Penibil? Lamentabil? Rușinos? Alegeți voi! Sadiku Tătărușanu ne trimite acasă după 0-1 cu Albania și visul optimilor e spulberat. Suntem a doua echipă eliminată matematic de la EURO după un joc dezastruos

Penibil? Lamentabil? Rușinos? Alegeți voi! Sadiku Tătărușanu ne trimite acasă după 0-1 cu Albania și visul optimilor e spulberat. Suntem a doua echipă eliminată matematic de la EURO după un joc dezastruos
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • România a devenit a doua echipă eliminată matematic de la EURO 2016, după o prestație lamentabilă cu Albania, într-un meci pe care l-am pierdut, 0-1, după o gafă a lui Tătărușanu.

În momentul în care ne-am îmbarcat în avionul de Franța ne-am creionat, fiecare dintre noi, un scenariu clar. Meciul cu Franța e bonus, avem nevoie de un egal cu Elveția și o victorie cu Albania, echipa considerată de mulți cea mai slabă de la EURO. Am scos o remiză cu elvețienii și a venit momentul adevărului. Duminică, 19 iunie, stadionul din Lyon, locul în care am fost penibili.

Trebuie să batem Albania ca să ne calificăm. E propoziția rostită la orice colț de stradă din această țară. Trebuie să batem Albania, dar începem meciul cu doi închzători – Hoban și Prepeliță – și cu Mățel în stânga. În start, acest lucru nu se vede și ne păcălim puțin. Albanezii sunt violenți, îi lovesc dur pe Mățel, Săpunaru și Hoban, dar arbitrul Pavel Kralovec nu vrea să scoată cartonașele. Încercăm primii, prin Stanciu, dar șutul golgheterului e respins de Berisha. Încearcă și ei, la o fază la care ne prind pe contraatac (36), dar Lenjani oferă ratarea turneului. 

Tătărușanu ne îngroapă. A doua oară în trei meciuri

Pe albanezi îi cunoaștem. Sunt rapizi, determinați, bagă capul unde noi nu băgăm piciorul. Sunt arțăgoși, ațâță și enervează și se agață de fiecare șansă. Iar a doua șansă a venit rapid, în minutul 43, când Tătărușanu și-a arătat limitele. Portarul ținut de Iordănescu în poartă după ce a pierdut un duel aerian cu Giroud în meciul de deschidere ieste complet aiurea, uită regulile elementare, e prins pe drum și Armando Sadiku deblochează tabela. E minutul 44 și avem o repriză și puțin pentru a răsturna un meci pe care l-am început bine.


Momentul în care Tătărușanu iese din poartă ca un amator și pune cruce speranțelor.

Doar că norocul nu ține cu o echipă fricoasă cu Elveția, amorțită și fără idei. Generalul își recunoaște greșeala, îl aruncă în luptă pe Sânmărtean, dar e greu când te bazezi pe un singur jucător. Stanciu dispare subit din joc, Adi Popa își ocupă locul care i se cuvine, pe banca de rezerve, dar tot nu mișcăm nimic. Mai mult, Alibec, singurul fotbalist capabil să se ia la trântă cu adversaii cade rău, își prinde piciorul în gazon și e scos cu targa, oferind cea mai greu de privit imagine de la Europenele pe care noi le părăsim prin ușa din dos. Singura șansă vine la un șut al lui Andone care izbește bara transversală (77), apoi înjură în spaniolă. Înjurăm și noi, în fața televizoarelor, când vedem că asistentul lui Pavel Kralovec îl oprește eronat pe Torje din drumul spre gol. 

Capotăm, nu mai suntem lucizi, nu pasăm și Stanciu transformă câteva încercări. Finalul ne prinde fără vlagă, nervoși, fără idei și incapabili să mai mișcăm. Plecăm acasă de la EURO, dar nu reușim măcar să o facem cu capul sus și devenim a doua echipă care părăsește matematic competiția, după Ucraina.

Vom reveni la București și vom urmări cu atenție portari care știu să iasă pe centrări, mijlocași închizători care știu să paseze și antrenorii curajoși, care nu refuză jocul așa cum a făcut-o Generalul Iordănescu într-o seară tristă de iunie, la Lyon.

