O legendă a fotbalului mondial a oferit declaraţia zilei: ”Keşeru era ca un frate pentru mine”

15 mar 2019 5304 afişări Nationala
O legendă a fotbalului mondial a oferit declaraţia zilei: ”Keşeru era ca un frate pentru mine”

Christian Karembeu (48 de ani), reprezentant UEFA pentru organizarea EURO 2020, s-a declarat mulţumit de cele văzute la Bucureşti şi pe Arena Naţională, locul unde vor fi organizate 4 partide ale turneului final. Fostul mare internaţional a afirmat că se bucură pentru reuşita României.

Este o plăcere pentru mine să fiu la Bucureşti. Este un stadion frumos aici şi am făcut şi anunţul că tragere la sorţi va avea loc în România. Este o mare provocare pentru România, dar e una frumoasă. Va fi interesant să vedem tragerea la sorţi, dar, evident, cele 4 meciuri care vor avea loc aici ţin capul de afiş.

Visezi mereu să joci pe stadioane mari. Pentru mine e una dintre cele mai importante realizări că am jucat la EURO. Există Cupa Mondială care depăşeşte orice, dar EURO stârneşte emoţie şi pasiune”, a declarat francezul la Pro X.

Karembeu s-a întâlnit şi cu câţiva foşti şi actuali fotbalişti români. Cel mai mult s-a bucurat să-l revadă pe Keşeru: ”M-am revăzut cu Belodedici, Keşeru, Chivu şi Dorinel Munteanu. Îl cunosc pe Keşeru de când juca în Franţa. Era ca un frate penteru mine”.

Capitala României a primit de la UEFA privilegiul de a organiza tragerea la sorţi a grupelor turneului final care va fi găzduit de 12 ţări. Bucureştiul va organiza patru meciuri de la Euro 2020: trei în grupe şi unul din optimile de finală, toate pe Arena Naţională.

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.