OFICIAL | Meciurile din Liga 1 se mută pe UPC. Compania de cablu a încheiat un acord cu Look TV şi Look Plus, posturile care deţin drepturile TV pentru campionatul intern

5 iun 2014 23194 afişări Fotbal Intern
OFICIAL | Meciurile din Liga 1 se mută pe UPC. Compania de cablu a încheiat un acord cu Look TV şi Look Plus, posturile care deţin drepturile TV pentru campionatul intern

"Cabliştii" de la UPC au anunţat oficial joi că au semnat un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcasting pentru transmiterea celor două canale pe care vor fi difuzate, din sezonul viitor, partidele din Liga 1: Look TV şi Look Plus. "Suntem încântaţi că le putem oferi clienţilor noştri această veste excelentă. La UPC şi Focus Sat vor putea urmări meciurile din cele mai importante competiţii fotbalistice din România. Am ajuns la un acord cu grupul care deţine drepturile pentru Liga 1 şi pentru Cupa Ligii şi vom transmite meciurile în perioada 2014-2019", precizează Robert Redeleanu, CMO UPC România. 

Acest acord vine ca urmare a faptului că, la începutul lunii aprilie, cele două posturi deţinătoare de drepturi au renunţat la regimul "must carry", care le includea în lista obligatorie pentru fiecare operator, şi au solicitat tarife pentru retransmisie.
Este de văzut cum vor reacţiona celelalte două companii importante de pe piaţă, Romtelecom şi RCS-RDS, care au transmis partidele din Liga 1 în precedentele sezoane. În cazul în care reprezentanţii "cabliştilor" nu vor ajunge la un acord cu Intel Sky Broadcasting, Liga 1 şi Cupa Ligii vor rămâne disponibile doar abonaţilor UPC. 

1,2 milioane de clienţi are, cu aproximaţie, UPC în acest moment pentru toate serviciile pe care compania de furnizează

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.