România – Albania 0-1 (Sadiku 44)

  • România: TÁtÁrușanu – SÁpunaru, Chiricheș, D. Grigore,   Mățel – Hoban, PrepelițÁ (Sânmărtean 46) – Popa (Andone 68), Stanciu, Stancu – Alibec (   Torje 57)
  • Albania: Berisha –   Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli – Lila,   Memushaj,   Basha (Cana 83), Abrashi, Lenjani (Roshi 77)- Sadiku (Balaj 59)

Franța – Elveția 0-0

  • Franța: Lloris – Jallet, Rami, Koscielny, Evra – Cabaye, Sissoko, Pogba – Griezmann, Gignac, Coman
  • Elveția: Sommer – Lichtsteiner, Schar, Djourou, Ricardo Rodriguez – Behrami, Dzemaili, Xhaka – Shaqiri, Embolo, Mehmedi

Clasamentul final din Grupa A:

  • Franța 7 puncte
  • Elveția 5 puncte
  • Albania 3 puncte
  • România 1 punct

23:52 FINAL DE MECI! Pavel Kralovec fluieră pentru ultima dată în acest meci, la capătul a 95 de minute de coșmar, în care nu am putut bate o echipă a Albaniei văzută mult sub noi. Ne luăm biletele de București și ne întoarcem acasă, devenind a doua echipă eliminată matematic de la EURO, după Ucraina. Albanezii încep sărbătoarea, dar mai au de așteptat pentru a afla dacă merg sau nu în optimi!


23:48 O imagine cu un om care a înțeles foarte puține spre deloc din ce s-a întâmplat pe teren. Îl așteptăm la declarațiile de după un turneu final ratat, când, probabil, ne va spune că a fost o experiență utilă. Franța – Elveția s-a terminat egal, 0-0, iar cele două echipe merg braț la braț în optimi. Noi vom merge acasă dacă nu marcăm de două ori în ultimele trei minute de prelungire.


23:45 Nu mai suntem lucizi, nu mai pasăm, albanezii ne prind pe contraatac și știu cum să țină de minge și să tragă de timp. E minutul 88 și jocul ofensiv al României e un fel de fiecare pentru el.


23:40 Albanezii știu să tragă de timp, dar nu avem ce să le reproșăm. Știm că și noi am fi făcut la fel. Intră și Cana, căpitanul ilirilor, în locul lui Berisha.


23:38 Stanciu vrea prea mult de la o fază în care Torje aștepta liber în flancul drept, șutează de la distanță, dar trimite mult peste. Încă 10 minute de speranță.


23:34 BARĂ‚! Torje pasează pentru Andone, vârful Cordobei are o execuție de atacant, șutează violent, dar mingea lovește bara transversală a porții lui Berisha. Mai sunt 15 minute și putem spune că am avut ghinion. În Franța – Elveția, Payet lovește și el bara.


23:30 Decizie greșită a arbitrilor! Cehul dictează ofsaid la o fază în care Sânmărtean pasează pentru Torje, iar Bogdan Stancu era singur cu poarta goală. Reluările arată că Torje a fost pe linie cu Hysaj, dar asistentul lui Kralovec, arbitru venit din Cehia, adică echipă care se bate, teoretic, cu România pentru un loc în optimi, ridică fanionul.


23:24 Sânmărtean croșetează prin defensiva adversă, scoate un fault la 25 de metri, tot el bate lovitura liberă dar țintește zidul. E minutul 67 și nu reușim să ne apropiem de poarta lui Berisha. La Lille, Franța – Elveția e 0-0. Iordănescu face și ultima schimbare, cu Andone în locul lui Adi Popa.


23:21 Cehul Kralovec e un arbitru foarte greu de înțeles, cel puțin astăzi. I-a iertat pe albanezi în startul meciului, când au avut două intrări violente, iar aproape orice cădere a adversarilor noștri e percepută drept fault.  Florin Andone va fi, probabil, ultima schimbare a lui Iordănescu.


23:19 Capul, sus Denis! Alibec e scos cu targa și dus la vestiare. Probabil va lipsi mult timp de pe teren…


23:17 Nu jucăm nimic, iar la Franța – Elveția nu se joacă din alte motive: s-a spart mingea 🙂


23:13 Scene horror! Ne temem de ce e mai rău pentru Denis Alibec. Atacantul Astrei își prinde piciorul în gazon, e lovit de un adversar și urmează o imagine greu de privit. Rămâne întins pe teren, apoi e luat cu targa și scos. Cel mai probabil e vorba despre o problemă la genunchi, care pare destul de gravă. Intră Torje și Stancu trece vârf.


23:10 Ne liniștim rapid, Mățel face un fault la marginea terenului și vede cartonaș galben la prima intrare de acest fel.


