Naţionalele U17 şi U19 şi-au aflat adversarii din preliminariile Campionatelor Europene. Programul complet

6 dec 2018 3276 afişări Nationala
Naţionalele U17 şi U19 şi-au aflat adversarii din preliminariile Campionatelor Europene. Programul complet

Selecţionatele României U17 şi U19 şi-au aflat adversarii din următoarea campanii de calificare ale Campionatelor Europene. Joi, 6 decembrie, a avut loc tragerea la sorţi, la Nyon. Adversarii nu sunt deloc uşori.

România U17, antrenată de Adrian Văsâi, a fost repartizată în Grupa 10, alături de Rusia, Elveţia şi San Marino. Toate partidele vor avea loc în România, în perioada 24-30 octombrie 2019.

Programul meciurilor:

  • 24 octombrie: Rusia – San Marino, România – Elveţia
  • 27 octombrie: Rusia – România, Elveţia – San Marino
  • 30 octombrie: Elveţia – Rusia, San Marino – România

Selecţionatele U17 au fost repartizate în 13 grupe.  Primele două clasate şi cele mai bune 4 formaţii  clasate pe 3 merg la Turneul de Elită, ce va fi organizat în primăvara lui 2020. De acolo se vor decide echipele calificate la European. Câştigătoarele celor 8 grupe şi cele mai bune 7 locuri secunde merg la competiţia ce va fi organizată de Estonia.

România U19, cu Laurenţiu Roşu selecţioner, a fost distribuită în Grupa 2, alături de Spania, Serbia şi Lituania. Meciurile vor avea loc în Serbia, în perioada 8-14 octombrie 2019.

Programul meciurilor:

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul S.C. WEB EDITING DEVELOPMENT SRL.