O nouă victorie pentru Craiova la Tribunal! Sentinţa este una executorie şi produce efecte imediate

15 nov 2012 19684 afişări Fotbal Intern
O nouă victorie pentru Craiova la Tribunal! Sentinţa este una executorie şi produce efecte imediate

Universitatea Craiova a reuşit să anuleze şi ultimul act efectuat de către Federaţia Română de Fotbal împotriva clubului, respectiv hotărârea Adunării Generale a FRF din 14 mai 2012, prin care s-a validat decizia de excludere provizorie luată de Comitetul Executiv în 20 iulie 2011! Sentinţa, care este una executorie, de drept si produce efecte din 14 noiembrie 2012, conform ediţie.ro

Pe 25 iunie 2012, aceeaşi instanţă a Curţii de Apel Bucureşti, a anulat şi suspendat decizia de excludere provizorie dictată de Comitetul Executiv al FRF, sentinţa fiind supusă recursului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
 
Astfel, în acest moment, FC Universitatea Craiova este membru asociat fondator al Federaţiei Române de Fotbal, cu drepturi depline, susţine sursa de mai sus.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.