Ultraşii României, un nou scandal la meciul cu Malta! Oficialii FRF au fost nevoiţi să intervină: ”Suntem deja într-o situaţie delicată”

8 sep 2019 4942 afişări Nationala
Ultraşii României, un nou scandal la meciul cu Malta! Oficialii FRF au fost nevoiţi să intervină: ”Suntem deja într-o situaţie delicată”

Ultraşii prezenţi pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti pentru meciul naţionalei României cu Malta au fost, din nou, în centrul atenţiei, după ce au stricat momentul de reculegere de la meciul cu Spania, în memoria fetei lui Luis Enrique.

Aceştia au scandat preţ de câteva minute împotriva ungurilor, lucru care i-a determinat pe oficialii FRF să intervină cu un avertisment: ”Stimaţi spectatori! Suntem deja într-o situaţie delicată după problemele de la meciul cu Spania. Nu e cazul să riscăm şi mai mult şi să avem porţi închise Norvegia şi cu Suedia, meciuri extrem de importante pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. Nu este cazul să folosim cuvinte xenofobe! Vă mulţumim”, a spus crainicul stadionului.

A fost momentul în care atenţia ultraşilor s-a îndreptat către FRF şi UEFA: ”FRF, m*** FRF!” şi ”UEFA mafia!”, au strigat aceştia.

Ce s-a întâmplat, de fapt, la momentul de reculegere de pe Arena Naţională

Ultraşii au început să cânte fix în momentul în care întreg stadionul a tăcut, astfel că oamenii de rând au rămas şocaţi. Iritaţi de ceea ce se întâmplă în peluză, fanii situaţi în celelalte zone ale stadionului au început să-i fluiere pe cei aflaţi în spatele banner-ului. Presa internaţională a înţeles complet greşit momentul. În nicio clipă nu a fost huiduit momentul de reculegere ţinut în memoria micuţei Xana. A fost un impuls al celorlalţi suporteri.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.