Mutu neagă conflictul! "Nu m-am certat cu Piţi! M-a durut piciorul, de aceea am plecat la vestiare!"

27 mar 2009 10 afişări Nationala
Mutu neagă conflictul! "Nu m-am certat cu Piţi! M-a durut piciorul, de aceea am plecat la vestiare!" "Nu m-am certat cu Piţurcă! M-a durut genunchiul, de aceea am plecat la vestiare!"

Presa a speculat pe seama faptului că între Piţurcă şi Mutu există un conflict mocnit, gata să explodeze înaintea celor mai importante două partide ale anului.

`Briliantul` a părăsit marţi nervos antrenamentul naţionalei, iar surse din anturajul tricolorilor au susţinut că ar fi fost vorba de un schimb mai dur de replici între cei doi.

Selecţionerul i-ar fi reproşat ceva starului Fiorentinei, iar acesta ar fi avut o ieşire nervoasă la adresa tehnicianului.

Mutu ţine să precizeze că nu e vorba despre niciun fel de tensiune în sânul lotului şi explică de ce a părăsit şedinţade pregătire mai repede decât restul coechipierilor.

“Nu m-am certat! Am plecat din antrenamentul de marţi seară, din cauza durerilor de la genunchiul stâng. Luni şi marţi, am avut dureri şi i-am cerut acceptul lui nea Piţi să părăsesc şedinţa de pregătire dacă simt că ceva nu e în regulă. Atât!”, a explicat Mutu în Libertatea.

Chiar dacă mulţi consideră că această campanie de calificare reprezintă ultimul tren pentru generaţia lui Mutu şi Chivu de a fi prezenţi la un turneu final al unui Campionat Mondial, atacantul este de altă părere: "E o şansă, dar nu ultima! Toţi suntem încrezători că vom lua şase puncte, trei la Constanţa, trei în Austria! Simţim puţină presiune, însă altceva e mai important."

Versiune selectată: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.