"Vorbiţi cu ei!". Burleanu nu a stat la discuţii după victoria naţionalei U21 în faţa Bosniei

12 sep 2018 2757 afişări Nationala
"Vorbiţi cu ei!". Burleanu nu a stat la discuţii după victoria naţionalei U21 în faţa Bosniei

Preşediutele FRF, Răzvan Burleanu, nu a dorit să discute cu presa imediat după victoria împotriba Bosniei, care ne poate aduce la primul turneu final după 21 de ani. 

În seara în care Mirel Rădoi şi fotbaliştii de la U21 au obţinut victoria care aproape ne-a calificat la EURO 2019, Burleanu a dorit să nu fie în centru atenţiei şi i-a lăsat pe componenţii lotului în lumina regflectoarelor. 

Şeful FRF a surprins atunci când a fost abordat de reporterii prezenţi la Ovidiu: "E seara jucătorilor, a antrenorilor, vorbiţi cu ei!", a declarat Burleanu imediat după finalul partidei.

Imediat după marea victorie cu Bosnia, Federaţia Română de Fotbal a luat o decizie care i-a înfuriat pe fanii veniţi la stadionul din Constanţa pentru a-i urmări la lucru pe Ianis Hagi şi compania. La câteva minute după meci, jucătorii au ieşit de la vestiare şi s-au îndreptat spre autocar, dar spectatorilor obişnuiţi le-a fost îngrădit drumul spre tricolorii mici. FRF a chemat un cordon de paznici pentru a-i ţine pe oameni departe de eroii zilei, în timp ce Răzvan Burleanu făcea poze de pe scaunul din dreapta al maşinii lui Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice.

Ultimele meciuri din grupă

  • Liechtenstein – Portugalia (11 octombrie), România – Ţara Galilor (12 octombrie);
  • România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia, Ţara Galilor – Elveţia (16 octombrie)

 

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.