România U21 – Irlanda de Nord U21 3-0. Așa arată clasamentul în grupa tricolorilor

Redactor:
Daniel Anghel
România U21 - Irlanda de Nord U21 3-0. Așa arată clasamentul în grupa tricolorilor
  • Publicat:
  • Actualizat:

România U21 – Irlanda de Nord U21 3-0 (Băluță 49, Mihăilă 59, Ciobanu 67)

  • România U21: Vlad – Rațiu (Velisar 63), Pașcanu, Chindriș, Boboc – Oaidă, Băluță (Grigore 79), Ciobanu – Man (Neicuțescu 69), Petre (Ganea 69), Mihăilă (Drăguș 69)
    Rezerve: Aioani, Dur-Bozoancă – R. Grigore, Ganea, Drăguș, Ciobotariu, Olaru, Velisar, Neicuțescu
  • Irlanda de Nord: Hazard – Balmer, Toal, Brown, Graham – McCalmont (Munce 75), McCann – Gordon, Dunwoody, Galbraith (Hunghes 38) – Lavery
    Rezerve: Thompson – McClelland, Parkhouse, Marron, O’Mahony, Palmer, Munce, O’Neill

Minutul 90+3: Final de meci! Așa arată clasamentul în Grupa 8:

  • 1. Danemarca 9p (trei meciuri)
    2. Finlanda 7p (patru meciuri)
    3. România 6p (trei meciuri)
    4. Ucraina 3p (trei meciuri)
    5. Irlanda de Nord 2p (patru meciuri)
    6. Malta 1p (trei meciuri)
Tudor Baluta, de la Romania U21, se bucura dupa inscrierea unui gol, in meciul de fotbal contra selectionatei Irlandei de Nord U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 14 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 90: Partida va fi prelungită cu trei minute.


Minutul 81: Intervenție spectaculoasă a lui Vlad! Toal reia cu capul o centrare venită din corner, dar mingea este respinsă de goalkeeper-ul României. Denis Drăguș a plecat pe contraatac, dar acțiune s-a ”stins” rapid.

Doi copii urmaresc meciul de fotbal dintre Romania U21 – Irlanda de Nord U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 14 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 67: GOOOOOOL România! Tricolorii nu au milă de selecționata Irlandei de Nord! Petre intră în careu, trimite către Ciobanu, iar mijlocașul Viitorului trage la colțul lung și înscrie.

Liam Hughes (D), de la Irlanda de Nord U21, apara in meciul de fotbal contra selectionatei Romaniei U21, din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 14 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 59: GOOOOOL România! Mihăilă duce scorul la 2-0. Man trimite în centru către Oaidă, mijlocașul FCSB-ului lasă mingea în spate către Mihăilă, iar acesta nu iartă din poziție ideală. Puștiul Craiovei marchează în premieră pentru naționala U21!

Valentin Mihaila , de la Romania U21, se bucura dupa inscrierea unui gol, in meciul de fotbal contra selectionatei Irlandei de Nord U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 14 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 49: GOOOOOOL România! Tricolorii au deschis scorul după un carambol în careul advers. Pașcanu a trimis la bara a doua, Petre a scos la nouă metri, iar Tudor Băluță a șutat nemilos spre poarta adversă. Balonul a mai lovit în adversar în drumul spre gol, după care s-a scurs în plasă pentru 1-0. Start perfect de repriză pentru România U21.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45+6: Finalul primei reprize! Tricolorii au cerut penalty după o intrare asupra lui Ciobanu. Centralul partidei a acordat corner.

Jucatorii echipei Romania U21 pozeaza inainte de inceperea meciului de fotbal contra selectionatei Irlandei de Nord U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 14 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 45+4: Oaspeții puteau deschide scorul! Lavery trage puțin pe lângă poarta lui Vlad. Boboc putea surprinde câteva secunde mai târziu, cu un șut puternic spre poartă, respins de Hunghes.


Minutul 45: Prima repriză va fi prelungită cu 5 minute.


Minutul 41: Dennis Man își încearcă norocul cu un șut puternic de la distanță! Hunghes a fost atent și a respins.

Dennis Man (C), de la Romania U21, lupta pentru posesia balonului in meciul de fotbal contra selectionatei Irlandei de Nord U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 14 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 38: Hazard este eliminat! Galbraith iese de pe teren și este înlocuit cu Hunghes.

Portarul Conor William Hazard (S), de la Irlanda de Nord U21, paraseste terenul de joc dupa ce a fost eliminat de arbitrul Nejc Kajtazovic, in meciul de fotbal contra selectionatei Romaniei U21 din preliminariile EURO 2021, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, luni, 14 octombrie 2019. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Minutul 33: Ciocnire urâtă între Dennis Man și Conor Hazard! Portarul oaspeților iese din poartă pentru a-l opri pe fotbalistul FCSB-ului, încearcă să respingă o minge cu capul, iar cei doi se lovesc cap în cap în afara careului și rămân întinși pe gazon. Ambii au avut nevoie de îngrijiri medicale


Minutul 20: În așteptarea ocaziilor importante. Românii au controlat startul partidei, însă ocaziile clare au întârziat să apară. Irlandezii se mișcă foarte bine în ultimii 20 de metri, iar Man, Petre și Mihăilă nu reușesc să găsească prea multe culoare. Rațiu continuă să fie foarte activ. Fundașul lateral convocat de la Villarreal acoperă toată banda.


Minutul 10: Început liniștit la Voluntari. Cele două formații s-au tatonat în startul partidei. Rațiu a impresionat cu câteva gesturi tehnice, în timp ce Dennis Man a încercat în câteva rânduri să-i paseze decisiv lui Adrian Petre. În trecut colegi la UTA, cei doi se caută la aproape fiecare acțiune. Rămâne de văzut dacă vor putea să-i păcălească pe irlandezi.