23:06 Sânmărtean preia controlul la mijlocul terenului, începe slalomurile printre fundașii adverși, dar Adi Popa nu e în stare nici să se dea la o parte din calea lui. Albanezii scapă pe contraatac, Sadiku e lansat excelent, dar Hoban lasă un picior în spate și oprește atacul.


23:03 A început repriza a doua. Iordănescu mută și apelează la soluția Sânmărtean, care intră în locul lui Prepeliță. Am ajuns să ne punem speranțele în „Magician”.


22:47 Pauză la Lyon, pauză și la Lille. Nu că ar conta foarte mult acum, dar Franța – Elveția e 0-0. Noi? Așteptăm ceva, orice, după pauză. E clar pentru oricine de pe această planetă că e nevoie de Sânmărtean, poate și de Torje.


22:44 GOL ALBANIA! E clar, Tătărușanu are de gând să ne îngroape și face tot posibilul. Memushaj centrează plouat din dreapta, Tătărușanu iese complet aiurea, e prins la mijlocul drumului, Armando Sadiku reia cu capul și tabela arată 0-1. Prea multe nu pot fi de spus….


22:40 Avem posesia, încercăm să plecăm de jos cu construcția, dar mingile ajung greu la Nicușor Stanciu, cel care ar trebui să împrăștie pasele de calitate. Încearcă Adi Popa o incursiune, e blocat și obține un corner, dar execuția lui Stanciu e slabă. A doua în acest meci.


22:33 Tremurăm din nou. Albanezii sunt extrem de agresivi, vin peste noi și nimeni din echipa noastră nu are cum să țină de minge. Prepeliță se scoate ușor din joc, Memushaj îl ridiculizează, dar Tătărușanu respinge în corner. Imediat, Basha șutează din mijlocul careului, dar scoate mingea din stadion și scăpăm. Nu e bine ce se întâmplă. La Lille, Elveția are posesia (55%), dar Franța domină și a strâns opt cornere în primele 35 de minute.


22:28 Startul bun de meci e lăsat, ușor-ușor, în spate. Am ajuns în minutul 30 și construcția noastră se bazează pe mingile lungi trimise de Dragoș Grigore și Chiricheș. Stanciu coboară rar să ia mingi, Prepeliță și Hoban nu produc nimic.


22:23 Albania ratează cea mai mare ocazie a turneului! Lila e lansat excelent pe dreapta, Mățel stă departe, defensiva noastră e scoasă din joc, mingea ajunge în fața porții, de unde Lenjani reia peste poartă. Incredibil, dar albanezul a ratat din trei metri, cu poarta goală! Probleme pentru Săpunaru, accidentat după un duel cu Agolli.


22:21 Puteam primi o veste foarte bună de la Lille. Pogba a prins un șut violent de la 25 de metri, dar mingea a lovit transversala lui Sommer. Noi continuăm să dominăm, să avem posesia, dar albanezii încep să închidă din culoarele din defensivă.


22:16 Primul moment în care Denis Alibec iese la rampă. Atacantul Astrei scapă de doi adversari, înaintează și încearcă o execuție de efect, dar șutul său cu stângul trece puțin pe lângă poartă.


22:13 Continuăm să dominăm jocul, albanezii continuă să joace defensiv și agresiv. Pogba are prima ocazie a Franței, dar șutul vedetei lui Juve e scos de Sommer.


22:08 OCAZIE ROMÂNIA! Jucăm bine, stăm sus, mijlocul lor e depășit și Stancu șutează violent de la marginea careului, dar același Berisha respinge cu greu în față. La Lille, Elveția începe mai bine și are prima ocazie, după un corner, dar Lloris scapă.


22;:05 Tragem al doilea șut pe poartă, prin Hoban, dar Berisha respinge. Imediat, Basha sare cu piciorul foarte sus, îl lovește pe același Hoban, îi găurește și tricoul, dar scapă cu un cartonaș galben. E puțin spus că albanezii joacă agresiv.


22:03 Începem bine, Alibec protejează excelent o minge, Mățel pasează la Stanciu, dar șutul decarului trece peste poarta lui Berisha. Un detaliu interesant, Petr Ardeleanu, arbitru adițional, e ceh cu origini românești.


22:00 Pentru o țară, pentru 18 milioane de suporteri! A început meciul care ne poate aduce calificarea în optimi!


