Primarul Timişoarei intervine din nou în scandalul Rapid. Nicolae Robu: "Salvatorii Rapidului sunt, de fapt, groparii Rapidului. Oameni care invită sfidător, pur şi simplu, DNA-ul la treabă!"

25 iul 2016 7088 afişări Fotbal Intern
Primarul Timişoarei intervine din nou în scandalul Rapid. Nicolae Robu: "Salvatorii Rapidului sunt, de fapt, groparii Rapidului. Oameni care invită sfidător, pur şi simplu, DNA-ul la treabă!"

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a remis Mediafax un comunicat în care îi atacă dur – chiar dacă nu îi numeşte – pe acţionarii majoritari ai Rapidului, soţii Violeta şi Valerii Moraru, şi îi avertizează pe conducătorii FRF şi LPF. Edilul afirmă că o eventuală acceptare a Rapidului – club în faliment – în Liga 1 este ilegală şi pomeneşte, în finalul comunicatului, de DNA!

În cazul în care Rapid nu va fi acceptată în Liga 1, există două posibilităţi:

1) campionatul continuă cu 13 echipe;

2) în loc va fi invitată retrogradata ACS Timişoara, formaţie care însă va intra în competiţie cu o penalizare de 14 puncte!

Iată comunicatul emis de Nicolae Robu:

„Opriţi-vă din ilegalităţi, domnilor «salvatori» ai Rapidului!“. Nu mai intoxicaţi lumea vorbind de simbolul Rapid!

Simbolul Rapid îl respectă orice om de bună credinţă ! Acum, însă, este vorba despre societatea comercială Rapid ! Societate aflată în faliment, şi, pe cale de consecinţă, sub INTERDICŢIE LEGALĂ de a angaja cheltuieli de orice natură ar fi ele!

În plus, în numele unei societăţi comerciale în faliment, nu poate decide şi semna nimeni în afara lichidatorului judiciar!

Iar lichidatorul judiciar a declarat foarte clar că el nu a semnat şi nu va semna niciun angajament financiar – contracte cu jucători, antrenori etc. – şi că la ora actuală nu există astfel de angajamente.

Mai mult, ca lucrurile să fie şi mai limpezi, lichidatorul judiciar a declarat răspicat că el nu a cerut şi nu va cere înscrierea Rapidului în Liga 1, neavând dreptul legal să facă aşa ceva!

În concluzie, îmi exprim speranţa că FRF şi LPF nu vor cădea în capcana ilegalităţilor întinsă de cei ce se proclamă «salvatori ai Rapidului», care, de fapt, sunt groparii Rapidului, oameni care invită sfidător, pur şi simplu, DNA-ul la treabă!“.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.