Proiectul 'CSA Steaua' a fost demarat oficial: Ion Ion, noul antrenor al echipei! "Nu au existat negocieri cu clubul lui Becali şi nu există! Vom solicita înscrierea în liga a patra!"

29 mar 2017 2610 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Proiectul 'CSA Steaua' a fost demarat oficial: Ion Ion, noul antrenor al echipei! "Nu au existat negocieri cu clubul lui Becali şi nu există! Vom solicita înscrierea în liga a patra!" MARIAN ILIE/MEDIAFAX FOTO

CSA Steaua a susţinut o conferinţă de presă în care a fost anunţat noul antrenor al echipei. Ion Ion, fost jucător la clubul din Ghencea, va conduce de pe banca tehnică noul proiect. Fost jucător al echipei în perioada 1971-1980, Ion Ion a declarat că spera să fie numit în funcţia de antrenor şi s-a declarat mulţumit de proiectul demarat de Clubul Sportiv al Armatei.

"Am sperat că o să fiu antrenor. E o bucurie imensă pentru mine. E un proiect extraordinar. Sunt pregătit pentru munca asta. Am mai lucrat la nivelul ăsta. Cred că vom reuşi. Steaua e un brand mare, atrage şi jucători care vor să facă parte din acest proiect. Nu e uşor, dar am oameni serioşi în spatele meu. Am simţit ce înseamnă susţinerea. Sper să reuşim împreună. Urmărim jucători din Liga 4, Liga 5. Toţi antrenorii se duc la meciuri, facem statistica cu ce am văzut. În orice caz, la sfârşitul lui iunie trebuie să avem lotul format. Suntem în discuţii în legatură cu staff-ul tehnic. Încă ne gândim", a declarat Ion Ion în cadrul unei conferinţe de presă.

Marius Lăcătuş, managerul general al formaţiei, a precizat că s-a aflat în discuţii cu mai mulţi tehnicieni, însă unii dintre ei au refuzat să se alăture noii echipei dat fiind faptul că încep dintr-o ligă inferioară, iar alţii se aflau sub contract şi nu putea da curs propunerii. Lăcătuş a precizat că noul antrenor are mână liberă în ceea ce priveşte alcătuirea lotului .

Lăcătuş a mai afirmat că din punctul său de vedere nu există niciun conflict între CSA Steaua şi echipa lui Gigi Becali şi speră ca în cel mai scurt timp posibil echipa lui Ion Ion să ajungă în prima ligă şi să se dueleze cu formaţia aflată acum în primul eşalon.

"Nu a fost deloc uşor ţinând cont de tot ceea ce reprezintă clubul Steaua. Nu e uşor să alegi un antrenor. Am discutat cu mai mulţi antrenori, am discutat cu mai mulţi stelişti. Am ajuns la concluzia că Ion Ion e cel mai potrivit ţinând cont că e în club de 2 ani de zile. Ceilalţi doreau ca activitatea să o înceapă la un nivel superior ori alţii erau sub contract. Cred că a fost cea mai bună variantă şi mă bucur că toţi cei din conducerea clubului au agreat. Sper ca împreună să ajungem în situaţia în care să ne îndeplinim obiectivele. Jucători? Am spus că antrenorul are mână liberă să aducă. Noi îl vom sprijini. Ne dorim ca antrenorul să fie implicat 100%. Vom încerca să îmbinăm utilul cu plăcutul. Vom încerca să avem jucători talentaţi, de perspectivă, dar ne dorim şi jucători cu experienţă. Nu vom ajunge în situaţia în care să aducem jucători cu o experienta foarte bogată. Vom aduce jucători care vor face faţa celor 2+2 sezoane. Ne dorim ca la sfârşitul lunii iunie să avem la dispoziţie 50-60 de jucători ca mai apoi să începem pregătirile cu 25 de jucători. Va trebui după să vorbim cu cluburile de care fac aparţin. Nu va fi uşor, dar cred că vom forma un lot bun şi să ne îndeplinim obiectivele. Nu e uşor să iei jucători de la Liga 2, dar vom încerca. Nu vrem să ne întindem prea mult. Nu ne dorim acest lucru. Vom încerca să aducem jucătorii pe care ni-i dorim.

Nu avem nicio problemă cu echipa care evoluează în Liga 1. Să nu va gândiţi că avem ceva cu echipa care evoluează în Liga 1. Sperăm să ajungem la nivelul lor şi să le fim adversari. Nu am nimic cu cei de acolo. N-o să auziţi din gura mea că ţin cu Dinamo",
a declarat Marius Lăcătuş în cadrul unei conferinţe de presă.

Cristian Petrea, comandantul clubului din Ghencea, a afirmat că CSA Steaua este echipa care este de fapt continuatoarea Stelei şi, în consecinţă, nu va exista niciun fel de negociere cu clubul lui Gigi Becali. De asemenea, Petrea a mai afirmat că CSA Steaua se va înscrie în liga a patra.

"Continuatoare Stelei suntem noi. Noi avem drumul nostru şi mergem mai departe. Nu au existat negocieri cu clubul lui Becali şi nu există. La sfârştul lunii iunie, CSA Steaua va înainta solicitarea pentru înscrierea în Liga 4. Ne dori să începem un proiect mic pe care să-l dezvoltăm în fiecare an. În 2020 vrem să înscriem echipa în Liga 1", a declarat Cristian Petrea în cadrul unei conferinţe de presă.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.