21:53 Torje e și el pe bancă, dar nu pare afectat. Mijlocașul nostru are timp și chef de glume cu mascota 🙂


21:44 O victorie la zero a Franței ne-ar aduce calificarea de pe locul al doilea dacă am învinge Albania, dar Deschamps pare să aibă alte planuri. Eroul Payet a ieșit din schemă, iar în echipă și-au făcut loc rezervele Jallet, Cabaye, Sissoko, Gignac și Coman.


21:35 Semn bun. Cota pentru victoria României scade în ultimele ore, semn că pariorii sunt cu noi. 20 de minute până la meci.


21:22 Chappie merge pe Albania, dar parcă mai multă încredere am avea în omul care a decis finala de la EURO 2000. Trezeguet merge pe o victorie a noastră, 1-0, și pe un succes al Franței, scor 2-0. Sperăm să nimerească bine David, pentru că ar însemna să terminăm pe locul al doilea dacă pronosticurile lui s-ar adeveri.


21:20 Chappie e un porcușor de Guineea care are obiceiul de a alege câștigătoarele meciurilor de la EURO. Vedeți mai jos varianta sa pentru România – Albania.


21:16 După o lungă așteptare am aflat și echipa de start a Albaniei. Nu joacă Cana, căpitanul ilirilor, chiar dacă și-a terminat suspendarea după cartonașul roșu primit cu Elveția.


21:01 Aici comentăm LIVE pe seama echipei alese de Iordănescu.


20:59 Avem echipa de start a lui Anghel Iordănescu. Nicio surpriză, presa și-a făcut treaba și a anunțat exact 11-lea gândit de General.


20:50 Răzvan Raț e accidentat și nu-și va ajuta colegii din teren în această seară. Fostul căpitan e pe stadionul din Lyon și tocmai a oferit un moment frumos. În fix 10 minute vom avea echipele de start.


20:32 Start la selfie-uri! Elevii lui Anghel Iordănescu au ieșit pe teren pentru a inspecta gazonul, iar tradiția spune că toți își vor ocupa memoria smartphone-urilor cu poze. În altă ordine de idei, dacă vreți să câștigați de 17 ori banii pariați mizați pe pronosticul lui Viorel Moldova. Secundul naționalei mizează pe 3-1.


20:20 Ciprian Marica a crezut, mult timp, că se va afla la EURO, dar anii care au trecut peste el și accidentările nu i-au permis o nouă participare la turneul final. De aceea, vârful rămas liber de contract după despărțirea de Steaua a trecut la meseria de analist și, din când în când, postează mesaje pline de subtanță pe facebook. Dacă vreți să citiți un Iohannis în varianta fotbalistică, postul de mai jos e tot ce vă trebuie.


20:07 Avantaj Sânmărtean :). Ploaia de la Lyon s-a oprit, gazonul arată foarte bine cu două ore înaintea meciului. Se răzgândește Generalul și mizează pe Lucian? 


20:00 Până la urmă la asta se reduce fotbalul. Mergem la EURO să ne simțim bine, nu să ne batem ca disperații pe străzi. Fanii români și albanezi nu au nicio rivalitate, nu se troznesc reciproc și așteaptă meciul. Nici de ultrașii maghiari nu am auzit nimic, încă, deși eram amenințați că vor veni cohoarde gata să-i bată pe români.


19:30 Mai sunt două ore și jumătate până la meci, lucrurile cu echipa de start sunt destul de clare, așa că ne îndreptăm atenția și spre meciul de la Lille, dintre Franța și Elveția. O victorie la zero a echipei a lui Deschamps și una a noastră ne duce în optimi de pe locul doi. Asta e atmosfera din Lille.


19:10 Imaginea care demonstrează că patriotismul nu are vârstă. Doamna de mai jos este Maria Cornea, are 90 de ani și a venit la Lyon pentru a susține naționala României.


18:31 Lucian Sânmărtean pare resemnat cu gândul că nu va începe din primul minut nici cu Albania. „Magicianul” nu a jucat deloc cu Franța și Albania și a ales să dea frâu liber sentimentelor pe contul personal de facebook. „Câteodată nu ți se dă ceea ce vrei acum pentru că ceva mai bun este pregătit pentru mai târziu”, e mesajul postat de fostul mijlocaș al Stelei.


 


18:01 V-ați gândit vreodată că Anghel Iordănescu e în stare să controleze chiar și vremea? Ei bine, la Lyon plouă foarte tare, motiv pentru care gazonul de pe Stade Olympique Lyonnais va fi unul greu. Probabil Generalul știa aceste lucruri și le-a luat în calcul atunci când a decis ca Sânmărtean să rămână pe banca de rezerve.


