Primul stadion din Bucureşti care a fost predat către Compania Naţională de Investiţii. În primăvară începe demolarea. Când va fi gata

13 oct 2017 7553 afişări Comentează şi tu Fotbal Intern
Primul stadion din Bucureşti care a fost predat către Compania Naţională de Investiţii. În primăvară începe demolarea. Când va fi gata

Marius Lăcătuş susţine că stadionul Steaua a fost deja predat Companiei Naţionale de Investiţii şi acesta urmează să fie demolat în primăvara lui 2018. Noua arena va fi gata în toamna anului 2019.

O veste excelentă pentru stelişti. Compania Naţională de Investiţii, cea care asigură finanţarea construirii unui nou stadion în Ghencea, a luat în primire arena. Acum, se fac ultimii paşi pentru studiul de prefezabilitate, urmează cel de fezabilitate, iar în primăvara lui 2018 va fi demolat.

”Stadionul a fost deja predat celor de la CNI. Nici nu acordă avizul ISU pentru a juca pe Ghencea. Sunt totuşi trei ani de zile să ia avizele. Mai greu e de construit decât să se ia avizele. În 2019 va fi gata, spre toamnă”, a declarat Marius Lăcătuş la DigiSport.

Stadionul Steaua va fi demolat şi reconstruit în totalitate, spre deosebire de arena din Giuleşti, unde unele sectoare din tribune vor fi păstrare. Arena din Ghencea va fi reaşezată în cadrul incintei, astfel încât accesul să se facă mult mai uşor. Stadionul Steaua va servi drept bază de pregătire pentru una dintre echipele ce vor veni în România pentru EURO 2020.

În cadrul acestui proiect vor fi modernizare şi stadioanele Giuleşti, Dinamo şi Arcul de Triumf.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.