"Pune-te pe scaunul ăsta!". Cum a reacţionat Marian Aliuţă când a intrat prima dată în vestiarul Stelei şi a aflat că stă pe locul lui Marius Lăcătuş :)

14 mar 2019 7259 afişări Fotbal Intern
"Pune-te pe scaunul ăsta!". Cum a reacţionat Marian Aliuţă când a intrat prima dată în vestiarul Stelei şi a aflat că stă pe locul lui Marius Lăcătuş :)

Marian Aliuţă (41 de ani) şi-a adus aminte cu plăcere şi umor de întâiul moment în care a păşit, în 2002, într-un vestiar al Stelei ticsit cu nume uraşe ale fotbalului românesc. Nu era un puşti, dar faptul că s-a aşezat pe scaunul legendarului Marius Lăcătuş l-a speriat.

Era 2002 şi Aliuţă venea în Ghencea după o experienţă în Ucraina, la Şahtior Doneţk, cu eticheta de jucător tehnic, care s-ar putea impune într-un prim 11 în care era greu de pătruns. Ca orice nou-venit, a avut emoţii, iar ele au fost sporite de o glumă a maseurului, care l-a îndemnat să ia loc pe scaunul lui Marius Lăcătuş: "Nici nu ştiam unde să mă pun. Era nea Mitică Neagu, maseurul, şi era numai cu glumele. Şi zice 'pune-te pe scaunul ăsta'. Când m-am pus, imediat mi-au spus cei de acolo că e al lui Lăcă. Când am auzit câ e al lui Lăcă, am sărit de pe scaun imediat", şi-a adus aminte Aliuţă, pentru Telekom Sport.

"Eu am prins atunci în vestiar... Eram copil şi când am intrat erau jucători cu nume. Gâlcă, Adrian Ilie, Panduru, Ilie Stan, Stângaciu, Lăcătuş, Doboş, Prodan, jucători care jucau în Champions League an de an. O echipă mare", a mai spus omul care a jucat la Steaua până în 2004, când a plecat la Rapid.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.