17:40 Lucian Sânmărtean era dat titular, în ideea în care trebuie să atacăm și să marcăm pentru a ne califica, dar Iordănescu preferă să rămână fidel stilului cu doi închizători. Mihai Stoica, cel care nu poate fi acuzat că e un mare fan al mijlocașului de 36 de ani, nu e de acord cu decizia selecționerului. Voi ce credeți, merita un loc în echipa de start?


17:15 Fanii albanezi au luat cu asalt orașul Lyon. Mii de iliri sunt prezenți pe străzile orașului, unde-și încurajează deja favoriții. Un lucru e clar, Cana și compania vor fi susținuți așa cum trebuie în această seară. Și nu ne referim doar la doamnele frumoase din tribune.


16:43 Noutăți despre echipa de start pe care o va alege Anghel Iordănescu. Dolce Sport anunță că Mățel va juca în flancul stâng al apărării, Hoban și Prepeliță vor forma cuplul de închizători, iar Alibec va fi singurul vârf.


14:52 Presa internațională nu crede că Albania poate realiza surpriza contra României și regretă deja despărțirea de cele două simpatice fane.


14:16 Tricolorii au ieșit la o plimbare în preajma hotelului la care sunt cazați.


sursa foto: frf.ro


13:04 La Stade de Lyon a avut loc ședința tehnică dinaintea meciului România – Albania. UEFA a anunțat că toate biletele la acest joc au fost vândute. Gazonul, protejat ieri prin mutarea antrenamentelor oficiale ale celor două echipe, se prezintă în condiții bune. Fanii români vor găsi pe scaune, la fel ca la precedentele două jocuri, stegulețe cu tricolorul.


sursa foto: frf.ro


12:17 Jucătorii naționalei au ieșit la o scurtă plimbare pe străzile din Lyon. Raț, Pintilii și Filip au avut parte de un tratament special din partea lui Iordănescu: selecționerul i-a oprit pentru antrenamente separte, în speranța că măcar unul dintre cei doi fundași va demonstra că a depășit problemele medicale și poate juca împotriva Albaniei.


11:26 Luăm în calcul doar calificarea! Poziția a doua sau a treia din grupă ne scot în cale adversari puternici (DETALII AICI)


10:32 În celălalt meci al grupei, confruntarea dintre Franța și Elveția, Hugo Lloris va egala recordul lui Deschamps (DETALII AICI)


 09:12 Șansele României de a trece de grupe, în viziunea italienilor de la Gazzetta dello Sport


România e la 90 de minute de o calificare în optimile Euro 2016, iar adversară va fi Albania, o echipă care nu a mai reușit vreo victorie în fața tricolorilor de peste 68 de ani. Trei puncte în partida de duminică seară ar aduce trupa lui Iordănescu la un total de patru, ce ne oferă șanse și la ocuparea locului doi în grupă, dacă Elveția pierde în fața Franței. Chiar dacă nu va urca pe locul doi, România are toate șansele să ajungă în optimi de pe locul trei, ca unul din cele mai bune locuri 3 (toate calculele sunt aici).

1948 este anul ultimei victorii a Albaniei în fața României, iar de atunci s-au mai disputat 15 partide în care tricolorii 11 victorii și 4 remize. Egalul nu ne ajută însă duminică seară, chiar dacă ne-ar asigura locul trei. Cu doar două puncte, e imposibil să prindem primele patru poziții în clasamentul locurilor 3.

Forțat și de problemele de lot, Anghel Iordănescu pregătește o formulă mai ofensivă față de primele două partide de la Euro 2016 și sunt șanse mari să-i vedem în teren din primul minut pe Lucian Sânmărtean și Nicușor Stanciu. Stelistul e sigur de titularizare după ce a fost menajat cu Elveția, în timp ce o decizie în cazul lui Sânmărtean va fi luată și în funcție de starea medicală a lui Mihai Pintilii.

Începem cu Sânmărtean și Stanciu?


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO sustinut de CARREFOUR

Dacă Pintilii nu va fi refăcut, Sânmărtean ar putea face cuplu în linia mediană cu Ovidiu Hoban, în spatele „rombului” format din Adi Popa, Stanciu, Stancu și Florin Andone.

În apărare, singurul semn de întrebare e pus de fundașul stânga, unde se speră încă în recuperarea lui Răzvan Raț, care în meciul cu Elveția a fost nevoit să părăsească terenul înainte de final, fiind înlocuit cu Steliano Filip. Și fundașul lui Dinamo a acuzat probleme medicale, iar staff-ul naționalei ia în calcul inclusiv utilizarea lui Alexandru Mățel pe acel post.

