Tot bătrânii la putere. Contra a trimis în teren cinci titulari de peste 32 de ani

26 mar 2019 1461 afişări Nationala
Tot bătrânii la putere. Contra a trimis în teren cinci titulari de peste 32 de ani

Criticat şi pentru faptul că nu a dat credit mai multor jucători aduşi de la naţionala de tineret, Cosmin Contra a reacţionat la conferinţa de presă de dinaintea jocului cu Feroe. “Am avut şapte jucători sub 23 de ani la meciul cu Suedia. Dacă această formaţie nu este schimb de generaţii, atunci nu ştiu care este”, a replicat selecţionerul.

Acesta s-a contrazis la meciul cu Feroe, când a titularizat o formulă a cărei medie de vârstă a fost de aproape 27 de ani. Sunt 5 jucători în primul 11, care au trecut de 32 de ani, începând cu Tătăruşanu (33), continuând cu Moţi (34) şi Grigore (32) şi terminând cu oamenii din atac, Deac (33) şi Keşeru (32). În acelaşi timp, în echipa de bază şi-au făcut loc doar Puşcaş şi Răzvan Marin, ambii de 22 de ani. Primul este şi singura noutate din echipa lui Contra, faţă de formaţia cu care începea partidele din UEFA Nations League.

 
Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.