Petrolul refuză să moară! Noua echipă din Ploieşti a fost primită în competiţiile oficiale. Unde va juca

5 aug 2016 9192 afişări Fotbal Intern
Petrolul refuză să moară! Noua echipă din Ploieşti a fost primită în competiţiile oficiale. Unde va juca

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a aprobat, în şedinţa de vineri, afilierea Petrolului ’52, noua structură urmând a participa în campionatul Ligii A Prahova, ediţia 2016-2017, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La puţin timp de la declararea falimentului SC FC Petrolul SA, clubul ploieştean capătă o nouă identitate şi reuşeşte să reintre în circuitul competiţional pe ultima sută de metri.

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a aprobat afilierea Petrolului ’52, noua structură urmând a participa în campionatul Ligii A Prahova, ediţia 2016-2017. Tot vineri, organismul decizional al fotbalului prahovean a decis să amâne startul Ligii A Prahova, programat iniţial pe 13 august, cu o săptămână, pentru a respecta ziua de doliu naţional.

Decizia a venit numai bine petroliştilor, care mai câştigă ceva timp pentru a se organiza la nivelul lotului în perspectiva debutului în campionat.

În prima etapă a întrecerii judeţene, Petrolul va juca în deplasare pe terenul formaţiei CS Păuleşti.

Petrolul 52 porneşte la drum cu un preşedinte de onoare, Mircea Dridea, şi unul executiv, în persoana lui Cristi Vlad. Staff-ul echipei este format din Octavian Grigore (principal), Nicolae Constantin (secund), Gheorghe Liliac (antrenor portari), Marius Haită (preparator fizic), Laurenţiu Bulata (medic), Răduţă Gheoca şi Dan Răduţă (maseori).

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.