România – Albania, echipele probabile

  • România: Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Mățel (S. Filip) – Sânmărtean, Hoban – A. Popa, N. Stanciu, B. Stancu – Fl. Andone
  • Albania: Berisha – Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli – Lila, Xhaka, Kaçe, Abrashi, Lenjani – Sadiku

România – Albania: 7 „tricolori” în pericol de suspendare

În meciul cu Albania, elevii lui Iordănescu vor trebui să fie atenți nu numai la rezultatul de pe tabelă, dar și la disciplină. Nu mai puțin de șapte jucători au văzut cartonașul galben în meciurile cu Franța și Elveția și sunt la un singur avertisment de suspendare.

Vlad Chiricheș, Dragoș Grigore, Răzvan Raț, Andrei Prepeliță, Alexandru Chipciu, Adi Popa, Claudiu Keșeru ar rata eventualul meci din optimi, în cazul unei calificări, dacă ar primi un cartonaș galben cu Albania.


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO sustinut de CARREFOUR

ROMÂNIA – ALBANIA, declarațiile antrenorilor

Anghel Iordănescu, slecționer România: „Albania este o echipă bună, care s-a luptat de la egal la egal, 89 de minute, cu echipa Franței. Sunt sigur că albanezii vor face tot ce le stă în putință pentru o victorie de palmares. Noi vrem să facem o figură bună, dar asta înseamnă că avem nevoie de 90 de minute de joc constant bun, de posesie, de hotârare, adică trebuie să ne autodepășim.

Avem o situație delicată cu 3 jucători. Nu pot da un verdict acum. Aceștia au avut un program special, coordonat de medic. Mâine vom lua decizia finală în privința lor. Mă gândesc încă la primul 11 și la situația jucătorilor, nu știu dacă voi juca cu Sânmărtean sau nu. Ne dorim cu toții să jucăm mai mult de 90 minute, să facem față jocului și să ne atingem obiectivul.

Nu mă gândesc că ne-am putea califica și cu două puncte. Avem alte planuri. Băieții trebuie să înțeleagă faptul că e șansa unei generații. Șansa aceasta poate veni o dată în viață. Trebuie să fim foarte determinați”


ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO sustinut de CARREFOUR

Gianni De Biasi, selecționer Albania: „Este o partidă decisivă pentru ambele echipe. România a jucat bine în primele două meciuri, noi am făcut doar un punct. Vom încerca să câștigăm mâine seară, cu toate forțele. România este o echipă compactă, puternică din punct de vedere fizic. Pintilii este un jucător important, dar cred că Prepeliță și Hoban sunt de valoare. Pe stânga, Raț este un jucător important, cu experiența sa”

Clasament GRUPA A Euro 2016

* Franța este deja calificată, dar are nevoie măcar de un egal cu Elveția pentru a ocupa primul loc

Franța – Elveția, de la 22:00

Tot de la 22:00, urmărim cu atenție și ce se întâmplă la Lille, în confruntarea Franța – Elveția. Avem nevoie de o victorie a gazdelor competiției pentru a putea spera la locul doi.

Echipele probabile

  • Franța: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Digne – Pogba, Cabaye, Sissoko – Griezmann, Gignac, Payet
  • Elveția: Sommer – Lichtsteiner, Schär, Djourou, Rodríguez – Behrami, Džemaili, Xhaka – Shaqiri, SeferoviÇ, Mehmedi

 

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de la Pro TV
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă, la Survivor All Stars de…
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea vă poate afecta emoțional
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă…
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Cerințele suprarealiste ale tehnicianului dorit de Bayern Munchen
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic impresionant
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
Simona Halep iubeşte din nou. S-a retras de la turnee şi a postat imaginile romantice. Cine este alesul?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis Bunesa
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a…
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au constatat medicii + câte zile îl vor ține la psihiatrie
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au constatat medicii + câte zile…
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
Legea care se va aplica în toată România. Ordin de la UE. Toți românii au acest drept
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune ce urmează
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Cum s-a răzbunat în mod spectaculos un bărbat părăsit de soție din cauză că era obez VIDEO
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Lozuri pentru sprijinirea sportivilor români la JO de la Paris
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Un nou SUV s-a lansat pe piața din România. Bate BMW sau Mercedes-Benz?
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen