Proiect nou: Narcis Răducan îşi face agenţie de management sportiv!

12 mai 2017 3649 afişări Fotbal Intern
Proiect nou: Narcis Răducan îşi face agenţie de management sportiv!

Narcis Răducan s-a hotărât să o ia pe cont propriu.

Am început să lucrez la o platformă pentru o Agenţie de Management Sportiv care, pe lângă preocuparea clasică de a impresaria jucatori, antrenori şi organizat turnee şi cantonamente, va oferi şi produse vitale fotbaliştilor în activitatea lor: colaborare cu specialişti de profil în consiliere financiară; consiliere psihologică de specialitate sportivă; reconversie profesională pentru jucătorii la final de carieră; colaborare cu o clinică şi un chirurg de clasă pentru cazurile, regretabile, dar inerente in fotbal, ale accidentărilor...”, dezvăluie Narcis Răducan într-un interviu pe www.pariurix.com. Tot aici, tânărul manager, masterand în management sportiv, spune că are deja un client, bunul său prieten Edi Iordănescu.

Întrebat despre meciurile trucate din România, Răducan, ultima oară în staff-ul echipei Pandurii Târgu Jiu, consideră că acestea nu prea mai există în Liga 1 şi că avem un fotbal mai curat decât în alte ţări, dar e de acord că în ligile inferioare sunt uneori meciuri dubioase: „În ultimii ani, nu am observat ceva concret şi clar, ci doar dubii. Am prins la începutul carierei de fotbalist şi astfel de experienţe, dar consider că, măcar din punctul ăsta de vedere, ne-am îndreptat şi avem un fotbal mai curat decât foarte multe alte ţări. Sunt pe alocuri prestaţii ciudate în ligile inferioare, poate unele influenţate de pariuri, dar şi de calitatea slabă a echipelor”.

Tot în interviul de pe Pariurix, Răducan consideră că Viitorul are prima şansă la câştigarea titlului dintre cele trei echipe implicate în lupta pentru campionat, care se va decide mâine începând cu ora 20:00.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.