Stanciu vs. Radu. Cum a răspuns liderul naţionalei de tineret când a fost întrebat despre subiectul "bani sau carieră la nivel înalt"

30 ian 2019 3039 afişări Nationala
Stanciu vs. Radu. Cum a răspuns liderul naţionalei de tineret când a fost întrebat despre subiectul "bani sau carieră la nivel înalt"

Dacă Nicolae Stanciu (25 de ani) a lăsat fotbalul european pentru salariul de 2,5 milioane de euro pe an plătit de Al Ahli Jeda, Andrei Radu (21 de ani) are o cu totul şi cu totul altă perspectivă asupra fotbalului.

Întrebat despre ce ar alege între bani şi o carieră în Europa, la cel mai înalt nivel, liderul naţionalei de tineret a României nici nu a clipit: "Întotdeauna m-am gândit numai să fac carieră, pentru că am plecat de jos şi vreau să ajung unde mi-am propus, adică cât mai sus, în topul celor mai buni portari din lume. Nu uit de unde am plecat", a spus, la Digi Sport, goalkeeper-ul al cărui principal ţel e o evoluţie cât mai bună la Campionatul European U21 din 2019: "Mai îmi zboară un gând spre turneul final de la vară, pentru că este dorinţa foarte mare de a juca la Euro 2019 şi de a mă afirma. Vom merge optimişti, să dăm tot ce avem mai bun şi vom vedea ce va ieşi.

Cât despre naţionala mare, îmi doresc foarte mult, am o dorinţă foarte mare să joc acolo, dar încă nu m-am gândit la acest pas. Depinde de domnul Comntra, eu sunt pregătit oricând. Acesta este un alt vis de-al meu, sper să se îndeplinească".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.