România U21 – Danemarca U20 1-0! Tricolorii lui Rădoi au trecut „examenul” cu nordicii. Drăguș a marcat unicul gol al partidei

Redactor:
Andru Nenciu
Redactor:
Daniel Anghel
România U21 - Danemarca U20 1-0! Tricolorii lui Rădoi au trecut
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • România a pierdut primul meci amical, cu Spania, scor 1-0.
  • Meciul este transmis de TVR și de FRF TV.
  • LIVE VIDEO AICI

România U21 – Danemarca U20 1-0 (Drăguș 42)

  • România U21: Căbuz (Vlad 46) – Butean (Ștefan 46), Pașcanu, Grigore (Rus 82), Boboc (Sorescu 70) – Nedelcu (Casap 61), Olaru (Ciobanu 82)- Moruțan (Drăghici 61), Fulop (Dragomir 70), Drăguș (Coman 61) – Tudorie (Sîntean 70)
  • Rezerve:  V. Gheorghe
  • Danemarca: P. Jensen – Anyembe. Kaltoft, Bech, Amundsen – Strunck , J. Sorensen – Lunding, N. Laursen, Eskesen – Odgaard
  • Rezerve: Christensen – Ibsen, Sorensen, Hjulmand, Yesterlund, Marcussen, Abou Ali, Roerslev
     

Minutul 90+3: Fluier final la Marbella! Tricolorii câștigă un meci pe care l-au dominat în întregime. Denis Drăguș a marcat unicul gol al partidei, chiar înainte de pauză. Acesta a fost înlocuit în repriza secundă de Florinel Coman, care a bifat alte două ocazii periculoase la poarta nordicilor.


Minutul 86: Danezii joacă în spate pentru Jensen, balonul este recuperat de Vlad Dragomir care retrimite în careu pentru Sîntean, dar șutul acestuia din prima este blocat de defensiva nordicilor.


Minutul 77: Acțiune individuală a lui Coman! Mijlocașul trece de un fundaș al danezilor și trage puternic la colțul scurt, însă Jensen este atent și respinge în corner.


Minutul 74: Prima ocazie a lui Florinel Coman, la 13 minute după ce l-a înlocuit pe Denis Drăguș! Șeptarul naționalei U21 trimite puternic pe spațiul porții, cu interiorul, dar Jensen boxează și îndepărtează pericolul.


Minutul 69: Emoții mare în careul tricolorilor! Laursen s-a jucat cu defensiva noastră dar nu l-a putut execută pe Andrei Vlad din poziție ideală. Juniorul celor de la Aalborg a tras slab, fix în brațele portarului de la FCSB.


Minutul 48: Penalty neacordat pentru tricolori! Fulop cade în careu în urma unui duel cu Strunck, dar centralul partidei nu a acordat lovitură de la punctul cu var. Contactul dintre cei doi jucători este evident.


Minutul 46: S-a reluat jocul!


Minutul 45: Pauză la Marbella, după o repriză dominată în întregime de tricolorii lui Mirel Rădoi.


Minutul 42: GOOOOOL România! Drăguș înscrie după o acțiunea personală. Atacantul celor de la Viitorul a trecut de un adversar, și-a așezat mingea pe piciorul drept și a trimis în vinclu. Jensen, fără replică.


Minutul 37: Tudorie, aproape de a deschide scorul! Atacantul celor de la FC Voluntari a reluat cu capul o centrare venită de pe partea dreaptă, dar mingea a fost pe direcția lui Jensen, care a reținut fără emoții.


Minutul 26: O primă șansă a lui Nedelcu! Mijlocașul celor de la FCSB trimite un șut-centrare dar Jensen este atent și reține balonul înainte ca acesta să depășească linia porții.


Minutul 21: Fără ocazii periculoase până în acest moment! Elevii lui Mirel Rădoi încearcă să-l joace cu mingi lungi pe Tudorie, dar atacantul celor de la FC Voluntari nu a reușit să-i pună probleme lui Jensen.


Minutul 8: Început bun de partidă pentru tricolori, care mențin posesia și încearcă să „desfacă” defensiva nordicilor, însă fără succes până în acest moment. Tudorie a primit o pasă pe poziție viitoare în fața porții, însă a fost surprins de arbitrul de margine în poziție de offside.


Minutul 1: Fluier de start la Marbella! Partida a început cu o întârziere de 15 minute. Pașcanu este căpitanul naționalei României în absența lui Ionuț Radu, portarul care s-a întors la echipa sa de club, Genoa, în urma unei înțelegeri între italieni și Federația Română de Fotbal.


19:10 Așa arată primul 11 al danezilor! Vedeta echipei este, fără dar și poate, atacantul Jens Odgaard, legitimat la Sassuolo. Acesta a prins 15 minute în acest sezon pentru prima echipă a italienilor, în Serie A.

