LIVE BLOG | Spania – România 5-0. Masacru la Madrid! Tricolorii nu au existat timp de 90 de minute și au încheiat în genunchi preliminariile EURO 2020

LIVE BLOG | Spania - România 5-0. Masacru la Madrid! Tricolorii nu au existat timp de 90 de minute și au încheiat în genunchi preliminariile EURO 2020
  • Publicat:
  • Actualizat:

Spania – România 5-0 (F. Ruiz 8, G. Moreno 33, 43, Ad. Rus 45+1, Oyarzabal 90+3)

Echipele probabile:

Spania: Kepa – Carvajal, S. Ramos, I. Martinez, Gaya – F. Ruiz, S. Busquets, Saul – G. Moreno, Morata, S. Cazorla
Rezerve: De Gea, Pau Lopez, Albiol, Pau Torres, P. Alcacer, Thiago Alcantara, Sarabia, Olmo.
România: Tătărușanu – Benzar, Rus, Nedelcearu, Toșca – Băluță, R. Marin – I. Hagi, Stanciu, Fl. Coman (Mitriță 56) – Pușcaș
Rezerve: Lung jr., Niță, Burcă, Alibec, Bancu, Keșeru, Mogoș, C. Deac

Clasament grupa F

  • 1 Spania – 26 p.
  • 2 Suedia – 21 p.
  • 3 Norvegia – 17 p.
  • 4 România – 14p.
  • 5 Insulele Feroe – 3p.
  • 6 Malta – 3p.

 

Minutul 90+3 Centralul a oprit agonia românilor!


Minutul 90+2 GOOOOOL Spania! Oyarzabal șutează din centru direct în poartă de la 25 de metri, iar scorul a devenit 5-0!


Minutul 68 Meciul crud al României în Spania continuă. Ibericii nu renunță la jocul de posesie, iar tricolorii sunt incapabili să atace și să țină de minge.


Minutul 55 Bară pentru Spania! Morata a intrat în careul nostru, iar Nedelcearu l-a condus până pe linia de fund, dar, cumva, atacantul a reușit să trimită spre poartă, iar mingea a lovit bara.


Minutul 54 Ocazie pentru România! Adrian Rus a alergat 30 de metri spre poarta lui Kepa cu mingea la picior, dar a fost ajuns din spate de Carvajal, iar șutul fundașului nu a mai venit.


Minutul 51 5-0 a fost foarte aproape! Gaya a centrat din partea stângă, iar Ramos a ajuns până în careu la a doua oară. Toșca a atins mingea, iar șutul fundașului central s-a dus puțin pe lângă poartă.


Minutul 46 A început repriza secundă, iar România se poate îndrepta spre o înfrângere istorică, dacă selecționerul Cosmin Contra nu a reușit să redreseze situația la pauză.


Minutul 45+2 Centralul a pus capăt chinului. E pauză la Madrid!


Minutul 45+1 AUTOGOL România! Dezastru pentru naționala condusă de Cosmin Contra! Moreno a pasat spre Moreno în interiorul careului, iar Adrian Rus a deviat nefericit în proprie poartă.


Minutul 43 GOOOOOOL Spania! Moreno a înscris din nou, după o nouă desincronizare în apărarea noastră. Gaya a centrat de pe stânga, mingea i-a depășit pe fundașii centrali, iar Moreno l-a dat la o parte cu corpul pe Toșca. Apoi, atacantul spaniolilor a înscris cu stângul.


Minutul 33 GOOOOOL Spania! Fabian Ruiz a centrat din dreapta, linia noastră de apărare a fost prinsă pe picior greșit, din nou, iar Moreno a trimis cu capul la colțul lung pentru 2-0.


Minutul 28 Florinel Coman a cerut penalty, dar arbitrul partidei nu a fost păcălit! Aflat pe linia careului, „Mbappe” a simțit cu Carvajal l-a atins, dar intrarea fundașului nu a avut intensitatea necesară pentru a fi penalizată de centralul partidei.


Minutul 20 Nu reușim să obținem mingea din picioarele spaniolilor! Timp de 20 de minute, ibericii „ne-au plimbat” pe tot terenul, iar jocul nostru nu ne dă speranțe că putem obține un rezultat onorabil la Madrid.


Minutul 12 Pușcaș irosește o ocazie uriașă! Martinez a pasat greșit înapoi, Stanciu a pasat și l-a lăsat singur pe Pușcaș, dar atacantul a ratat singur cu Kepa, care a respins în corner.


Minutul 8 GOOOOOOL Spania! Jucăm rușinos și cu Spania! România nu a atins mingea în primele opt minute ale partidei, iar golul a venit inevitabil. Tătărușanu a respins greșit un șut, iar Fabian Ruiz a marcat în poarta goală.


