Prima reacţie a lui Maxim după ce a fost lăsat în afara lotului: ”Nu voi înceta să am coloană vertebrală. Celor care se bucură că nu voi fi acolo, le doresc sănătate!”

1 iun 2016 15106 afişări Nationala
Prima reacţie a lui Maxim după ce a fost lăsat în afara lotului: ”Nu voi înceta să am coloană vertebrală. Celor care se bucură că nu voi fi acolo, le doresc sănătate!” foto: Mediafax

Numele lui Alexandru Maxim a fost pomenit în repetate rânduri la începutul acesti săptămâni drept principal ”favorit” pentru ocuparea celui de-al cincilea lor de pe lista cu fotbalişti care nu vor prinde EURO 2016. Anghel Iordănescu a luat decizia luni seara, iar marţi l-a anunat pe fotbalistul lui VfB Stuttgart că nu va face parte din delegaţia României.

Extrem de dezamăgit de întregul deznodământ, în special în contextul în care a şi retrogradat din postura de rezervă cu VfB Stuttgart, Alexandru Maxim a transmis un mesaj prin intermediul contului său oficial de Facebook. Îl redăm în totalitate:

”Nu aş fi scris aceste rânduri, însă am fost plăcut surprins de sutele de mesaje pozitive primite în tot acest scurt timp. Vreau doar să precizez că am fost foarte mândru şi privilegiat în acelaşi timp că am putut ajuta echipa naţională să se califice la Campionatul European. În aceeaşi ordine de idei, aş vrea să spun că sunt foarte mândru de tot ce am realizat în ultimii ani, lucruri pe care le-am realizat muncind şi făcând foarte multe sacrificii.

Însă consider că în viaţă sunt alte lucruri mai importante decât fotbalul. Unul dint ele, de care sunt cel mai mândru, e modul în care am fost educat şi crescut de familia mea. Nu voi înceta niciodată să am coloană vertebrală indiferent de persoanele cu care voi vorbi şi situaţiile în care mă voi afla. Vă mulţumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Închei prin a le ura baftă colegilor mei la Campionatul European, iar acelor persoane care sunt satisfăcute de faptul că eu nu voi fi acolo le doresc multă sănătate şi sper, cu toată sinceritatea, să aibă parte măcar o dată în viaţă de satisfacţiile pe care le-am avut eu făcând ceea ce iubesc. 

Cu respect, Alexandru Maxim!”

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.