Un nou scandal de proporţii la naţională!? Alcool şi gesturi golăneşti la U19. Vlad Dragomir l-ar fi bruscat pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români

28 nov 2017 15938 afişări Nationala
Un nou scandal de proporţii la naţională!? Alcool şi gesturi golăneşti la U19. Vlad Dragomir l-ar fi bruscat pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti români

Calificarea reprezentativei U19 a României la Turneul de Elită a fost sărbătorită cu alcool şi acte de indiscplină de fotbaliştii lui Adrian Boingiu, iar Vlad Dragomir a făcut un gest golănesc. Jucătorul lui Arsenal l-a bruscat pe Gheorghiţă Geolgău, scrie Libertatea.


Continuă episoadele de indiscplină de la echipele mici ale naţionalei României. După episodul bahic al tricolorilor U21 din avion, a venit rândul celor de la naţionala U19. Lucrurile au mers, însă, mai departe, după ce Vlad Dragomir l-a bruscat şi l-a dat afară din vestiar pe Gheorghiţă Geolgău.

Sursa citată scrie că întâmplările au fost relatate de martori oculari şi descriu modul cum a fost trăit momentul de fericire declanşat de calificarea naţionalei U19. Bucuroşi peste măsură pentru performanţa obţinută, jucătorii lui Adrian Boingiu au scăpat caii.

După ce s-a ajuns la hotel şi după cină, mai mulţi jucători ar fi ieşit în oraş, ca băieţii. Au fost însoţiţi de conducătorul delegaţiei, Bogdan Dumitrache, căruia pretenii îi spun ”Dumi”. Jucătorii erau îmbrăcaţi în haine civile, astfel că au putut sărbători în voie, fără să fie recunoscuţi. Se spune că ar fi băut atât de mult încât, la întoarcerea în camere, târziu în noapte, unii ar fi vomat! A fost nevoie de intervenţia angajaţilor de la hotel, care au curăţat mizeria.

Este acelasi Vlad Dragomir care şi-ar fi permis un gest scandalos, în Grecia. L-ar fi bruscat pe Gheorghiţă Geolgău, 56 de ani, eroul de la Bratislava, băgându-i mâna-n gât, atunci când acesta n-a vrut să plece din camera de hotel, la o şedinţă la care a asistat stafful tehnic. Vlad s-ar fi enervat şi l-ar fi invitat afară pe fostul internaţional pe motiv că ”avem şi noi intimităţile noastre”.

Uluit de tupeul ”tunarului”, Geolgău ar fi refuzat să părăsească incinta, moment în care Dragomir l-a împins afară şi a închis uşa după el. Incidentul a creat tensiune în cadrul delegaţiei şi a fost convocată de urgenţă o şedinţă. La scandal a asistat şi Ţiţi Dumitriu.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.