Minutul 7 Suferim enorm la Madrid, iar spaniolii au avut o nouă ocazie mare! Cazorla a preluat cu călcâiul și și-a întors adversarul, a tras plasat cu dreptul la colțul lung, dar mingea a lovit transversala.


Minutul 5 Spania a înscris, dar golul a fost anulat pentru fault în atac. Toșca l-a scăpat în flancul stâng pe Morata, care a centrat la a doua bară, unde a apărut Gaya. Fundașul stânga a pus mâinile pe Benzar, a marcat, dar golul a fost anulat.


Minutul 3 Spania a avut a doua ocazie la poarta noastră. Nedelcearu a deviat până la Saul, care, de la 30 de metri, a tras plasat spre poarta lui Tătărușanu. Totuși, execuția s-a dus mult pe lângă poartă.


Minutul 2 Spania a început tare partida și a pus stăpânire pe minge. Cu un pressing avansat, ibericii au pătruns în careu, iar Toșca a deviat periculos în corner.


Minutul 1 A început partida de pe Wanda Metropolitano, „casa” celor de la Atletico Madrid, acolo unde România încheie campania, în urma căreia nu a reușit să obțină calificare directă la EURO 2020. Totuși, România mai poate spera la „biletele” pentru EURO în urma barajului din Liga Națiunilor. 


20:25  Avem echipele de start!


Echipa națională de fotbal a României întâlnește Spania, luni, de la ora 21:45, pe Stadionul „Wanda Metropolitano, din Madrid, în ultimul joc din grupa F de calificare la EURO 2020. Înaintea acestui joc, tricolorii au ratat calificarea la turneu final din actualele preliminarii.

Vineri, România a pierdut meciul cu Suedia, disputat pe Arena Națională, scor 0-2, ratând astfel șansa de a se califica la turneul final din preliminarii. Astfel, miza meciului cu Spania este una destul de redusă. De asemenea, partida de la Madrid ar putea fi ultima pentru selecționerul Cosmin Contra, care a anunțat că înțelegerea sa cu Federația Română de Fotbal expiră în luna decembrie în cazul în care nu reușește să califice naționala la EURO 2020.

Potrivit FRF, Spania și România s-au întâlnit de 17 ori. Palmaresul este unul foarte echilibrat, spaniolii având 6 victorii, iar România 5. De asemenea, 6 partide s-au încheiat la egalitate. Ultimul joc dintre cele două formații a avut loc pe 5 septembrie 2019, pe Arena Națională, meci pe care ibericii l-au câștigat cu scorul de 2-1.

Înaintea meciului cu Spania, Cosmin Contra a explicat că va avea o discuție cu oficialii Federației Române de Fotbal, după jocul de la Madrid, în care se va stabili dacă va continua sau la echipa națională: ”Am discutat cu preşedintele, dar nu am discutat dacă voi continua. L-am rugat să mă lase să pregătesc acest meci, apoi vom analiza câteva zile şi, probabil spre sfârşitul săptămânii viitoare, vom vorbi despre ce va fi pe viitor. Nu am luat nicio decizie, e important să ai timp de gândire, să analizezi la rece ce ai făcut. Dacă voi simţi că nu mai are rost să continui, nu voi mai continua.

Sunt foarte corect cu ce se întâmplă, sunt trei echipe cu care ne-am luptat la calificare şi contra cărora n-am reuşit nicio victorie. Principalul responsabil sunt eu, după meciul de mâine şi nişte zile de gândire voi lua o decizie. Realitatea crudă e că nu am câştigat niciun meci contra celor trei adversari. Au fost critici şi când mergea bine naţionala. Există o limită însă a bunului simţ, avem şi noi familii, părinţi care suferă, plâng”.

Din grupa F de calificare la EURO 2020, Spania și Suedia și-au asigurat prezența la turneu final. În cazul în care Norvegia obține un rezultat mai bun decât al României în ultima rundă, tricolorii vor încheia grupa pe locul 4.

Clasamentul grupei F, înainte de Spania – România

1. Spania – 23 de puncte
2. Suedia – 18 puncte
3. România – 14 puncte
4. Norvegia – 14 puncte
5. Insulele Feroe – 3 puncte
6. Malta – 3 puncte

Deşi nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unui adversar care urmează să fie desemnat. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62 de ani
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota 10 a „Reginei” la 62…
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri disponibile”
Afacerea care ia amploare în România. Locațiile apar ca ciupercile după ploaie, dar tot par neîncăpătoare: „Nu mai avem locuri…
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
Nadal îl surclasează pe adolescentul Blanch în primul tur la Madrid Open
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele