Pancu: "Am un mesaj pentru cei care ne contestă!" Start pentru "noul Rapid". Ce au declarat Daniel Niculae şi Schumacher

23 aug 2017 4970 afişări Fotbal Intern
Pancu: "Am un mesaj pentru cei care ne contestă!" Start pentru "noul Rapid". Ce au declarat Daniel Niculae şi Schumacher

Proiectul Academia Rapid, echipa susţinută de Primăria Sectorului 1, a demarat oficial, iar Daniel Niculae (preşedinte), Daniel Pancu (director tehnic), Ovidiu Burcă (manager de proiect) şi Constantin Schumacher (antrenor) au ţinut o conferinţă de presă în care şi-au anunţat planurile.

Foştii jucător ai Rapidului îşi propun ca noua echipă să ajungă cât mai repede în Liga 1, prin promovări succesive, şi fac un apel la fanii echipei pentru care au jucat ani de zile.

"Ne antrenăm de două săptămâni, săptămâna viitoare începe campionatul, avem câţiva jucători pe care ne vom baza. În scurt timp vor mai veni jucători, vrem să promovăm în fiecare an, pentru că locul nostru e în Liga 1", a declarat tehnicianul Constantin Schumacher, citat de Digi Sport.

Cu o situaţie încă neclară, echipa este contestată de mulţi dintre fanii Rapidului, însă Daniel Pancu spune că faptul că actuala echipă va beneficia de sigla şi culorile echipei intrate în faliment în 2016 ar trebui să reprezinte o garanţie pentru suporter.

"Am un mesaj pentru cei care contestă noua echipă a Rapidului: am plecat la Voluntari pentru că eram sigur de faliment, şi asta s-a şi întâmplat şi am zis că nu ma alătur decât proiectului care are sigla şi culorile şi asta se întâmplă. Câţi rapidişti mai sunt între 0 şi 20 de ani în România? Vă spun eu, foarte puţini, din păcate. Vrem să educăm copiii în spiritul rapidist, iar numele meu să rămână în memoria rapidiştilor", a declarat Daniel Pancu, citat de Digi Sport.

Un mesaj similar a avut şi preşedintele Daniel Niculae, care a precizat că echipa va beneficia şi de o academie extrem de puternică.

"E un proiect de amploare, de lungă durată, sperăm să readucem Rapidul în prim-planul fotbalului românesc. Ne vom baza, pe lângă prima echipă şi proiectul acesta de a readuce Rapidul în prima ligă, pe o academie de copii şi juniori foarte puternică", a spus Daniel Niculae.
 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.