România schimbă sponsorul

12 sep 2008 25 afişări Nationala
România schimbă sponsorul Contractul cu noul sponsor intră în vigoare de la începutul anului viitor

FRF va încasa două milioane de euro de la Ursus. Parteneriatul dintre federaţie şi Bergenbier se încheie la sfârşitul acestui an, iar federalii au reuşit să încheie un contract avantajos, tot cu un producător de bere. De data aceasta, echipamentul tricolorilor va purta însemnele Ursus. Noul sponsor va vira în cont suma de două milioane de euro în trei ani, adică puţin peste 600.000 de euro pe sezon, spre deosebire de cei 300.000 de euro care intrau în vistierie de pe urma vechiului contract semnat cu Bergenbier. Colaborarea dintre FRF şi Bergenbier ia sfârşit după nouă ani, primul contract de sponsorizare dintre cele două părţi datând încă din 1999.

Revine Ursus
Ursus se implică astfel din nou în fotbalul românesc, după o pauză de şapte ani. În perioada 1999-2001, firma producătoare de bere a susţinut financiar campionatul intern, în aceste două sezoane primul eşalon fotbalistic purtând numele de Divizia A Ursus. Pe vremea aceea, Liga Profesionistă de Fotbal a încasat o sumă frumuşică de pe urma contractului cu cei de la Ursus, 200.000 de dolari.


9ani a durat înţelegerea Federaţiei Române de Fotbal cu firma producătoare de bere Bergenbier

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.