  • Peter Jensen (21 de ani) – FC Nordsjaelland
  • Daniel Anyembe (20 de ani) – Esbjerg
  • Andreas Kaltoft (20 de ani) – Vendsyssel
  • Christian Bech (19 ani) – Aarhus Fremad
  • Malte Amundsen (21 de ani) – Vejle Boldklub
  • Nicklas Strunck (19 ani) – FC Nordsjaelland
  • Jacob Lungi Sorensen (21 de ani) – Esbjerg
  • Kasper Lunding Jakobsen (19 ani) – Aarhus
  • Nicolai Laursen (19 ani) – Aalborg U19
  • Julius Eskensen (20 de ani) – Odense Boldklub
  • Jens Odgaard (19 ani) – Sassuolo

18:40 Startul partidei de la Marbella va fi întârziat cu 15 minute datorită faptului că reprezentativa U20 a danezilor a „nimerit” la alt stadion. Aceștia au mers la stadionul din oraș, dar partida se va disputa la Marbella Football Center, locație aflată la 20 de kilometri de locul în care internaționalii danezi s-au prezentat inițial.


18:00 Tricolorii U21 au „inspectat” gazonul înaintea partidei cu Danemarca de la Marbella Football Center.


17:37 Avem echipa de start a tricolorilor! Pașcanu, Boboc, Nedelcu și Drăguș sunt singurii care au fost titulari și în primul meci amical al reprezentativei U21, cu Spania. Cătălin Căbuz (Hermannstadt) a fost titularizat de Mirel Rădoi pentru că Ionuț Radu s-a întors la echipa sa de club, Genoa.


Calificată la Europeanul U21 din Italia și San Marino, reprezentativa de tineret condusă de Mirel Rădoi și Adrian Boingiu  dă piept azi, de la ora 19:00, ora României,cu Danemarca.

Partida se va desfășura la Marbella Football Center și va fi transmisă în direct de TVR 1, dar și pe canalul de Youtube FRF TV și pe pagina de Facebook a echipei naționale, scrie www.frf.ro. În cantonamentul de la Benahavis, în sudul Spaniei, selecționerul Mirel Rădoi pune la punct ultimele detalii înaintea partidei cu Danemarca. Acesta este ultimul test premergător Campionatului European din iunie, ce va fi găzduit de Italia și San Marino, mai scrie sursa citată.

LOTUL PENTRU CANTONAMENTUL DIN SPANIA

Portari: Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia), Cătălin Căbuz (FC Hermannstandt), Andrei Vlad (FCSB)

Fundași: Mihai Butean (AFC Astra), Deian Sorescu (FC Dinamo), Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia), Ricardo Grigore (FC Dinamo), Adrian Rus (Sepsi Sf. Gheorghe), Virgil Ghiță (FC Viitorul), Florin Ștefan  (Sepsi Sf. Gheorghe), Radu Boboc (FC Viitorul)

Mijlocași: Vlad Dragomir (Perugia/Italia), Dragoș Nedelcu (FCSB), Lorand Fulop (FC Botoșani), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (Gaz Metan Mediaș), Florinel Coman (FCSB), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FCSB), Valentin Gheorghe (AFC Astra), Stephan Drăghici (U Craiova 1948 CS)

Atacanți: Denis Drăguș (FC Viitorul), Andrei Sîntean (Sepsi OSK), Alexandru Tudorie (FC Voluntari)


Biletele pentru turneu final pot fi achiziționate de pe platforma romanianfans.vivaticket.it.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria
GRUPA C: Anglia, Franța, România, Croația

Programul grupei C:
18 iunie 2019: România – Croația (San Marino, 19:30*), Anglia – Franța (Cesena, 22:00)
21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franța – Croația (San Marino, 22:00)
24 iunie 2019: Franța – România (Cesena, 22:00), Croația – Anglia (San Marino, 22:00)
*Ora României

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 orașe din Italia și în San Marino: Bologna, Reggio nell”Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câștigătoarele și cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă, o poveste tristă
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis! În spate se ascunde, însă,…
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
Vestea primită de Horațiu Moldovan la patru luni de la transferul la Atletico Madrid
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Céline Dion, de nerecunoscut din cauza BOLII! S-a transformat total în ultima perioadă. Boala teribilă de care suferă cântăreața
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un…
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur. "Stăm şi aşteptăm. Situaţia…
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj. Ce era înauntru, de fapt
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui dintr-un supermarket Lidl din Cluj.…
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Teroarea evreilor demascați de Gestapo: „Am fost învățați să-i recunoaștem după structura craniului. Tu provii dintr-o familie bună“ VIDEO
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
Manchester City o umileşte pe Brighton şi menţine presiunea asupra lui Arsenal
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii ❗
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele