Răzvan Burleanu, criticat de Gică Popescu pentru una dintre cele mai controversate decizii luate înainte de EURO: "Asta înseamnă nepricepere!"

22 iun 2016 10508 afişări Nationala
Răzvan Burleanu, criticat de Gică Popescu pentru una dintre cele mai controversate decizii luate înainte de EURO: "Asta înseamnă nepricepere!"

Gică Popescu a criticat modul în care FRF a renunţat la staff-ul medical al naţionalei, cu doar o lună înainte de startul Campionatului European. Fostul mare internaţional român este de părere că şefii FRF au dat dovadă de nepricepere.

Una dintre cele mai controversate decizii luate de Federaţie a fost renunţarea la serviciile medicului Pompiliu Popescu, deşi mai era o lună până la startul EURO 2016. Gică Popescu susţine că fostul medic al naţionalei este un profesionist şi a fost mazilit doar pentru că era ultimul angajat FRF care aducea aminte de ”Generaţia de Aur”.

Totuşi, Gică Popescu este de părere că această măsură ar fi trebuit luată după EURO, pentru a nu-i bulversa pe jucători:

”Am lucrat 15 ani cu doctorul Pompiliu Popescu. Nu mi-a dat nici măcar o singură dată diagnostic greşit. Veneam de la Eindhoven şi chiar de la Barcelona să mă consulte doctorul Pompiliu Popescu. OK, nu voiai să mai rămână în FRF firimitură din ”Generaţia de Aur”. Dă-l afară, dar după Campionatul European. Nu poţi să-l dai afară cu o lună înainte de EURO. Asta înseamnă nepricepere. Ia-l după EURO, dă-i un buchet de flori, mulţumeşte-i, chiar dacă nu-l suporţi. Fă-o ca în fotbalul important, chiar dacă nu-l suporţi!”, a declarat Gică Popescu la Antena 3.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.