază de pregătire, au propus pentru conducerea tehnică o listă cu 15 jucători de liga a II-a şi prima ligă, atât juniori, cât şi jucători experimentaţi pentru întărirea lotului.

Suntem siguri că va rămâne cu inima alături de Rapid şi va ajuta cu orice va putea în continuare", se arată pe pagina Academiei Rapid.

Academia Rapid a câştigat seria bucureşteană a Ligii a 4-a după ce a învins CSA Steaua şi a promovat în Liga a 3-a după barajul contra celor de la Singureni.

Pe lângă Niculae, giuleştenii s-au bazat şi pe serviciile unora ca Pancu, Voicu sau Maftei.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.