Piţurcă revine după ultimele oferte primite! Surpriză: fostul selecţioner nu merge în zona Golfului şi recunoaşte oferta din Europa: "Sunt în discuţii"

12 oct 2017 10491 afişări Fotbal Intern
Piţurcă revine după ultimele oferte primite! Surpriză: fostul selecţioner nu merge în zona Golfului şi recunoaşte oferta din Europa: "Sunt în discuţii"

Victor Piţurcă se pregăteşte de revenirea pe banca tehnică după o pauză de peste un an. Fostul selecţioner a recunoscut că este căudat şi că va anunţa echipa pe care o antrena la momentul potrivit. 

Ultima dată la Al-Ittihad Jeddah, Piţurcă se gândeşte să revină şi a recunoscut că este ofertat dintr-un campionat al Europei. Antrenorul de 61 de ani a admnis că oferta este din estul Europei: "Sunt în discuţii, dar o să aflaţi la momentul potrivit, pentru că un sunt nişte lucruri bătute în cuie, aşa că vom vedea. Din Europa e oferta. Vestul e mai greu, e mai greu", a declarat Piţurcă la DigiSport. 

În ultima perioadă au apărut informaţii care-l dădeau pe Piţurcă tot în zona Golfului, acolo unde a antrenat la Al-Ittihad. Tehnicianul român a fost dorit de Al-Nassr, din Arabia Saudită, unul dintre cele mai importante cluburi din această parte de lume. 

De-a lungul carierei, Piţurcă a mai antrenat: Steaua, Universitatea Craiova, România U21, România şi Al-Ittihad. 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.