Şumudică intervine! "Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu îl critic pe Contra, dar, strict fotbalistic, Săpunaru nu trebuia să lipsească din lot"

Luni, 13:15 1560 afişări Nationala
Şumudică intervine! "Nu ştiu ce s-a întâmplat, nu îl critic pe Contra, dar, strict fotbalistic, Săpunaru nu trebuia să lipsească din lot"

Cristian Săpunaru, 35de ani, acum la echipa turcă Denizlispor, a jucat 36 de meciuri la echipa naţională, prima apariţie fiind în 2008. "Săpun" a fost de 11 ori căpitanul tricolorilor, iar retragerea sa, anunţată zilele trecute, l-a surprins chiar şi pe selecţionerul Contra. S-a vehiculat despre o ieşire extrasportivă a jucătorului, dar antrenorul Marius Şumudică, tehnician ce-l cunoaşte foarte bine pe fundaş, a declarat că apărătorul nu ar fi trebuit să lipsească din meciurile cu Spania şi Malta.

"Eu nu pot să iau apărarea nici lui Săpunaru, am citit de lucruri extrasportive, că şi-a aprins o ţigară, că a băut o bere în avion. Eu pot să vorbesc de omul Săpunaru în teren. Eu l-am antrenat, l-am adus în Turcia, ştiu ceea ce poate Săpunaru. În momentul de faţă, eu fiind singurul antrenor străin din Turcia, restul sunt turci, pot să va dau informaţii şi să va spun că este un jucător foarte respectat la echipa actuală, i s-a dat banderolă la o echipa formată din 14 turci şi 14 străini. Nu e puţîn să fii căpitan, să conduci o echipă turcă.

Strict fotbalistic, Săpunaru traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv. Restul e problema lor, a lui Contra şi Săpunaru. După mine, la ce fundaşi avem în acest moment la naţională, cred că nu ar fi trebuit să lipsească din lot, la forma în care se află acum. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat, nu îl critic pe Contra, dar strict fotbalistic, el nu trebuia să lipsească din lot", a spus Marius Şumudică la PRO X.

Cosmin Contra a comentat şi el: “Nu am luat eu decizia ca cineva să se retragă de la naţională. M-a luat prin surprindere decizia lui. Dacă ar trebui să sun pe orice jucător pe care nu l-am chemat poate toată lumea trebuie să se retragă. Nu am ştiut să trebuie să sun jucătorii ca ei să nu se retragă de la echipa naţională. Eu nu pot decât să îi urez succes în continuare, să îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru echipa naţională”.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.