Minutul 1: A început partida de la Voluntari. Meciul se dispută cu casa închisă. În tribune se află și Daniel Pancu, Vali Badea, Petre Marin, MM Stoica, Anghel Iordănescu sau Dani Coman.


19:32 Mirel Rădoi nu poate conta pe serviciile lui Olimpiu Moruțan pentru această partidă. Mijlocașul FCSB-ului a suferit o ”accidentare banală”, așa cum spune selecționerul naționalei de tineret, iar acesta a decis să nu riște: „O accidentare banală aș putea spune. A fost vorba de un pas, ca să spun așa. A ținut piciorul moale și și-a dat glezna peste cap, așa că nu poate face parte din lot în această seară”, a spus Rădoi, potrivit sport.ro.


19:18 Avem echipa de start aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Irlanda de Nord U21! Adrian Petre este titular, după ce a marcat o ”dublă” din postura de rezervă în meciul cu Ucraina. Acesta l-a înlocuit cu succes pe George Ganea și a contribuit la acea victorie spectaculoasă, la scor de neprezentare, 3-0.


18:38 Imagini din vestiarul tricolorilor! În câteva minute vom avea și echipa de start aleasă de Mirel Rădoi pentru meciul cu Irlanda de Nord.


Echipa națională de tineret a României se pregătește pentru al treilea meci din grupa 8 pentru calificarea la EURO 2021. România U21 – Irlanda de Nord U21 se joacă luni, 14 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Dacă din primele două meciuri, România U21 a câștigat doar trei puncte (înfrângere cu Danemarca, scor 0-1 și victorie cu Ucraina, scor 3-0), Mirel Rădoi și băieții săi sunt pregătiți să își mărească punctajul în clasamentul grupei, acolo unde ocupă locul al treilea. Primele două poziții fiind ocupate de Finlanda (7 puncte) și Danemarca (6 puncte).

„Vom efectua ceva schimbări pentru mâine seară pentru că încercăm oarecum să aducem forțe proaspete. Unii dintre jucători au acumulat o oboseală destul de mare, alții vin după perioade lungi de accidentări, au avut 3 meciuri în 12 zile și oarecum ne preocupă sănătatea lor nu doar la acest meci, ci și în partidele de campionat, să nu riscăm vreo accidentare pentru că nu vor mai juca nici în partidele de la meciurile de club, nici în dubla care urmează luna viitoare.

O să fie mâine seară un adversar destul de redutabil. Au pierdut foarte greu în Danemarca, au un joc destul de simplu, dar bine pus la punct, o echipă cu angajament, duelul 1-1 aproape pe tot terenul. Dacă mâine seară nu vom avea o mobilitate bună și o circulație a balonului foarte rapidă vom întâmpina probleme.

(n.red. – Dacă Irlanda de Nord e mai slabă decât Danemarca și Ucraina) – Se poate spune, dar nu se aseamănă cu niciuna dintre cele două echipe, nici măcar cu noi, nici cu Finlanda. Au un joc mult mai aparte”, a spus Mirel Rădoi, înainte de antrenamentul susținut duminică seară, 13 octombrie.

Clasament grupa 8 România U 21, preliminarii EURO 2021

1. Finlanda U21 – 7 puncte
2. Danemarca U21 – 6 p.
3. România U21 – 3 p.
4. Ucraina U21 – 3 p.
5. Irlanda de Nord U21 – 2 p.
6. Malta U21 – un punct

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Ce bilețel a primit o șoferiță din România, pe parbrizul mașinii: 'Ești frumoasă, dar..'
Lumea tenisului, șocată de decesul lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka
Lumea tenisului, șocată de decesul lui Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Val de reacții după ce Gabriela Cristea și-a filmat soacra „la cratiță”: „Poate înveți măcar de la ea ceva”
Continuă ‘războiul’ între Real Madrid și PSG! Se luptă să obțină semnătura jucătorului considerat ‘viitorul’ Messi
Continuă ‘războiul’ între Real Madrid și PSG! Se luptă să obțină semnătura jucătorului considerat ‘viitorul’ Messi
BREAKING NEWS! Tragedie la Miami! A murit în urmă cu puțin timp! Vestea șocantă primită de Simona Halep!
BREAKING NEWS! Tragedie la Miami! A murit în urmă cu puțin timp! Vestea șocantă primită de Simona Halep!
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
BANCUL ZILEI. Bulă și Bubulina dorm. Întins pe tot patul, Bulă sforăie...
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Ceva NEMAIVĂZUT se întâmplă în interiorul planetei Jupiter! Astronomii sunt șocați
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Ce s-a ales de Maria Sharapova. Considerată cândva cea mai frumoasă sportivă din lume, a ajuns acum de nerecunoscut
Adevărul despre SERVICE-URILE AUTO. Ce trebuie să știe cei care își duc mașina la reparat
Adevărul despre SERVICE-URILE AUTO. Ce trebuie să știe cei care își duc mașina la reparat
"Plângea acolo lângă schit". Primele imagini cu Radu Ayan, copilul de 2 ani găsit după 24 de ore de la…
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Avionul supersonic mai rapid decât Concorde: Londra-New York în 2,5 ore. Incidentul care a pus cruce proiectului
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Când joacă Simona Halep cu Badosa la Miami şi pe cine ar putea întâlni în turul doi
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Cele mai fiabile SUV-uri în 2024. Mașini care țin cu buzunarul - VIDEO
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce a intervenit Irina Fodor: „Știe ce are de făcut!”
Ce jurat a câștigat prima amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite: „Cineva a vrut să mă omoare!”. De ce…