Primul discurs al lui Răzvan Burleanu după eşecul din Suedia. Presiunea sub care joacă tricolorii: "Am discutat cu ei şi mi-au spus asta"

26 mar 2019 1459 afişări Nationala
Primul discurs al lui Răzvan Burleanu după eşecul din Suedia. Presiunea sub care joacă tricolorii: "Am discutat cu ei şi mi-au spus asta"

Prezent la un eveniment la care s-a dat startul procedurii de cumpărare a biletelor pentru EURO 2020, Răzvna Burleanu (34 de ani) a vorbit pentru prima dată după eşecul naţionalei României, 1-2 cu Suedia în startul preliminariilor, şi a dezvăluit că tricolorii au început să resimtă o presiune suplimentară în momentul în care au aflat că tragerea la sorţi pentru turneul final de anul viitor va fi găzduită de Bucureşti.

"Nu numai că este important, dar trebuie să fim prezenţi la Euro 2020. Lucrul acesta este împărtăşit atât de noi ca administraţie, cât şi de  suporteri şi de stafful tehnic şi de către jucători. Mai ales că în aceste zile am fost foarte aprope de ei şi ştiu că conştientizează şi îşi dau seama de importtanţa acestui eveniment. Am avut posibilitatea să discut cu jucătorii şi mi-au spus să au simţit o presiune în plus când au aflat că la Bucureşti va avea şi tragerea la sorţi, astfel încât toarte reflectoarele vor fi puse pe România la finalul acestui an şi sunt foarte încrezători pe capacitatea noastră de a merge la Euro 2020", a declarat Burleanu, citat de telekomsport.ro.

În total, patru milioane de bilete vor fi puse în vânzare pentru oamenii care doresc să urmărească pe viu partidele de la EURO 2020: "Posibilitatea şi discuţiile mele cu cei tineri sunt zilnice şi le transmit mereu să ţintească să joace la Euro 2020 fiindcă este cel mai mare eveniment sportiv, fiindcă acolo se joace fotblaul de înaltă calitate şi fiindcă în afara terenului oamenii sunt extrem de entuziaşti, bucuroşi şi suferă pentru echipa lor naţională. Aşa că vă riog să nu rataţi niciunul din cele patru meciuri care se joacă pe Naţional Arena, fiindcă sunt momente unice şi greu de redat", spune Lucian Sânmărtean, completat de Miodrag Belodedici, ambasadorul EURO 2020: "Ştim cu toţii că este un eveniment foarte important, cel mai important eveniment de până acum. Cele patru meciuri care se vor juca în România, în Bucureşti dau ocazia suporterilor, oamenilor care iubesc fotbalul, mai ales copiilor care iubesc fotbalul şi le place să aibă oportunitatea să vină la stadion, să urmărească jocurile. Ca ambasador vreau să mă străduiesc să mă ridic la nivelul cel mai înalt, să promovez acest Campionat European şi le urez băieţilor multă, multă bafta şi să fie prezenţi şi în 2020".

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.